[turystyka] Cote D'Azure na motocyklu - oglądać...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Cote D'Azure na motocyklu - oglądać...
Dyskusja na temat: Cote D'Azure na motocyklu - oglądać czy odwijać?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cote D'Azure na motocyklu - oglądać czy odwijać?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cote D'Azure na motocyklu - oglądać czy odwijać?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super relacja! Świetnie się czyta. Humor jak u Bocza (to oczywiście komplement). Dzięki i pozdrowienia.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetna przygoda, zazdroszczę. Tylko to "pora się obudzić" na koniec brzmi jak wyrok... Skazani na zieloną wyspę
<br><hr>doomdoom

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowny Autorze,
a może warto by było zastanowić się czemu kilku kierowców samochodów wyprzedziło Cię prawym pasem?
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec
a może warto by było zastanowić się czemu kilku kierowców samochodów wyprzedziło Cię prawym pasem?
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo wyrzedzanie na autostradzie z prawej strony jest jak najbardziej dozwolone?<br><hr>dominikaKomentatorzy napisał(a):Szanowny Autorze,
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie chodzi o to, czy jest dozwolone, tylko o kulture jazdy, która polega na tym, że jeżeli jedzie się wolniej, to się nie ciśnie lewym pasem jak debil i nie zastawia się miejsca do wyprzedzania innym samochodom, tylko się wraca na pas prawy. A czemu prawy, a nie lewy? A no bo w Polsce, chciałbym przypomnieć, obowiązuje nas ruch prawostronny. W UK możesz sobie jechać lewym, jak jedziesz powoli.<br><hr>qwertyKomentatorzy napisał(a):Szanowny Autorze,
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec<br>Komentatorzy napisał(a):Bo wyrzedzanie na autostradzie z prawej strony jest jak najbardziej dozwolone?<br><hr>dominika<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Bo wyrzedzanie na autostradzie z prawej strony jest jak najbardziej dozwolone?<br><hr>dominikaKomentatorzy napisał(a):Szanowny Autorze,
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec<br>
W Niemczech np. jest niedozwolone.
- jackal_pl
- Świeżak
Świetnie napisane, świetnie udokumentowane, świetnie spełnione, świetnie... Kurde! FANTASTYCZNE!
Życzę więcej takich przygód.<br><hr>@RKHAM
Życzę więcej takich przygód.<br><hr>@RKHAM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tymi debilami to uważaj, bo ci żyłka pęknie i będzie ci już zawsze ciekło z **** (w UK też). Prędkość jest pojęciem względnym i też znam takich "miszczów z remizy", którzy za wszelką cenę muszą wyprzedzić motocykl jadący szybko lewym pasem. Na tak zwanym "zachodzie" kierowcy na autostradach po prostu dzielą się lewym pasem.<br><hr>ktrKomentatorzy napisał(a):Szanowny Autorze,
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec<br>Komentatorzy napisał(a):Bo wyrzedzanie na autostradzie z prawej strony jest jak najbardziej dozwolone?<br><hr>dominika<br>Komentatorzy napisał(a):Nie chodzi o to, czy jest dozwolone, tylko o kulture jazdy, która polega na tym, że jeżeli jedzie się wolniej, to się nie ciśnie lewym pasem jak debil i nie zastawia się miejsca do wyprzedzania innym samochodom, tylko się wraca na pas prawy. A czemu prawy, a nie lewy? A no bo w Polsce, chciałbym przypomnieć, obowiązuje nas ruch prawostronny. W UK możesz sobie jechać lewym, jak jedziesz powoli.<br><hr>qwerty<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze napisana relacja. Samemu mi chodzi CdA po głowie od dłuższego czasu, chyba pora zrealizować plan
<br><hr>neuro

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świetnie napisane, po męsku, z humorem, czyta się jednym tchem i z ssaniem w żołądku, że ja też tak chcę ruszyć w dal...
. Pozdrowienia i czekam na relacje z kolejnych wypraw:)<br><hr>Tusia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niezależnie jak szybko jedziesz masz obowiązek poruszana się prawym pasem. Lewy służy do wyprzedzania. I nie ma co dorabiać historyjek o "miszczach z remizy". Proste.<br><hr>KolecKomentatorzy napisał(a):Szanowny Autorze,
Tak poza tym bardzo fajna wyprawa. Dodam że byłem na podobnej - chociaż nieco dłuższej bo 6000 km. Czytając odświeżyłeś mi moje wspaniałem wspomnienia. pozdro<br><hr>Kolec<br>Komentatorzy napisał(a):Bo wyrzedzanie na autostradzie z prawej strony jest jak najbardziej dozwolone?<br><hr>dominika<br>Komentatorzy napisał(a):Nie chodzi o to, czy jest dozwolone, tylko o kulture jazdy, która polega na tym, że jeżeli jedzie się wolniej, to się nie ciśnie lewym pasem jak debil i nie zastawia się miejsca do wyprzedzania innym samochodom, tylko się wraca na pas prawy. A czemu prawy, a nie lewy? A no bo w Polsce, chciałbym przypomnieć, obowiązuje nas ruch prawostronny. W UK możesz sobie jechać lewym, jak jedziesz powoli.<br><hr>qwerty<br>Komentatorzy napisał(a):Z tymi debilami to uważaj, bo ci żyłka pęknie i będzie ci już zawsze ciekło z **** (w UK też). Prędkość jest pojęciem względnym i też znam takich "miszczów z remizy", którzy za wszelką cenę muszą wyprzedzić motocykl jadący szybko lewym pasem. Na tak zwanym "zachodzie" kierowcy na autostradach po prostu dzielą się lewym pasem.<br><hr>ktr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po prostu dawno temu wybrałem odpowiednią. Potem tylko pozostaje dokupić turystyka, żeby było "przytulnie" i teraz tak samo jak ja nie może doczekać się sezonu. Magia kina:-))))<br><hr>adachorKomentatorzy napisał(a):Fajne fajne jakich argumentow uzyles ,azeby zona z Toba pojechala?<br><hr>Stasiek811<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości