[Aktualności] Wystawa motocykli w Warszawie - co...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Wystawa motocykli w Warszawie - co...
Dyskusja na temat: Wystawa motocykli w Warszawie - co możesz zobaczyć?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wystawa motocykli w Warszawie - co możesz zobaczyć?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wystawa motocykli w Warszawie - co możesz zobaczyć?
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wlasnie.. i jak jest w tym roku? oplaca sie jechac w sobote? a jak z miejscami parkingowymi? <br><hr>ktos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Faktycznie, chyba z roku na rok coraz gorzej... Jedynie stanowiska Ducati, Hondy i KTM'a zdecydowanie na najwyższym poziomie.<br><hr>bambus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"U Pomarańczowych wśród nowości był także filigramowy Freeride" oj matura z polskiego chyba z trudnościami.. ale dzięki za fajny tekst<br><hr>Raul
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na białorusi też zreaktywowali widać markę narodową - MIŃSK i pchają ludzią chińszczyznę. bardzo łudzące podobieństwo flagowych modeli do niby polskich konstrukcji rometa. china china china<br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ponoć na stoisku Motocykla można zobaczyć film 3D tt3D byłeś może?<br><hr>skafanderKomentatorzy napisał(a):byłem, widziałem ale myślę że w tamtym roku była zdecydowanie lepsza wystawa<br><hr>zwiedzający<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to zalezy czego oczekujesz,motocykli jest duzo ale ubran,butow itp. moim zdaniem jest za malo. parking jest podziemny 5zl za godzine albo tak jak ja zaparkowalem obok hali na ulicy:)<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):wlasnie.. i jak jest w tym roku? oplaca sie jechac w sobote? a jak z miejscami parkingowymi? <br><hr>ktos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kto idzie na targi motocyklowe żeby oglądać filmy w 3d i to w słabej jakości !!!! nie rozumiem tego wcale <br><hr>Tomi21Komentatorzy napisał(a):byłem, widziałem ale myślę że w tamtym roku była zdecydowanie lepsza wystawa<br><hr>zwiedzający<br>Komentatorzy napisał(a):Ponoć na stoisku Motocykla można zobaczyć film 3D tt3D byłeś może?<br><hr>skafander<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest lepiej niz w zeszłym roku, w sumie w polsce trudno spodziewać sie lepszej wystawy. na pewno są wszystkie nowości, nie m a lipy.<br><hr>Ubot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
film trwa 15 min<br><hr>ozKomentatorzy napisał(a):byłem, widziałem ale myślę że w tamtym roku była zdecydowanie lepsza wystawa<br><hr>zwiedzający<br>Komentatorzy napisał(a):Ponoć na stoisku Motocykla można zobaczyć film 3D tt3D byłeś może?<br><hr>skafander<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
motocykli dużo ubrań prawie wcale,na Yamasze nie siądziesz-siedzą modelki i modelKomentatorzy napisał(a):Piszcie, piszcie. Ze śląska mam kawałek, chcę wiedzieć czy warto jechać....<br><hr>tom<br>
w Inter Motors nic specjalnego, silni Chińczycy z Rometa oraz Hyosunga-nie Chińczycy
dużo nowości Hondy -można siedzieć na wszystkim w BMW też ,w Ducati na nowym przecinaku nie siądziesz<br><hr>oz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lipa po całej lini i kupa kasy zanic gdyby nie Honda i Ducati to bym się w..k.. Impreza coraz bardziej przypomina bazar połączony z ekspozycją dresiarek <br><hr>CBR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak jesteś taki dobry to może przepchniesz w sejmie zwolnienie z vatu dla kasków motocyklowych by były ceny jak w UK?<br><hr>CBRKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sempie Cwaniaczku żałujesz zapłacić parę groszy za serwis kasku to sam się obsłóż<br><hr>KowalKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KM zmien kask.! sa lepsze od nich. nowe modele konkurencji. poczytaj. na melepetow nie zwracaj uwagi<br><hr>zx1Komentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kowal do szkoły a cbr na posła. Shoei na głowy.<br><hr>MKKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki dobry to może przepchniesz w sejmie zwolnienie z vatu dla kasków motocyklowych by były ceny jak w UK?<br><hr>CBR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl