[Aktualności] Prawie jak Yamaha YZF-R125
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Prawie jak Yamaha YZF-R125
Dyskusja na temat: Prawie jak Yamaha YZF-R125
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prawie jak Yamaha YZF-R125
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Prawie jak Yamaha YZF-R125
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Kto z was skusił by sie na tą podróbke gdyby miał wybierać miedzy nią a Yamahą ja osobiście powiem że tak bo oryginał jest wyjątkowo drogi (zakładając że cena chińczyka to 5-7tys.)??????<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Za 7tys. kupisz używaną Yamahe yzf, więc to jest marny argument. Ale myślenie polaka jest takie że jak tanie i nowe to jest lepsze niż używane, tylko że za rok może sie okazać że to nowe i tanie jest g.... warte i nadaje się tylko na złomKomentatorzy napisał(a):Kto z was skusił by sie na tą podróbke gdyby miał wybierać miedzy nią a Yamahą ja osobiście powiem że tak bo oryginał jest wyjątkowo drogi (zakładając że cena chińczyka to 5-7tys.)??????<br><hr>Piotr<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takich podrób na naszym rynku jest mnóstwo. Wystarczy zerknąć do oferty naszych "producentów" aby się o tym przekonać.<br><hr>qwerty
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może nie na złom, ale mimo wszystko i tak używany japoniec lepszy od chińskiej podróby. Pozdrawiam kierowca chińczykaKomentatorzy napisał(a):Kto z was skusił by sie na tą podróbke gdyby miał wybierać miedzy nią a Yamahą ja osobiście powiem że tak bo oryginał jest wyjątkowo drogi (zakładając że cena chińczyka to 5-7tys.)??????<br><hr>Piotr<br>Komentatorzy napisał(a):Za 7tys. kupisz używaną Yamahe yzf, więc to jest marny argument. Ale myślenie polaka jest takie że jak tanie i nowe to jest lepsze niż używane, tylko że za rok może sie okazać że to nowe i tanie jest g.... warte i nadaje się tylko na złom<br><hr>crn<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości