[Konkursy] My Was lubimy, a Wy nas? Podarujcie...
• Strona 1 z 1
[Konkursy] My Was lubimy, a Wy nas? Podarujcie...
Dyskusja na temat: My Was lubimy, a Wy nas? Podarujcie nam na gwiazdkę 10 000 fanów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
My Was lubimy, a Wy nas? Podarujcie nam na gwiazdkę 10 000 fanów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
My Was lubimy, a Wy nas? Podarujcie nam na gwiazdkę 10 000 fanów!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
15? Tyle gadżetów to mam pod ręką do rozdania przypadkowym osobom w firmie. Nie róbcie obciachu..<br><hr>tom
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obciach to idealne słowo w tej sytuacji, dalibyście chociaż jakiś bon na zakupy w sklepie scigacza...<br><hr>fdgdKomentatorzy napisał(a):15? Tyle gadżetów to mam pod ręką do rozdania przypadkowym osobom w firmie. Nie róbcie obciachu..<br><hr>tom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NaprawdÄ™ Wam na tym zależy? UzależniliÅ›cie siÄ™ od ogólnego zdurnienia fejsbukowego? Oczom nie wierzÄ™. Mam nadziejÄ™, że to wypadek przy pracy, życzÄ™ Wam sukcesów, ale portale spoÅ‚ecznoÅ›ciowe to — darujcie — peÅ‚na zgroza, brrrrr.....<br><hr>dawid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja na szczęście nie mam i nigdy nie miaÅ‚em żadnego konta na FB, ani na żadnym innym portalu "spoÅ‚ecznoÅ›ciowym". Zatem jestem dyskryminowany i zdyskwalifikowany z konkursu na starcie...Komentatorzy napisaÅ‚(a):NaprawdÄ™ Wam na tym zależy? UzależniliÅ›cie siÄ™ od ogólnego zdurnienia fejsbukowego? Oczom nie wierzÄ™. Mam nadziejÄ™, że to wypadek przy pracy, życzÄ™ Wam sukcesów, ale portale spoÅ‚ecznoÅ›ciowe to — darujcie — peÅ‚na zgroza, brrrrr.....<br><hr>dawid<br>
Ale jakoś mi nie żal.<br><hr>ChaoticBiker
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tez nie wiem jaka kto ma radoche ze strona X ma tyle fanow na fejsbuku, a Y ileÅ›tam wiÄ™cej.. (nie wiem, zyski z reklam? komuÅ› siÄ™ humor poprawi? niektorzy nie wchodza na strone jak nie ma miliona "lubie to"?)Komentatorzy napisaÅ‚(a):NaprawdÄ™ Wam na tym zależy? UzależniliÅ›cie siÄ™ od ogólnego zdurnienia fejsbukowego? Oczom nie wierzÄ™. Mam nadziejÄ™, że to wypadek przy pracy, życzÄ™ Wam sukcesów, ale portale spoÅ‚ecznoÅ›ciowe to — darujcie — peÅ‚na zgroza, brrrrr.....<br><hr>dawid<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):ja na szczęście nie mam i nigdy nie miaÅ‚em żadnego konta na FB, ani na żadnym innym portalu "spoÅ‚ecznoÅ›ciowym". Zatem jestem dyskryminowany i zdyskwalifikowany z konkursu na starcie...
Ale jakoś mi nie żal.<br><hr>ChaoticBiker<br>
Gdybym mial FB to bym dodal na pewno - mozecie mnie doliczyc jak bedzie mniej niz te wymagane 10k

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
50% zniżki na nowe moto
PS. Ale widzę że tworzy się nowa subkultura i Panowie prześcigają się który nie ma konta na fejsikach srejsikach jak by to robiło z nich bardziej męskich. Oj ludzie, równowaga i zdrowe podejście jest potrzebna wszędzie.<br><hr>noz
PS. Ale widzę że tworzy się nowa subkultura i Panowie prześcigają się który nie ma konta na fejsikach srejsikach jak by to robiło z nich bardziej męskich. Oj ludzie, równowaga i zdrowe podejście jest potrzebna wszędzie.<br><hr>noz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości