[Galerie foto] Dziewczyny na World Superbike Brno 201
• Strona 1 z 1
[Galerie foto] Dziewczyny na World Superbike Brno 201
Dyskusja na temat: Dziewczyny na World Superbike Brno 2011
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dziewczyny na World Superbike Brno 2011
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dziewczyny na World Superbike Brno 2011
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Żmija, Ty jesteś jeszcze po "jasnej stronie mocy", czy już zmieniłaś drużynę i zaczęły Cie interesować dziewczynki?
Foty super!!<br><hr>Kuba

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Interesują mnie jedynie przez pryzmat tego, co chcieliby oglądać panowieKomentatorzy napisał(a):Żmija, Ty jesteś jeszcze po "jasnej stronie mocy", czy już zmieniłaś drużynę i zaczęły Cie interesować dziewczynki?Foty super!!<br><hr>Kuba<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to mnie uspokoiłaś;-) Swoją drogą reprezentujesz zdrowe podejście do rzeczy:D I najważniejsze jest to, że Twoja relacja z tej imprezy bardziej przypadła mi do gustu niż relacja Tadka mimo jego lekkiego pióra. Inaczej być nie mogło bo niektóre zdjęcia są BEZKONKURENCYJNE:D<br><hr>KubaKomentatorzy napisał(a):Żmija, Ty jesteś jeszcze po "jasnej stronie mocy", czy już zmieniłaś drużynę i zaczęły Cie interesować dziewczynki?Foty super!!<br><hr>Kuba<br>
Komentatorzy napisał(a):Interesują mnie jedynie przez pryzmat tego, co chcieliby oglądać panowieWykazuję się po prostu pewną dozą zrozumiałości. Wszystko pozostaje zatem bez zmian. Zdjęcia o nieco innej zawartości można znaleźć tutaj: <a href="http://www.scigacz.pl/Wyscigi,Superbike,w,Brnie,uczta,dla,zmyslow,16012.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Wyscigi,Superbike,w,Brnie,uczta,dla,zmyslow,16012.html</a>
<br><hr>Żmija<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości