Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Minibike i gliniarze
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Minibike i gliniarze

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Minibike i gliniarze

Postprzez Åšcigacz » 18/4/2007, 12:00

Dyskusja na temat: Minibike i gliniarze
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Minibike i gliniarze
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2007, 12:00

Końcowe dwa zdania bardzo dziwne. Ostatnie to już w ogóle :D

Nie mniej jednak wzór dla naszych "panów władzów".<br><hr>To sem ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2007, 19:23

Komentatorzy napisał(a):Końcowe dwa zdania bardzo dziwne. Ostatnie to już w ogóle :D

Nie mniej jednak wzór dla naszych "panów władzów".<br><hr>To sem ja<br>
A dla mnie te dwa zdania mają głęboki sens. Nasza policja jedyne co potrafi robić, to czaić się w krzakach, albo najnowszy hit siedziec komuś na ogonie i podpusczać do jak największego przekroczenia prędkości. 0 prewencji, 0 współpracy, 0 zrozumienia, ale tak jest łatwiej i jest czym się pochwalić w TV. Kto zainteresował by się newsem, że Policja zorganizowała np. naukę bezpiecznej jazdy na motocyklu lub np. wyścigi na jakimś torze pod okiem fachowców, natomiast wszystkich zagila news, że znowu złapali bikera, który gnał przez miasto 250 km/h, potrącił dwie staruszki, a na koniec chciał staranować policyjnego VW Transportera. No i epilog: Nasza dzielna policja oczywiście dała bandziorowi radę i go zastrzeliła...
O to tu chodzi! O próbę wzajemnego zrozumienia i współpracę, a nie ciągłe reperkusje.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2007, 19:49

Komentatorzy napisał(a):Końcowe dwa zdania bardzo dziwne. Ostatnie to już w ogóle :D

Komentatorzy napisał(a):A dla mnie te dwa zdania mają głęboki sens. Nasza policja jedyne co potrafi robić, to czaić się w krzakach, albo najnowszy hit siedziec komuś na ogonie i podpusczać do jak największego przekroczenia prędkości. 0 prewencji, 0 współpracy, 0 zrozumienia, ale tak jest łatwiej i jest czym się pochwalić w TV. Kto zainteresował by się newsem, że Policja zorganizowała np. naukę bezpiecznej jazdy na motocyklu lub np. wyścigi na jakimś torze pod okiem fachowców, natomiast wszystkich zagila news, że znowu złapali bikera, który gnał przez miasto 250 km/h, potrącił dwie staruszki, a na koniec chciał staranować policyjnego VW Transportera. No i epilog: Nasza dzielna policja oczywiście dała bandziorowi radę i go zastrzeliła...
O to tu chodzi! O próbę wzajemnego zrozumienia i współpracę, a nie ciągłe reperkusje.<br><hr>Gnypek<br>
Sens zdania rozumiem, nie rozumiem jego składni :)<br><hr>To sem ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2007, 08:00

Komentatorzy napisał(a):A dla mnie te dwa zdania mają głęboki sens. Nasza policja jedyne co potrafi robić, to czaić się w krzakach, albo najnowszy hit siedziec komuś na ogonie i podpusczać do jak największego przekroczenia prędkości. 0 prewencji, 0 współpracy, 0 zrozumienia, ale tak jest łatwiej i jest czym się pochwalić w TV. Kto zainteresował by się newsem, że Policja zorganizowała np. naukę bezpiecznej jazdy na motocyklu lub np. wyścigi na jakimś torze pod okiem fachowców, natomiast wszystkich zagila news, że znowu złapali bikera, który gnał przez miasto 250 km/h, potrącił dwie staruszki, a na koniec chciał staranować policyjnego VW Transportera. No i epilog: Nasza dzielna policja oczywiście dała bandziorowi radę i go zastrzeliła...
O to tu chodzi! O próbę wzajemnego zrozumienia i współpracę, a nie ciągłe reperkusje.<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Sens zdania rozumiem, nie rozumiem jego składni :)<br><hr>To sem ja<br>
No to sorry!<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/5/2007, 07:04

Witam! Czy ktoś mógłby podać namiary na jakiś polski sklep wysylkowy z częściami do minibike'ów.<br><hr>Hub
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez pawlak200192 » 22/5/2007, 09:21

Kiedys widzialem na TVP1 w wiadomosciach o policjantach ktorzy organizowali motocyklistą wyscigi na zamkniętych drogach publicznych. :D
pawlak200192
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Komentatorzy » 10/6/2007, 20:06

<a href="http://www.mini-bike.pl" target="blank" class="link">www.mini-bike.pl</a><br><hr>Robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/2/2008, 13:57

ja kiedyś im uciekłem<br><hr>dami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê