[Aktualności] Skutery MotoGP od Yamahy
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Skutery MotoGP od Yamahy
Dyskusja na temat: Skutery MotoGP od Yamahy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Skutery MotoGP od Yamahy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Skutery MotoGP od Yamahy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niewiem jaki model skutera wybrac peugeot speedfight 2 czy yamahe aerox ? i zeby mozna bylo go dobrze stuningowac jak ktos wie to prosze pisac o to moje gg:3746433<br><hr>ksero
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam . Ja własnie kupuje za tydzien nowego peugeota speedfighta 2 i mam ndzieje ze bedzie sie dobrze spisywal. Slyszalem juz o nim bardzo duzo pozytywnych komentarzy a zero negatywnych . Wiec na twoim miejscu kupil bym Peugeota speedfighta 2 .<br><hr>Kamil KubiakKomentatorzy napisał(a):niewiem jaki model skutera wybrac peugeot speedfight 2 czy yamahe aerox ? i zeby mozna bylo go dobrze stuningowac jak ktos wie to prosze pisac o to moje gg:3746433<br><hr>ksero<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja bym proponowal Aeroxa.Ma on swietne przyspieszenie jest bezawaryjny,swietnie trzyma sie drogi,i ma przyzwoity v-max(ponad 90km/h bez zadnego tuningu!!!!!!).Pozatym jesli chodzi o tuning mozesz wymienic w nim praktycznie kazdo czesc poniewaz bardzo latwo je zdobyc.No to tyle.<br><hr>ZielarzKomentatorzy napisał(a):niewiem jaki model skutera wybrac peugeot speedfight 2 czy yamahe aerox ? i zeby mozna bylo go dobrze stuningowac jak ktos wie to prosze pisac o to moje gg:3746433<br><hr>ksero<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Peugeot Speedfight nie jest lepszy od Yamahy, potrafi się zepsuć nawet nowy model. Są takie przypadki, osobiście byłem ich świadkiem. Polecam Yamaszkę.<br><hr>fingerboyKomentatorzy napisał(a):niewiem jaki model skutera wybrac peugeot speedfight 2 czy yamahe aerox ? i zeby mozna bylo go dobrze stuningowac jak ktos wie to prosze pisac o to moje gg:3746433<br><hr>ksero<br>Komentatorzy napisał(a):Witam . Ja własnie kupuje za tydzien nowego peugeota speedfighta 2 i mam ndzieje ze bedzie sie dobrze spisywal. Slyszalem juz o nim bardzo duzo pozytywnych komentarzy a zero negatywnych . Wiec na twoim miejscu kupil bym Peugeota speedfighta 2 .<br><hr>Kamil Kubiak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości