[Aktualności] Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu...
Dyskusja na temat: Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2011 - 16. kwietnia w Warszawie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2011 - 16. kwietnia w Warszawie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2011 - 16. kwietnia w Warszawie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze ze pokrywa się z "Częstochową". Otwarcie na Jasnej Górze ma tylu przeciwników (przynajmniej na forach), że wszyscy będą mieli okazje okazać swoja niechęć do "Częstochowy" i pojechać na konkurencyjne otwarcie. <br><hr>sorKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze pokrywa sie z rozpoczeciem w Czestochowie...<br><hr>Asia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech się organizatorzy dogadają i ustawią godziny tak żeby była godzina na przedostanie się z jednego miasta do drugiego - będzie niezły fun jak się wszyscy rzucą żeby zdąrzyć przedostać się do drugiego miasta - i średnia przelotowa będzie ok 200km/h heheh<br><hr>snKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze pokrywa sie z rozpoczeciem w Czestochowie...<br><hr>Asia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masakra, nawet tutaj polskie piekiełko...<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):Szkoda, ze pokrywa sie z rozpoczeciem w Czestochowie...<br><hr>Asia<br>Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobrze ze pokrywa się z "Częstochową". Otwarcie na Jasnej Górze ma tylu przeciwników (przynajmniej na forach), że wszyscy będą mieli okazje okazać swoja niechęć do "Częstochowy" i pojechać na konkurencyjne otwarcie. <br><hr>sor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz, mnie to już nawet nie dziwi, to jest Polska.<br><hr>Gojus_96Komentatorzy napisał(a):Szkoda, ze pokrywa sie z rozpoczeciem w Czestochowie...<br><hr>Asia<br>Komentatorzy napisał(a):Bardzo dobrze ze pokrywa się z "Częstochową". Otwarcie na Jasnej Górze ma tylu przeciwników (przynajmniej na forach), że wszyscy będą mieli okazje okazać swoja niechęć do "Częstochowy" i pojechać na konkurencyjne otwarcie. <br><hr>sor<br>Komentatorzy napisał(a):Masakra, nawet tutaj polskie piekiełko...<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trafiłam przez pomyłkę...w zasadzie to powinni dopłacać za to,że przyszłaś...no bo nie bardzo wiem za co zapłaciłam...wściekłość już mi minęła więc na tym poprzestanę.<br><hr>titi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości