Zobacz wÄ…tek - <i>[MMP]</i> ALEK DUBELSKI – wywiad z...
NAS Analytics TAG

[MMP] ALEK DUBELSKI – wywiad z...

Komentarze użytkowników
_________

[MMP] ALEK DUBELSKI – wywiad z...

Postprzez Åšcigacz » 2/4/2007, 08:09

Dyskusja na temat: ALEK DUBELSKI – wywiad z zawodnikiem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
ALEK DUBELSKI – wywiad z zawodnikiem
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/4/2007, 08:09

ZAJEBISTE ZDJECIA JA ZA DWA LATA KUPUJE SOBIE SCIGACZA TEZ MARZE ABY KTOS BYL MNA ZAINTERESOWANY CHCIALABYM ABY KTOS PEWNEGO RAZU PODJECHAL TAKIM SCGACZEM POD MOJ DOM I MNIE PRZEWIOZL JA JESTEM ZAFACYNOWANA TAKIMI MOTORAMI LUBIE TAKIE OSOBY KTORE SIE INTERESUJA SCIGACZAMI DLATEGO PISZE DO WAS BO DLA MNIE JESTESCIE ZAJEFAJNI<br><hr>DARIA.PL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/4/2007, 21:43

Czemu też nie przeprowadzice wywiadu z Irkiem Sikorą i Andrzejem Pawelcem? Napiszcie coś więcej o wyścigu na La Mans we Francji, tzrymam kciuki za team startujący w tym wyścigu( będę oglądać na EuroSport).
Pozdrawiam<br><hr>Fanka (S...S...P... Racing Team ;) )
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/4/2007, 11:39

Komentatorzy napisał(a):ZAJEBISTE ZDJECIA JA ZA DWA LATA KUPUJE SOBIE SCIGACZA TEZ MARZE ABY KTOS BYL MNA ZAINTERESOWANY CHCIALABYM ABY KTOS PEWNEGO RAZU PODJECHAL TAKIM SCGACZEM POD MOJ DOM I MNIE PRZEWIOZL JA JESTEM ZAFACYNOWANA TAKIMI MOTORAMI LUBIE TAKIE OSOBY KTORE SIE INTERESUJA SCIGACZAMI DLATEGO PISZE DO WAS BO DLA MNIE JESTESCIE ZAJEFAJNI<br><hr>DARIA.PL<br>
To przyjedź na tor do Poznania. Wstęp na wyścigi jest właściwie wolny. A może uda Ci poznać część zawodników osobiście :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na torze!<br><hr>dragilla
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/5/2007, 12:33

Komentatorzy napisał(a):ZAJEBISTE ZDJECIA JA ZA DWA LATA KUPUJE SOBIE SCIGACZA TEZ MARZE ABY KTOS BYL MNA ZAINTERESOWANY CHCIALABYM ABY KTOS PEWNEGO RAZU PODJECHAL TAKIM SCGACZEM POD MOJ DOM I MNIE PRZEWIOZL JA JESTEM ZAFACYNOWANA TAKIMI MOTORAMI LUBIE TAKIE OSOBY KTORE SIE INTERESUJA SCIGACZAMI DLATEGO PISZE DO WAS BO DLA MNIE JESTESCIE ZAJEFAJNI<br><hr>DARIA.PL<br>
Ja chętnie przewiozę Cię ścigaczem. Jeśli tylko mieszkasz w mojej okolicy. Posiadam R1 i mieszkam w Kielcach. Jeśli masz ochotę na przejażdzkę to zapraszam. Mój adres internetowy darup@vp.pl<br><hr>Darek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2007, 19:58

DDarka! napisz do mnie na maila alem_glupi@wp.pl
cos ci zaproponujÄ™<br><hr>motoshow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê