[biblioteka] Jesień na motocyklu - próba dla pasji
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[biblioteka] Jesień na motocyklu - próba dla pasji
Dyskusja na temat: Jesień na motocyklu - próba dla pasji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jesień na motocyklu - próba dla pasji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jesień na motocyklu - próba dla pasji
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Kurna, moim zdaniem jesien jest najlepsza pora roku na cross/enduro i to dopiero teraz jest zabawa a ze na termometrze nie ma 35 to tylko duzy plus. Bo nie jest tak goraco... Obecnie zakupiem sobie squtra choc mam i KTMa i jestem bardzo ciekawy jak smiga sie nim po ulicy w zime
Rok temu jak smigalem crossem w zime to zaliczylem kilka soczystych dzwonow i teraz bez kolcow nie wyjezdzam... Motocykle... a ciekawe ile zabawy w zime maja kolesie na quadach ;D Pozdrawiam zimowych harcorowcow !<br><hr>Karol Warmia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podgrzewane manetki są na seryjnym wyposażeniu wielu motocykli? Poza BMW i wyższymi modelami z klasy turystycznej to ciągle rarytas
Nie jest to drogi dodatek, ale jednak ciągle niedostępny w standardzie, nie wspominając już o podgrzewanej kanapie.<br><hr>duddits

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem podobnie
Czy deszcz czy snieg zawsze na skuterze . -8 stopni zaspy a ja o polnocy jezdze w najlepsze . I widok tych pan na stacji gdy przyjezdzam zatankowac ... bezcenne
Teraz czekam na fundusze i robie kat a
Pozdro dla zapalencow<br><hr>sds

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja do dziś nie zapomnę mojego rajdu chińskim choprem przy -30 stopniach. Było potwornie zimno, ludzie do dziś uważają mnie za debila ale na dobry tydzień odzyskałem perfekcyjny balans duchowy, a na same wspomnienie aż serce rośnie:P <br><hr>aras1024
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podzielam zdanie autora. Ja też nie lubie jezdzic, jak jest paskudna pogoda, mimo tego, potrafie
Pozdro!<br><hr>Jacek R.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam jeżdżę na skuterze. Dzisiaj lało jak JECHAŁEM do szkoły. A co z tego, że leje, pojadę sobie
Oczywiście pod szkołą stał tylko mój jednoślad. Z przeszło 30-40, które stoją w lato. W zeszłym roku w zimę przy -2*C też jechałem. Jednak uważam, że zdjęcie nr. 14 to nie pasja. To już podchodzi pod masochizm
<br><hr>arcio1

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co to jest za fantastycznie prawdziwy artykuł. Przemiło się czyta, dobrze wiedzieć że są osoby mające do tematu podobne podejście, dzięki
<br><hr>Daś.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to sa desperacje akcje, zeby w zime jezdzic na jednosladzie, rozumiem ze teskno itd. ale to zadna przyjemnosc ;] pozatym szkoda mi mojej maszyny zeby smigac po soli i reszcie swinstwa. <br><hr>master
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo masz kiepski, dziewiczy motocyklKomentatorzy napisał(a):to sa desperacje akcje, zeby w zime jezdzic na jednosladzie, rozumiem ze teskno itd. ale to zadna przyjemnosc ;] pozatym szkoda mi mojej maszyny zeby smigac po soli i reszcie swinstwa. <br><hr>master<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jak ja kupiłem swój pierwszy motocykl, to miałem 35 lat, czyli byłem młody, a mimo to od listopada do czerwca kolejnego roku wsiadłem na niego może z dziesięć razy, oczywiście tylko jak nie padało. I w tym czasie praktycznie nie myślałem o niczym innym, wszystko było podporządkowane motocyklowi - kupiłem 3 kurtki, 3 pary spodni, 3 pary butów na moto, różne akcesoria do niego, 2 kaski, dzień w dzień czytałem o motorach oglądałem filmiki na youtubie, a jak szedłem do garażu, żeby wsiąść na motor, to w ostatniej chwili wybierałem samochód i wracałem do domu się przebrać. Po trzech sezonach nakręciełem już wprawdzie 8 tys. km i mam już trzeci motor, ale w deszczu jechałem tylko 2 razy i było to okropne.<br><hr>plpl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zima jest fajna
już od kilku lat patrząc za okno o tej porze roku marzy mi się kładzior.
ech...

ech...

o2o - i banan nie schodzi z twarzy 

- Hubert_o2o
- Świeżak
Ja puki co jeżdżę. Ale niestety- tylne koło zaczyna się czasem ślizgać, w zakręty wchodzę dużo ostrożniej. Myślę, że po pierwszym śniegu będę musiał pożegnać się ze swoją Yamahą - a pewnego czeka mnie wycieczka ok. 200KM w jedną stronę.
Gdybym miał skuter, to chyba bym nie odpuścił- 300 kg, to nie 80-90kg.<br><hr>Slayer
Gdybym miał skuter, to chyba bym nie odpuścił- 300 kg, to nie 80-90kg.<br><hr>Slayer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cz jesienna chlapa burzy i stawia nas przed bardzo trudnym egzaminem ? Może stawia przed wyborem czy wybrać szwedzki styl czy szwedzki... stół
Trzeba być dzielnym !<br><hr>E.T.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę że wspomnienia i melancholia dopadają nie tylko mnie,ale i autora.Po latach obijania gnatów na różnych wynalazkach,kiedy jeździłem również zimą nie zważając na mróz miałem dłuugą przerwę.Kiedy co rano zacząłem zauważać nową chorobę doszedłem do wniosku że trzeba coś w życiu zmienić,albo żonę albo pojazd.Wybrałem pojazd.Kupiłem nową R1 i dziduję między puszkami tak jak kiedyś,i wcale nie gorzej od młodych(mam 45lat).Po mimo bolących stawów jeżdżę w każdą pogodę ale zimą po śniegu i lodzie nie zamierzam.Raz maszyna trudna do opanowania a dwa trudno będzie wyremontować moto (żona) i mnie(kości gorzej się zrastają)w razie kraksy.Ale wiosną znowu wyjadę by zostawić za sobą troski i to co nieuniknione...<br><hr>marian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tiaa.Można kupić prawie wszystko,nawet samochód...Pozostaje pytanie czy jednoślad z tymi wszystkimi bajerami to jeszcze nasz ukochany motocykl...i czy używając tych wszystkich cudów jesteśmy jeszcze motocyklistami czy już starymi babami?<br><hr>marianKomentatorzy napisał(a):Podgrzewane manetki są na seryjnym wyposażeniu wielu motocykli? Poza BMW i wyższymi modelami z klasy turystycznej to ciągle rarytasNie jest to drogi dodatek, ale jednak ciągle niedostępny w standardzie, nie wspominając już o podgrzewanej kanapie.<br><hr>duddits<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Heh he... ja kupiłem 1 maszyne 2 lata temu w wieku 35lat i jednak smigam codziennie do pracy na niej, chociaz czasami przychodzi my myśl, aby dzisiaj odpościć. Tak czy inaczej zaraz wsiadam na moto i fru do pracyKomentatorzy napisał(a):A jak ja kupiłem swój pierwszy motocykl, to miałem 35 lat, czyli byłem młody, a mimo to od listopada do czerwca kolejnego roku wsiadłem na niego może z dziesięć razy, oczywiście tylko jak nie padało. I w tym czasie praktycznie nie myślałem o niczym innym, wszystko było podporządkowane motocyklowi - kupiłem 3 kurtki, 3 pary spodni, 3 pary butów na moto, różne akcesoria do niego, 2 kaski, dzień w dzień czytałem o motorach oglądałem filmiki na youtubie, a jak szedłem do garażu, żeby wsiąść na motor, to w ostatniej chwili wybierałem samochód i wracałem do domu się przebrać. Po trzech sezonach nakręciełem już wprawdzie 8 tys. km i mam już trzeci motor, ale w deszczu jechałem tylko 2 razy i było to okropne.<br><hr>plpl<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polecam testy jakiegoś 125 w 2T. Zobaczysz, że nie tylko wszędzie można wjechać ale też wyjechaćKomentatorzy napisał(a):to sa desperacje akcje, zeby w zime jezdzic na jednosladzie, rozumiem ze teskno itd. ale to zadna przyjemnosc ;] pozatym szkoda mi mojej maszyny zeby smigac po soli i reszcie swinstwa. <br><hr>master<br>Komentatorzy napisał(a):Bo masz kiepski, dziewiczy motocykl:P, ja swoją Africą nie mogę wjechać chyba tylko do Mordoru
<br><hr>Hardcore Twin<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl