[Aktualności] Keira Knightley na Ducati Supersport...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Keira Knightley na Ducati Supersport...
Dyskusja na temat: Keira Knightley na Ducati Supersport 750!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Keira Knightley na Ducati Supersport 750!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Keira Knightley na Ducati Supersport 750!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oj chyba nie lubisz kobiet albo masz z nimi jakiś inny problem... nie moja bajka. a Keira na klasycznym ducati caaaałkiem korzystnie, miło popatrzeć.<br><hr>chlorKomentatorzy napisał(a):Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O Bulba, dopiero zauważyłem:D ohyda:D <br><hr>GlubKomentatorzy napisał(a):Zajebiste te doczepiane kółka:)<br><hr>r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie nie ma to jak piękna kobieta na pięknym motocyklu...tylko te doczepiane kółka trochę szpecą ten obrazek <br><hr>AnaKomentatorzy napisał(a):Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d<br>Komentatorzy napisał(a):oj chyba nie lubisz kobiet albo masz z nimi jakiś inny problem... nie moja bajka. a Keira na klasycznym ducati caaaałkiem korzystnie, miło popatrzeć.<br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
)))
no co, boczne są po to aby nie spieprzyła się na ryjek )))
Ale kolory ochydne- wymiotne<br><hr>Zeta
no co, boczne są po to aby nie spieprzyła się na ryjek )))
Ale kolory ochydne- wymiotne<br><hr>Zeta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I jak tu nie być hetero? Gdyby Keira miała mieć motocykl to ten pasowałby do niej idealnie. Kolor jest właśnie zajebisty, oczywiście bez tych czarnych pasów by to nie zagrało, ale taki motocykl w takim malowaniu wygląda świetnie. Najgorszym kolorem dla motocykla jest zielony w odcieniu trawiastym i fioletowy, kiedyś chyba Honda CBR f2 miała połączenie tych dwóch barw, to dopiero było rzygańsko! Natomiast najbardziej liczą się według mnie zestawienia kolorów, a nie same w sobie kolory.<br><hr>Kiełbas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ona jest chuda jak patyk. Zeby chociaz miala co wypinac to wtedy bym sie z Toba zgodzil.<br><hr>abcKomentatorzy napisał(a):Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d<br>Komentatorzy napisał(a):oj chyba nie lubisz kobiet albo masz z nimi jakiś inny problem... nie moja bajka. a Keira na klasycznym ducati caaaałkiem korzystnie, miło popatrzeć.<br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jor inglisz is olmołst perfekt<br><hr>gratulejszynsKomentatorzy napisał(a):If only she has a little bit boobs.<br><hr>Kampiszon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jor inglisz is olmołst perfekt<br><hr>gratulejszynsKomentatorzy napisał(a):If only she has a little bit boobs.<br><hr>Kampiszon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No, widzę, że target się jednak znalazł, czyli robota speców od kiczu nie poszła na marne. Gratuluję smaku <br><hr>dKomentatorzy napisał(a):Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d<br>Komentatorzy napisał(a):oj chyba nie lubisz kobiet albo masz z nimi jakiś inny problem... nie moja bajka. a Keira na klasycznym ducati caaaałkiem korzystnie, miło popatrzeć.<br><hr>chlor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki. takie panie i takie motocykle to zdecydowanie mój "target". <br><hr>chlorKomentatorzy napisał(a):Dla mnie wygląda jak totalna kretynka nie w swojej bajce, a ta wypięta rzyć i obcasy mają się tak do estetyki motocyklizmu, jak japonki i kolorowe gacie powiewające w podmuchach. Straszną tandetą to zalatuje.<br><hr>d<br>Komentatorzy napisał(a):oj chyba nie lubisz kobiet albo masz z nimi jakiś inny problem... nie moja bajka. a Keira na klasycznym ducati caaaałkiem korzystnie, miło popatrzeć.<br><hr>chlor<br>Komentatorzy napisał(a):No, widzę, że target się jednak znalazł, czyli robota speców od kiczu nie poszła na marne. Gratuluję smaku <br><hr>d<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości