[Kobiety] Spotkanie z AniÄ… JackowskÄ… w ten weekend
• Strona 1 z 1
[Kobiety] Spotkanie z AniÄ… JackowskÄ… w ten weekend
Dyskusja na temat: Spotkanie z AniÄ… JackowskÄ… w ten weekend
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Spotkanie z AniÄ… JackowskÄ… w ten weekend
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Spotkanie z AniÄ… JackowskÄ… w ten weekend
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Szkoda, że nie mogę przyjechać oddać Ani pełnego "szacunu". Tak, jak wcześniej pisałem książkę kupiłem i przeczytałem w dwa wieczory. Świetnie się czyta! Jest to nie tylko wspaniały dziennik wyprawy motocyklowej, ale również kompendium wiedzy o spotkanych ludziach. Z powodzeniem książkę można również potraktować jako wartościowy przewodnik. Autorka nie stroni również od opisów trudnych momentów, jak choćby zagubienie portfela z kartami pamięci, pełnymi już zrobionych zdjęć. Polecam każdemu lekturę książki, a Ani dziękuję i podziwiam!<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja też żałuję chętnie bym jej wylizał cipeczkę<br><hr>MietekKomentatorzy napisał(a):Szkoda, że nie mogę przyjechać oddać Ani pełnego "szacunu". Tak, jak wcześniej pisałem książkę kupiłem i przeczytałem w dwa wieczory. Świetnie się czyta! Jest to nie tylko wspaniały dziennik wyprawy motocyklowej, ale również kompendium wiedzy o spotkanych ludziach. Z powodzeniem książkę można również potraktować jako wartościowy przewodnik. Autorka nie stroni również od opisów trudnych momentów, jak choćby zagubienie portfela z kartami pamięci, pełnymi już zrobionych zdjęć. Polecam każdemu lekturę książki, a Ani dziękuję i podziwiam!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości