Zobacz wÄ…tek - <i>[Skutery Romet]</i> Romet Soft Chopper 125
NAS Analytics TAG

[Skutery Romet] Romet Soft Chopper 125

Komentarze użytkowników
_________

[Skutery Romet] Romet Soft Chopper 125

Postprzez Åšcigacz » 27/3/2010, 14:13

Dyskusja na temat: Romet Soft Chopper 125
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Romet Soft Chopper 125
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2010, 14:13

Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/5/2010, 07:03

Komentatorzy napisał(a):Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł<br>
Co ty gadasz za głupoty. Nie mogłeś go kupić kilka miesięcy temu, ponieważ w sprzedaży jest dostępny od końca marca. Ja posiadam ten motocykl i jak go rejestrowałem to w urzędzie powiedzieli mi że prawdopodobnie jestem pierwszą osobą w Polsce, która go kupiła, ponieważ nikt jeszcze nie wprowadzał do systemu homologacji. Co do moto niewiele mogę powiedzieć, bo przejechałem nim dopiero 190 km, ale na pewno jakość wykonania jest o niebo lepsza niż w poprzednich Rometach. Wygląd ma zajefajny.<br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2010, 13:15

Komentatorzy napisał(a):Zakupiłem ten motor, kilka miesiące temu, i muszę przyznać, że jestem niesamowicie zadowolony. zero awaryjności, do tego niesamowita przyjemność z jazdy, idealnie wyważony, co ważne, nie męczący, miałem z tym wcześniej problem, przy wcześniejszym motorze w stylu chopper, a w wypadku motoru ze stajni rometa jest świetnie, na prawde polecam<br><hr>Paweł<br>
Komentatorzy napisał(a):Co ty gadasz za głupoty. Nie mogłeś go kupić kilka miesięcy temu, ponieważ w sprzedaży jest dostępny od końca marca. Ja posiadam ten motocykl i jak go rejestrowałem to w urzędzie powiedzieli mi że prawdopodobnie jestem pierwszą osobą w Polsce, która go kupiła, ponieważ nikt jeszcze nie wprowadzał do systemu homologacji. Co do moto niewiele mogę powiedzieć, bo przejechałem nim dopiero 190 km, ale na pewno jakość wykonania jest o niebo lepsza niż w poprzednich Rometach. Wygląd ma zajefajny.<br><hr>olo<br>
Czesc,
i jak sie sprawuje soft chopper? Zastanawiam sie nad wymiana skutera 125 na takiego rometa.<br><hr>Zipp
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/7/2010, 15:39

Witam także posiadam od 2 tyg, na liczniku 840 km i bardzo dobrze się sprawuje. Biegi ma trochę za krótkie po gwarancji będę zmieniał mu przełożenie na prędkość ale jeździ się super, siedzenie nie jest jakieś najwygodniejsze ale tak to spoko :P Ogólnie polecam ;)<br><hr>r125
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê