[Aktualności] 1% dla kontuzjowanych zawodników!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] 1% dla kontuzjowanych zawodników!
Dyskusja na temat: 1% dla kontuzjowanych zawodników!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
1% dla kontuzjowanych zawodników!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
1% dla kontuzjowanych zawodników!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swider na Prezesa PZM !!! Oddam tez swoje (fiskusa) złote krugery na ten szczytny cel !<br><hr>filantrop
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie płacisz wpisowego? Nie płacisz za licencję? No jednak coś w ich łapy dajesz. Nie jestem fanem PZM, ale akurat ta komórka tej organizacji musi być transparentna jako organizacja pożytku publicznego. Pomoc takiej organizacji, gdzie możemy przekazać i tak stracone pieniądze może bardziej pomóc niż „puszki Mariana”. Ile wtedy tam wpadło? Nic nas to nie kosztuje. <br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Trzeba być idiotą, żeby przekazać cokolwiek w łapy PZMot-u.<br><hr>zawodnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Świder proszę Cię ... żyjemy w Polsce. jak tylko jest możliwość żeby zrobić przekręt to się go robi, a że wyjdzie to się zgonie na poprzedników. Sam pomysł jest rewelacyjny ale jego wykonanie będzie .... <br><hr>devikkKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nikt nikogo nie zmusza, to dobrowolna danina<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder proszę Cię ... żyjemy w Polsce. jak tylko jest możliwość żeby zrobić przekręt to się go robi, a że wyjdzie to się zgonie na poprzedników. Sam pomysł jest rewelacyjny ale jego wykonanie będzie .... <br><hr>devikk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jasne że dobrowolna !!! więc nie dyskutuje z intencjami tylko zwracam uwagę na problem zaufania ( i myślę że nie tylko ja mam takie obiekcje - jeżeli nie to mnie uciszcie ) . Natomiast Ty jako główny Krzykacz mógłbyś sprawę rozeznać . I nie chodzi tu o to, że będzie to promowane poprzez twoje nazwisko ale oto że podniesie rangę przedsięwzięcia i zaufanie malkontentów. Ja na pewno w temat wchodzę.<br><hr>devikkKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder proszę Cię ... żyjemy w Polsce. jak tylko jest możliwość żeby zrobić przekręt to się go robi, a że wyjdzie to się zgonie na poprzedników. Sam pomysł jest rewelacyjny ale jego wykonanie będzie .... <br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):nikt nikogo nie zmusza, to dobrowolna danina<br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale na dziś to, co mogę rozeznać? wyjdzie w praniu, rok zaufania krzywdy nikomu nie zrobi, a ja jako Krzykacz postaram się tego pilnować. W sumie pierwsze wnioski już mogłyby być, ale zgłosić się muszą sami zainteresowani lub ich kluby czy przedstawiciele. <br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder proszę Cię ... żyjemy w Polsce. jak tylko jest możliwość żeby zrobić przekręt to się go robi, a że wyjdzie to się zgonie na poprzedników. Sam pomysł jest rewelacyjny ale jego wykonanie będzie .... <br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):nikt nikogo nie zmusza, to dobrowolna danina<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):jasne że dobrowolna !!! więc nie dyskutuje z intencjami tylko zwracam uwagę na problem zaufania ( i myślę że nie tylko ja mam takie obiekcje - jeżeli nie to mnie uciszcie ) . Natomiast Ty jako główny Krzykacz mógłbyś sprawę rozeznać . I nie chodzi tu o to, że będzie to promowane poprzez twoje nazwisko ale oto że podniesie rangę przedsięwzięcia i zaufanie malkontentów. Ja na pewno w temat wchodzę.<br><hr>devikk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swiderek adwokatem diabła! Dobre<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Świder, a jak możemy być pewni że to co wpłacimy będzie wykorzystane na ten jakże słuszny cel ? Może postarałbyś wymóc na nich konieczność publikacji w naszej tematycznej pracie lub na stronie www np: Suma wpłat z daniny 1%, kwartalne inf. na co poszły środki ile zostało na koniec roku. Myślę że byłoby to uczciwe a i na pewno by podniosło naszą chęć do wpłaty ( na pewno moją ).<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ile wpłynie i tak jest publikowane bodajże przez Ministerstwo Finansów, więc to łatwo można sprawdzić w połowie roku. Co do realizacji, to nie sądzę, żeby ukrywali takie dane. Świat jest zbyt mały, żeby nie wyszło na jaw komu (daj Boże, żeby nie musieli komukolwiek) i ile dali, lub odmówili. Nie szukałbym dziury w całym zanim się nic nie stało. Po roku okaże się czy i jak to działa. Ja wolę, żeby chociaż 1% mojego podatku wrócił do sportu motorowego niż miałby iść np na pensje w BBN!<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):Świder proszę Cię ... żyjemy w Polsce. jak tylko jest możliwość żeby zrobić przekręt to się go robi, a że wyjdzie to się zgonie na poprzedników. Sam pomysł jest rewelacyjny ale jego wykonanie będzie .... <br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):nikt nikogo nie zmusza, to dobrowolna danina<br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):jasne że dobrowolna !!! więc nie dyskutuje z intencjami tylko zwracam uwagę na problem zaufania ( i myślę że nie tylko ja mam takie obiekcje - jeżeli nie to mnie uciszcie ) . Natomiast Ty jako główny Krzykacz mógłbyś sprawę rozeznać . I nie chodzi tu o to, że będzie to promowane poprzez twoje nazwisko ale oto że podniesie rangę przedsięwzięcia i zaufanie malkontentów. Ja na pewno w temat wchodzę.<br><hr>devikk<br>Komentatorzy napisał(a):Ale na dziś to, co mogę rozeznać? wyjdzie w praniu, rok zaufania krzywdy nikomu nie zrobi, a ja jako Krzykacz postaram się tego pilnować. W sumie pierwsze wnioski już mogłyby być, ale zgłosić się muszą sami zainteresowani lub ich kluby czy przedstawiciele. <br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie się bardzo podoba ten pomysł, znalazłem się niestety po jednej stronie i chętnie znajdę się po tej drugiej, szkoda dać do dziurawego budżetu albo na rydzyka!<br><hr>34
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a rydzu dalej na stocznie zbiera?<br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):Mnie się bardzo podoba ten pomysł, znalazłem się niestety po jednej stronie i chętnie znajdę się po tej drugiej, szkoda dać do dziurawego budżetu albo na rydzyka!<br><hr>34<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to bardzo dobry pomysł trzeba pomagać tym co potrzebują a nie walić kase do kieszeni posłom<br><hr>petit0078
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie lepiej ustalic jakis fundusz, na ktory szedlby % od wpisowych, wplywu z reklam itd? Ja nie widze sensu zeby placic na zawodnikow. Trzeba sie ubezpieczyc i tyle. Natomiast chetnie oddalbym 1% na budowe nowych obiektow. Takiej opcji jednak nie ma wiec jak co roku dam na zwierzaki.<br><hr>tiber
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopaki sam znalazłem się w potrzebie i zwróciłem się o pomoc do tej fundacji. Zobaczymy... Podzielę się wrażeniami jak potoczy się sprawa.<br><hr>piotrek#34
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowni użytkownicy portalu! Chciałbym własnym nazwiskiem zagwarantować właściwe działanie tej fundacji. Sam miałem (niestety) okazję zwrócić się o pomoc do niej ponieważ leczenie mojej połamanej ręki ciągnie się już trzeci rok i wydałem majątek na niekończące się operacje. Ostatnią jaką miałem (zresztą wczoraj - artrolize nadgarstka) w większej części sfinansowała mi fundacja. Szczerze mówiąc na prawdę chcieli mi pomóc i nie robiono żadnych schodów. Polecam oddawanie swojego podatku, bo to już ostatnia chwila. Ja sam oddaje i namawiam innych. Dzięki fundacji zobaczycie mnie na torze w tym sezonie. (szkoda że na Modlin już nie zdążę bo ręka jest jak sina bania a szykuje się piękna impreza)<br><hr>Piotr Kałużka #34
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl