[Wyścigi World Superbike - relacje] WSBK Portimao 200
• Strona 1 z 1
[Wyścigi World Superbike - relacje] WSBK Portimao 200
Dyskusja na temat: WSBK Portimao 2009 – po polsku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK Portimao 2009 – po polsku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WSBK Portimao 2009 – po polsku
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Świder, słowo "słabo" moim zdaniem też jest nie na miejscu. Rzeczywistość jest taka, że w SSP pojawił się młody polski zespół: przyjechali i wynieśli dużo doświadczeń.
Marcin nie ma czym się łamać, chociaż wiemy jaki jest ambitny i pewnie chciał więcej osiągnąć podczas tych trzech dni.
Mnie tam nie było, ale moim amatorskim okiem twierdzę, że wyjazd zaliczyć należy do udanych.<br><hr>Danny #66
Marcin nie ma czym się łamać, chociaż wiemy jaki jest ambitny i pewnie chciał więcej osiągnąć podczas tych trzech dni.
Mnie tam nie było, ale moim amatorskim okiem twierdzę, że wyjazd zaliczyć należy do udanych.<br><hr>Danny #66
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie, poza tym myślę, że sponsor zrobił sobie niezłą reklamę nie tylko w Polsce, ale i na świecie<br><hr>menKomentatorzy napisał(a):Świder, słowo "słabo" moim zdaniem też jest nie na miejscu. Rzeczywistość jest taka, że w SSP pojawił się młody polski zespół: przyjechali i wynieśli dużo doświadczeń.
Mnie tam nie było, ale moim amatorskim okiem twierdzę, że wyjazd zaliczyć należy do udanych.<br><hr>Danny #66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a wiesz do czego służy cudzysłów? ludzie.... świder zrobił lizaka a ty pier......<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):Świder, słowo "słabo" moim zdaniem też jest nie na miejscu. Rzeczywistość jest taka, że w SSP pojawił się młody polski zespół: przyjechali i wynieśli dużo doświadczeń.
Mnie tam nie było, ale moim amatorskim okiem twierdzę, że wyjazd zaliczyć należy do udanych.<br><hr>Danny #66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości