[Kawasaki ER-6n/ER-6f] Kawasaki ER6 – essential
• Strona 1 z 1
[Kawasaki ER-6n/ER-6f] Kawasaki ER6 – essential
Dyskusja na temat: Kawasaki ER6 – essential riding
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki ER6 – essential riding
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki ER6 – essential riding
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
deugie zdiącie od góry. czy ktoś wie gdzie można kupić takie oponki
kozaki.
pozdro
<br><hr>gostek

pozdro
<br><hr>gostek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny sprzet, jezdzilem nim troche w czasie kursu na "Prawko" zwrotny jak rowerek, latwy w prowadzeniu, ale dosc dynamiczny. Przymierzalem sie do zakupu, ale w ostatecznosci wygrala SV650s... Kawa miala zbyt wyprostowana pozycje i troche za duze wibracje silnika jak dla mnie.<br><hr>vz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SV zawsze był i będzie potężnym rywalem. ER to doskonały sprzęt do nauki. Szkoda, że część szkół jazdy nadal praktykuje używanie Wektorów.Komentatorzy napisał(a):Fajny sprzet, jezdzilem nim troche w czasie kursu na "Prawko" zwrotny jak rowerek, latwy w prowadzeniu, ale dosc dynamiczny. Przymierzalem sie do zakupu, ale w ostatecznosci wygrala SV650s... Kawa miala zbyt wyprostowana pozycje i troche za duze wibracje silnika jak dla mnie.<br><hr>vz<br>
Pozdrawiam<br><hr>Boczo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałbym kupić sobie taką maszynę. Jestem początkującym, choć nie młodym "motorzystą", będzie to mój pierwszy motocykl. Mógłby ktoś podzielić się wrażeniami z jazdy ER6-N?<br><hr>motorzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Firma BFGoodrich oferuje kolorowe opony do samochodów, ale o motocyklowych mi nic nie wiadomo, z pomocą przyjdą pewnie zagraniczne serwisy aukcyjne. Robią też gumy dymiące na kolorowo i idę o zakład, że w Polsce znaleźli by się na to nabywcy:)Komentatorzy napisał(a):deugie zdiącie od góry. czy ktoś wie gdzie można kupić takie oponkikozaki.
pozdro
<br><hr>gostek<br>
Pozdrawiam<br><hr>Boczo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Naprawde fajny motorek. Jak napisalem maly zwrotny i sprawia wrazenie lzejszego niz w rzeczywistosci, bylem zaskoczony jak latwo sie go prowadzi (pierwszy motor jakim jezdzilem). Ladnie ciagnie od samego dolu i fajnie brzmi nawet na fabrycznym wydechu, choc powyzej 9000 tys obrotow traci "oddech" Na kolo tez pojdzie i to "z gazu". Sprzeglo pracuje lekko, i latwo je wyczuc, do tego klamka ma regulacje (duzy plus), hamulce ok, ale jednak troche "drewniane". Spalanie wyraznie nizsze niz w konkurencyjnch 600-650tkach. Na niskich obrotach (np na 2gim biegu, jadac powoli na placu) potrafi szarpac, to jednak tylko 2 cylindry i to w rzedzie, trzeba go wyczuc. Jak dla mnie ma za waska kierownice ale to da sie zalatwic wymieniajac na "Superbike" szersza i bardziej plaska. Jezeli chodzi o zawias to nie loilem po winklach pelnym ogniem, mysle ze na 1dna osobe jest ok. Naprawde chcialem go kupic, ale podczas jazd probnych pojezdzilem jeszcze GSR-em, SV-ka i starsza ZR-7 no i SV-ka mnie najbardziej ujela, niemniej ERki tez bym nie zalowal.<br><hr>vzKomentatorzy napisał(a):Chciałbym kupić sobie taką maszynę. Jestem początkującym, choć nie młodym "motorzystą", będzie to mój pierwszy motocykl. Mógłby ktoś podzielić się wrażeniami z jazdy ER6-N?<br><hr>motorzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
te żółte opony to fotomontaż jak dla mnie dym z gumy jest biały więc normalnie była opona czarna. ale faktem jest ze fajnie to wyglada :p <br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):deugie zdiącie od góry. czy ktoś wie gdzie można kupić takie oponkikozaki.
pozdro
<br><hr>gostek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
te żółte opony to fotomontaż jak dla mnie dym z gumy jest biały więc normalnie była opona czarna. ale faktem jest ze fajnie to wyglada :p <br><hr>PawełKomentatorzy napisał(a):deugie zdiącie od góry. czy ktoś wie gdzie można kupić takie oponkikozaki.
pozdro
<br><hr>gostek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zdecydownie za slaby bedzie po tygodniu ci braknie mocy,lepiej kup r1<br><hr>daDASDKomentatorzy napisał(a):Chciałbym kupić sobie taką maszynę. Jestem początkującym, choć nie młodym "motorzystą", będzie to mój pierwszy motocykl. Mógłby ktoś podzielić się wrażeniami z jazdy ER6-N?<br><hr>motorzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proponował bym dwie R-jedynki zespawać w jedną, a ER6 wozić w plecaku. Tak na wszelki wypadekKomentatorzy napisał(a):Chciałbym kupić sobie taką maszynę. Jestem początkującym, choć nie młodym "motorzystą", będzie to mój pierwszy motocykl. Mógłby ktoś podzielić się wrażeniami z jazdy ER6-N?<br><hr>motorzysta<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydownie za slaby bedzie po tygodniu ci braknie mocy,lepiej kup r1<br><hr>daDASD<br>

Pozdrawiam<br><hr>Boczo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Będzie świetny na pierwsze moto. Świetny i znacznie lepszy od alternatywnych maszyn w tej klasie. Zobacz sobie numery motocykla czy świata motocykli od 2006 roku, regularnie ER6 wygrywa testy porównawcze.<br><hr>powerKomentatorzy napisał(a):Chciałbym kupić sobie taką maszynę. Jestem początkującym, choć nie młodym "motorzystą", będzie to mój pierwszy motocykl. Mógłby ktoś podzielić się wrażeniami z jazdy ER6-N?<br><hr>motorzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny sprzęt dla początkujących. Po jakimś czasie zaczyna jednak brakować mocy i przydałoby się te extra 30KM. Jeśli szukasz motocykla na dalsze wypady to polecam coś "większego", ponieważ z pełnym załadunkiem traci swoją zadziorność i jest po prostu wolny. Jednak do miasta i do "szpanu" nadaje się idealnie! Do 130 km/h zbiera się super i spod świateł można wystrzelić jak z procy!<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości