[Imprezy motocyklowe] Wydarzenie:
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Czy ktoś orientuje się czy żałoba narodowa związana z tragedia w kopalni obejmie też tą imprezę. Bo przecież impeza ta odbywa się w Katowicach.A słyszałem, że w miejscowości Ruda Ślaska odwołano wszystkie imprezy rozrywkowe na najbliższy tydzień.
Chiałbym pojechać ale jechać z pod Łodzi na jeden wieczór + nocleg po by okazało się, że impreza jest odwołana lub została obięta narodową żałóbą i zakazano puszczania muzyki jak to było po tragedi z Halą Targową w Katowicach przez co z powodu ogłoszenia żałoby narodowej dokładnie dnia kiedy był finał skoków narciarskich w Zakopanem! Byłem tam wtedy i Takiego czegoś to w koszmarach nieprzewidywałem. Ludzie pojechali za spora kase się bawić. A z powodu żałoby zrezygnowano z podkładu muzycznego jakich koliek sztucznych ogni itp. A na sam poczatek odprawiono mszę Św. Czułem się jak na pielgrzymce i to w temp -20"C. Kasa poszła w błoto, człowiek zmarzł i trzy razy podczas imprezy się zdrzemnoł z nudów. Jak znów ma tak być to podziękuję. A naprawde zależało mi na obejżeniu tek imprezy. Ale teraz jestem w kropce bo niewiem czy ryzykować, a niech ogłoszą w piątek załobe a ja już tam pojadę. Gleba. <br><hr>Micahał Rossi
Chiałbym pojechać ale jechać z pod Łodzi na jeden wieczór + nocleg po by okazało się, że impreza jest odwołana lub została obięta narodową żałóbą i zakazano puszczania muzyki jak to było po tragedi z Halą Targową w Katowicach przez co z powodu ogłoszenia żałoby narodowej dokładnie dnia kiedy był finał skoków narciarskich w Zakopanem! Byłem tam wtedy i Takiego czegoś to w koszmarach nieprzewidywałem. Ludzie pojechali za spora kase się bawić. A z powodu żałoby zrezygnowano z podkładu muzycznego jakich koliek sztucznych ogni itp. A na sam poczatek odprawiono mszę Św. Czułem się jak na pielgrzymce i to w temp -20"C. Kasa poszła w błoto, człowiek zmarzł i trzy razy podczas imprezy się zdrzemnoł z nudów. Jak znów ma tak być to podziękuję. A naprawde zależało mi na obejżeniu tek imprezy. Ale teraz jestem w kropce bo niewiem czy ryzykować, a niech ogłoszą w piątek załobe a ja już tam pojadę. Gleba. <br><hr>Micahał Rossi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam
Dzwoniłem do firmy TICKETPRO która zajmuje się sprzedażą biletów na tą impreze i zostałem ponformowany,że jak narazie organizator nie odwołał imprezy.<br><hr>Rafał K
Dzwoniłem do firmy TICKETPRO która zajmuje się sprzedażą biletów na tą impreze i zostałem ponformowany,że jak narazie organizator nie odwołał imprezy.<br><hr>Rafał K
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja właśnie wróciłam z imprezy, było niesssssamowicie!!! takich emocji w takim wydaniu jeszcze nigdy nie miałam!
niektórzy zawodnicy to niemożliwie zabawni ludzi, potrafią zrobić DOBRE SHOW!!! POLECAM WSZYSTKIM!<br><hr>Katie 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja dzwonilem i wogule... wszystko cool impra bedzie... zaloba nieprzeszkadza beda jechac ostro z tym koksem panowie... BEDZIE SUPER IMPRA !!
<br><hr>Pawel

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzwoniłem do Ticketpro z Katowic i oni nie mają biletów na Grand Prix, czy mógłbyś napisać, gdzie mozna je nabyć?<br><hr>jurekKomentatorzy napisał(a):Witam
Dzwoniłem do firmy TICKETPRO która zajmuje się sprzedażą biletów na tą impreze i zostałem ponformowany,że jak narazie organizator nie odwołał imprezy.<br><hr>Rafał K<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może znasz fajną stronkę o motokrosieKomentatorzy napisał(a):ja dzwonilem i wogule... wszystko cool impra bedzie... zaloba nieprzeszkadza beda jechac ostro z tym koksem panowie... BEDZIE SUPER IMPRA !!<br><hr>Pawel<br>
<br><hr>sajmon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz jakieś zdjęcia<br><hr>sajmonKomentatorzy napisał(a):Ja właśnie wróciłam z imprezy, było niesssssamowicie!!! takich emocji w takim wydaniu jeszcze nigdy nie miałam!niektórzy zawodnicy to niemożliwie zabawni ludzi, potrafią zrobić DOBRE SHOW!!! POLECAM WSZYSTKIM!<br><hr>Katie
<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezeli jeszcze chcesz bilety to mam dwa na miejsca stojace <br><hr>szczesciarzKomentatorzy napisał(a):Witam
Dzwoniłem do firmy TICKETPRO która zajmuje się sprzedażą biletów na tą impreze i zostałem ponformowany,że jak narazie organizator nie odwołał imprezy.<br><hr>Rafał K<br>Komentatorzy napisał(a):Dzwoniłem do Ticketpro z Katowic i oni nie mają biletów na Grand Prix, czy mógłbyś napisać, gdzie mozna je nabyć?<br><hr>jurek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIE OTWIERA SIE STRONA RED RIDER-ALBO JAKIES NIEDOPATRZENIE ALBO JAKAS SIEROTA OBSLUGUJE TEN PORTAL<br><hr>COOLUNIO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uwielbiam enduro i różne rajdy ale uważam, że za mało jest informacji np kiedy i gdzie ,za mało się o nich pisze i często sie dowiaduje o rajdzie już po...<br><hr>mała
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za debil wprowadza chaos w eter. przeciez nie ma zadnego zlotu w sopocie powerstation.<br><hr>czarnyhd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No polska to jest najlepsza;d.<br><hr>Adrian BednarekKomentatorzy napisał(a):uwielbiam enduro i różne rajdy ale uważam, że za mało jest informacji np kiedy i gdzie ,za mało się o nich pisze i często sie dowiaduje o rajdzie już po...<br><hr>mała<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
27-29 lipiec zlot motocykli w Choceniu. Impreza planowana jest na plazy nad jeziorem Borzymowskim. Wiekszosc atrakcji odbedzie sie w sobote. Organizatorzy zapewniaja przejazd motocykli na trasie Chocen wloclawek chocen. Odbeda sie takze pokazy strazackie, pokazy sprawnosciowe kladow, gry i zabawy zrecznosciowe, turniej plazowy pilki siatkowej, zawody w plywaniu i duzo dobrej muzyki.
wszystko czego zdolalem sie dowiedziec;)<br><hr>max
wszystko czego zdolalem sie dowiedziec;)<br><hr>max
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl