[turystyka] Wielki Kanion, Arizona i karnawał w...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Wielki Kanion, Arizona i karnawał w...
Dyskusja na temat: Wielki Kanion, Arizona i karnawał w Nowym Orleanie na Intruderze 1800
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wielki Kanion, Arizona i karnawał w Nowym Orleanie na Intruderze 1800
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wielki Kanion, Arizona i karnawał w Nowym Orleanie na Intruderze 1800
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popisał się ścigacz...Komentatorzy napisał(a):7 milionów km - niezła wyprawa...<br><hr>MN<br>
7000 tyś. km = 7.000 tyśęcy [?] = 7.000.000 km przy założeniu, że tyśąc=tysiąc ;]<br><hr>r3pr3z3nt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie chcę nikomu sprawić przykrości, ale dla mnie te relacje (wywiad) są lekko żenujące. Nie chodzi mi o sam wywiad, ten jest o.k., ale o rozmówcę. Był znudzony, starał się postawić Intrudera na koło. Ile Ty kolego masz lat? Jak jesteś znudzony, to może daj już spokój i nie męcz nas dalej swoimi wynużeniami. W tej "wyprawie" jest tyle ciśnienia, tyle tajemniczości i tyle ciekawego, że przy następnej relacji usnę. Dlatego podjąłem decyzję, że już więcej nie podejmę wyzwania.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też się zastanawiałam po co Salecie i Badziakowi ten znudzony trzeci typ i kto to jest? Już druga relacja i odczucia mam takie same jak ty. Ten chłopaczek tam nie pasuje.<br><hr>SylwiaKomentatorzy napisał(a):Nie chcę nikomu sprawić przykrości, ale dla mnie te relacje (wywiad) są lekko żenujące. Nie chodzi mi o sam wywiad, ten jest o.k., ale o rozmówcę. Był znudzony, starał się postawić Intrudera na koło. Ile Ty kolego masz lat? Jak jesteś znudzony, to może daj już spokój i nie męcz nas dalej swoimi wynużeniami. W tej "wyprawie" jest tyle ciśnienia, tyle tajemniczości i tyle ciekawego, że przy następnej relacji usnę. Dlatego podjąłem decyzję, że już więcej nie podejmę wyzwania.<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości