[Aktualności] Motocykle BMW na służbę w Policji
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykle BMW na służbę w Policji
Dyskusja na temat: Motocykle BMW na służbę w Policji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykle BMW na służbę w Policji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykle BMW na służbę w Policji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Aż miło będzie popatrzeć
Widzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW
Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugieKomentatorzy napisał(a):Aż miło będzie popatrzećWidzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW
Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Jak widać niektórzy szczęśliwcy tak się ustawili, że mają płacone za jazdę. I to jakimi sprzętami..."
Nikt , nie każe Ci pracować tam gdzie robisz.
Idź do Drogówki i jeździj takimi sprzętami za kasę.<br><hr>Ja
Nikt , nie każe Ci pracować tam gdzie robisz.
Idź do Drogówki i jeździj takimi sprzętami za kasę.<br><hr>Ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kawasaki dostali Inspektorki<br><hr>wilkuKomentatorzy napisał(a):Aż miło będzie popatrzećWidzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW
Zastanawiam się tylko co na to inni producenci. Kiedyś rządziły Yamaha i Honda, a teraz... Jeżeli wierzyć, że przetargi są obiektywne (może jestem naiwny), to widać, że inni nie mogą sprostać wymaganiom. <br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugie<br><hr>Ducat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
inspekcja transportu drogowego??<br><hr>PieterKomentatorzy napisał(a):Aż miło będzie popatrzećWidzę, że ostatnio BMW wygrywa większość przetargów na sprzęty dla policji. Generalnie nie mam nic przeciw takiemu stanowi rzeczy - sam jeżdżę BMW
Komentatorzy napisał(a):Ale kupili też Kawasaki ostatnio,każdy jeśli ma odpowiednią ilość banknotów i ma wybierać między Kawasiki a Bayerisze to wybierze to drugie<br><hr>Ducat<br>
Komentatorzy napisał(a):Kawasaki dostali Inspektorki<br><hr>wilku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości