[Aktualności] MP Enduro i Cross Country w Jeżynowie..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] MP Enduro i Cross Country w Jeżynowie..
Dyskusja na temat: MP Enduro i Cross Country w Jeżynowie 2008 – wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MP Enduro i Cross Country w Jeżynowie 2008 – wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MP Enduro i Cross Country w Jeżynowie 2008 – wyniki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
a mówiłem już po pierwszych zawodach!:rozebrać te dwa pierwsze motocykle z Mistrzostw Polski Klasy Junior 50/to było NIE!! bo układy!/. Dziś nie byłoby takich chec.A dowodem na to że to chece sa czasy przy ich jeździe na wiekszej pojemnosci. No nic,czas zrobi swoje.
<br><hr>kris
<br><hr>kris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o co alo ,nie rozumim ci dwaj trenuja od dziecka i dla tego maja takie czasy motor jak motor jak ktos jest cieki to niech płacze!<br><hr>fokus*Komentatorzy napisał(a):a mówiłem już po pierwszych zawodach!:rozebrać te dwa pierwsze motocykle z Mistrzostw Polski Klasy Junior 50/to było NIE!! bo układy!/. Dziś nie byłoby takich chec.A dowodem na to że to chece sa czasy przy ich jeździe na wiekszej pojemnosci. No nic,czas zrobi swoje.
<br><hr>kris<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fokus-NIE KOMPROMITUJ SIE! widać temat nie dla ciebie ,bo nie wiesz w czym tkwi problem. popieram przedmówcę i dodam ze układy zniszczyły całkiem ten sport.A jak sie temu przeciwstawić? zostawić tak jak jest -generalnie społeczeństwo olewa takie wyczyny. I tu brawa miedzy innymi dla TV publicznej-tak trzymać! <br><hr>cleanKomentatorzy napisał(a):a mówiłem już po pierwszych zawodach!:rozebrać te dwa pierwsze motocykle z Mistrzostw Polski Klasy Junior 50/to było NIE!! bo układy!/. Dziś nie byłoby takich chec.A dowodem na to że to chece sa czasy przy ich jeździe na wiekszej pojemnosci. No nic,czas zrobi swoje.
<br><hr>kris<br>Komentatorzy napisał(a):o co alo ,nie rozumim ci dwaj trenuja od dziecka i dla tego maja takie czasy motor jak motor jak ktos jest cieki to niech płacze!<br><hr>fokus*<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ha ha... Tak sobie czytam i interpretuje co "Kris" piszesz... Czy ty twierdzisz ze juniorzy z Kielc maja cos nie tak z motorami?? Wiesz jak bardzo cie to ciekawi, co sie znjaduje w tych motorach, to w kazdej chwili jak tylko poprosisz moze on byc rozebrany
to jest zalosne... I o jakich ukladach mowisz?? Co masz na mysli?? Widac troszke za malo siedzisz w tym sporcie. Ci zawodnicy jezdza od dziecka i juz od paru lat daza do tego zeby pokazac sie z jak najlepszej strony i jak na razie im to wychodzi. Radzilabym ci wejsc na strone pzm-u i tam poczytac sobie co nie co na ten temat. Mam na mysli szesciodniowke. Tam startowali na motorach o wiekszej pojemnosci niz w MP bo na 125 cm i nikt nie narzeka, ze im nie wychodzilo.... W Grecji musieli przez 6 h jechac w 40 stopnowym upale i to oni siedzieli na motorach. Żeby ukonczyc taka szesciodniwke trzeba miec ogromne umiejetnosci, nie sadze zebys bral w niej udzial, a wiec moze nie wypisuj takich dennych postow
Jak jestes taka alfa i omega to prosze pokaz jak sie to robi
Wsiadz na motor, wystartuj i dojdz do tego do czego oni dzoszli w tym wieku
Jestes w stanie napisac to samo i podpisac sie pod tym swoim nazwiskiem??
Nie sadze
A wiec jak chcesz ja moge ci powiedziec w czym tkwi Twoj problem... Zazdrosc???
Pozdrawiam
Katarzyna Bracik

Katarzyna Bracik
Sygnaliczna
- Endurzyca
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości