[Aktualności] Motocykle Janusza Oskaldowicza...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykle Janusza Oskaldowicza...
Dyskusja na temat: Motocykle Janusza Oskaldowicza odzyskane!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykle Janusza Oskaldowicza odzyskane!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykle Janusza Oskaldowicza odzyskane!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakie gratulacje dla policji!!! Panie Januszu. Podczas przeszukania natkneli się na sprzęt. Mówiąc po krótce, jak by się o nie nie potkneli, to by nie znaleźli!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja zapytam panów policjantów-gdzie przez ten czas był dzielnicowy? No to od razu sobie odpowiem. Był ciężko zapracowany noszeniem własne brzuszyska.<br><hr>k5
A ja zapytam panów policjantów-gdzie przez ten czas był dzielnicowy? No to od razu sobie odpowiem. Był ciężko zapracowany noszeniem własne brzuszyska.<br><hr>k5
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Policjant jak sie przewróci o skradziony sprzęt, to go nie znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 lat temu skradziono mi MZ150 z piwnicy. Policja przyjechała na miejsce zdarzenia za około 3 godziny od momentu zgłoszenia. Za około 3 dni pobrano zamki z drzwi do ekspertyzy. I zgadnijcie co szanowna policja stwierdziła. No chybe se sam zajebałe... sprzęta, bo na zamkach śladu włamania nie było. No i od razu byłem pierwszym podejrzanym. A tak na prawdę, to policyjni "eksperci" nie zauważyli, że breszką podniesiono drzwi i ściągnięto je z zawiasów.......<br><hr>zomo
10 lat temu skradziono mi MZ150 z piwnicy. Policja przyjechała na miejsce zdarzenia za około 3 godziny od momentu zgłoszenia. Za około 3 dni pobrano zamki z drzwi do ekspertyzy. I zgadnijcie co szanowna policja stwierdziła. No chybe se sam zajebałe... sprzęta, bo na zamkach śladu włamania nie było. No i od razu byłem pierwszym podejrzanym. A tak na prawdę, to policyjni "eksperci" nie zauważyli, że breszką podniesiono drzwi i ściągnięto je z zawiasów.......<br><hr>zomo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pseudo złodziejaszki jakieś... ręce trzeba im upier... zeby nie wazyli sie ruszac niczego wiecej w swoim zyciu. W sumie Policji można pogratulować, że złapali takich pseudo złodziei, bo profesjonaliści pewnie już dawno pchnęliby te motocykle na części chociażby na bazarze w Poznaniu...<br><hr>Count
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości