Kingway Euroboy
• Strona 1 z 1
Kingway Euroboy
Witam serdecznie !!! Jestem posiadaczem sqtera kingway maximus ale chcę kupić euroboy-a czy jest tu ktoś kto posiada ten sqter i może coś na jego temat napisać?? Z góry serdeczne dzięki 

maximus82
-
maximus82 - Świeżak
Mam euroboya od 3 tygodni. Motorek mimo swej wagi jest żwawy i nie muli się. Wyświetlacze lcd nie sprawują się jednak wzorowo, ten od prędkości jest bardzo dobrze czytelny , lecz dwa mniejsze jeśli świeci słońce są bardzo nieczytelne, zato wieczorem wszystko świeci super. Co do prędkości nie moge ci nic powiedzieć ponieważ docieram go i nie przekraczam czterdziestki, ale stwierdzam że ma jeszcze duży zapas mocy więc koło 60-65 napewno poleci. Migacze jak i światła są duże i dobrze sie sprawują. Jeśli chodzi o usterki to narazie nie miałem z nim większych problemów, silnik chodzi jak żyleta, podokręcałem tylko śrubki w nadwoziu i troszeczke przesmarowałem je pędzelkiem z olejem ponieważ szybko pojawia sie na nich rdza. Szczerze moge polecić ci ten motor, aha jak go kupisz to będziesz musiał sie przyzwyczaić do tego że nikt ci nie będzie chciał uwierzyć że to 50-siątka. pozdro!!!
- dewids555
- Świeżak
Wielkie dzięki za odpowiedz . a masz może jakieś fotki euroboya lub jakiś filmik który nakręciłeś?? z moim maximusem miałem tak samo nikt nie chciał uwierzyć ,że to tylko 50-tka a teraz strasznie sie napaliłem na euroboya ale niestety jeszcze muszę na niego poczekać bo nigdzie go nie mają na stanie pozdrawiam napisz coś jeszcze na jego temat np: ile pali?
maximus82
-
maximus82 - Świeżak
Dzięki za info
dewids555 jak tam Twój euroboy ?? miałeś jakieś z nim problemy??? ja właśnie czekam na gościa z salonu i dzisiaj po długoch oczekiwaniach go będe miał mam szczęście bo przywieźli tylko 100 szt na 600 dilerów

dewids555 jak tam Twój euroboy ?? miałeś jakieś z nim problemy??? ja właśnie czekam na gościa z salonu i dzisiaj po długoch oczekiwaniach go będe miał mam szczęście bo przywieźli tylko 100 szt na 600 dilerów
maximus82
-
maximus82 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości