Zobacz wÄ…tek - <i>[AktualnoÅ›ci]</i> Extrememoto 2008 – pierwsze...
NAS Analytics TAG

[AktualnoÅ›ci] Extrememoto 2008 – pierwsze...

Komentarze użytkowników
_________

[AktualnoÅ›ci] Extrememoto 2008 – pierwsze...

Postprzez Åšcigacz » 13/5/2008, 13:53

Dyskusja na temat: Extrememoto 2008 – pierwsze filmy, zdjÄ™cia i wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Extrememoto 2008 – pierwsze filmy, zdjÄ™cia i wrażenia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 13:53

WIELKI SZACUN.........
Chłopaki pokazali wspaniałe widowisko naprawde było warto tam pojechac i było co oglądac az sie boje myskec co bedzie za rok ;)<br><hr>NOY1234
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 15:06

Wszystko ładnie pięknie, ale skutery zostały olane konkretnie. Chłopaki zajebiście latali . kombosy , cyrkle a oprócz komentatora to nawet żaden sedzia nie zwrócił uwagi. A na dodatek wybieranie miejsc to też porażka. <br><hr>Mayday
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 15:46

Komentatorzy napisał(a):Wszystko ładnie pięknie, ale skutery zostały olane konkretnie. Chłopaki zajebiście latali . kombosy , cyrkle a oprócz komentatora to nawet żaden sedzia nie zwrócił uwagi. A na dodatek wybieranie miejsc to też porażka. <br><hr>Mayday<br>
Mylisz się. Uważam, że skutery zostały godnie przyjęte i nie były traktowane gorzej niż stunterzy. Ale weź pod uwagę, że stunterzy są zrzeszeni w STowarzyszeniu i sami między sobią wybierają sędziów. A dla skuterowców był to pierwszy raz i nikt nie wiedział, skąd wziąć obiektywnych sędziów. Sędziowe od stuntu ocenili Was więc uważam, że przesadzasz. Następnym razem na pewno będzie bardziej profi. Ale jeżeli ktoś skrzywdził skuterowców, to wpisujcie się poniżej. Ciekawe, ile osób myśli tak jak Ty?<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 17:43

Komentatorzy napisał(a):Wszystko ładnie pięknie, ale skutery zostały olane konkretnie. Chłopaki zajebiście latali . kombosy , cyrkle a oprócz komentatora to nawet żaden sedzia nie zwrócił uwagi. A na dodatek wybieranie miejsc to też porażka. <br><hr>Mayday<br>
Komentatorzy napisał(a):Mylisz się. Uważam, że skutery zostały godnie przyjęte i nie były traktowane gorzej niż stunterzy. Ale weź pod uwagę, że stunterzy są zrzeszeni w STowarzyszeniu i sami między sobią wybierają sędziów. A dla skuterowców był to pierwszy raz i nikt nie wiedział, skąd wziąć obiektywnych sędziów. Sędziowe od stuntu ocenili Was więc uważam, że przesadzasz. Następnym razem na pewno będzie bardziej profi. Ale jeżeli ktoś skrzywdził skuterowców, to wpisujcie się poniżej. Ciekawe, ile osób myśli tak jak Ty?<br><hr>Tomek Alonzo<br>
Alonzo dobrze mówisz. Gdyż na przykład ja nie latałem tam dla miejsca albo takich rzeczy, tylko latałem aby poczuć klimat takich imprez, wiadomo piździk to piździk ,.ale uczucie zajebiste polatać na placu z najlepszymi w Polsce A z tymi miejscami to troche smiechu sie narobiło , ale nie którzy przeżywali jak to możliwe że na podium nie są:D<br><hr>Gałson
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 19:36

chłopaki było na prawdę super.Z roku na rok jest lepiej.To dobrze,że młodzi ludzie w Polsce zajmują się czymś konkretnym.co tu dużo mówić pokazaliście klasę.<br><hr>Ninora
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2008, 19:38

"...FMX odnosi największy sukces w swojej dotychczasowej historii w Polsce buhahaha!.." zgadzam się że impreza bardzo fajna ale nie ma nic gorszego niż naciągane PR-y kto był w Spodku ten wie. Brawo dla tego chłopaka z Polski za backflipa słyszałem, że długo się go uczył i super że mu się udało oficjalnie<br><hr>Diverse Night of the Jumps FUN
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2008, 08:39

Witam. jak dla mnie mistrzostwo. organizacja itp. wszystko na 6.
pozdrawim<br><hr>MARTINEZ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2008, 10:53

Komentatorzy napisał(a):"...FMX odnosi największy sukces w swojej dotychczasowej historii w Polsce buhahaha!.." zgadzam się że impreza bardzo fajna ale nie ma nic gorszego niż naciągane PR-y kto był w Spodku ten wie. Brawo dla tego chłopaka z Polski za backflipa słyszałem, że długo się go uczył i super że mu się udało oficjalnie<br><hr>Diverse Night of the Jumps FUN<br>
Zgadzam się, że jeżeli chodzi o FMX to Diverse Night of the Jumps biją na głowę EXTREMEMOTO pod względem sportowym. Ale na NotJ występują głównie obcokrajowcy. Na Extrememoto byli Polacy i do tego byli naprawdę na pierwszym planie - tylko Podmol był bardziej widowiskowych. Pisząc "w Polsce" nie chodziło mi, że "na ziemiach Polskich", tylko "polski FMX", a "polski FMX" to własnie głównie Ogłaza + Gronostaj, który też zrobił dreszczowiec, ale ... w sumie zostanie zapamiętany na PLUS. To był triumf polskiego FMX a Ogłaza rozjechał wszystkich poza Podmolem.<br><hr>Tomek-Alonzo - prowadzący stunt na Extrememto
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2008, 14:33

Rowniez zgadzam sie z maydayem, konkurs skuterow zostal olany totalnie, wybieranie miejsc bylo chyba wyliczanką, sedziowie nei wiedzieli juz sami kto jak jezdzil i sami sie smiali, akurat stałem obok i to zauważyłem, nie wiem jakim cudem ten młody na blekitnym skuterku był ostatni, on i mayday pokazali klase<br><hr>Tomasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2008, 20:33

co jak co ale zmija była najlepsza :P łaczniczka poprzez sedziami a zawodnikami a skuterkiem wymiatała :P Impreze okreslam za wysmienita a carmichael bił wszystkich na głowe :P szkoda niedzielnego wystepu co mu tak gumy strzelały :P ale było i tak mocno a na fmx nienarzekacjie bo wiatr był ardzo dyrzy a skutkiem tego było w pierszy pokaz w 1 dzien wypadeczek :( za rok napewno sie ttam pojawie<br><hr>młodyr1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/5/2008, 21:33

Komentatorzy napisał(a):Rowniez zgadzam sie z maydayem, konkurs skuterow zostal olany totalnie, wybieranie miejsc bylo chyba wyliczanką, sedziowie nei wiedzieli juz sami kto jak jezdzil i sami sie smiali, akurat stałem obok i to zauważyłem, nie wiem jakim cudem ten młody na blekitnym skuterku był ostatni, on i mayday pokazali klase<br><hr>Tomasz<br>
W przyszłym roku możemy to zrobić lepiej. Pogdajcie ze stunterami, jak wyglądał turniej stuntu na pierwszym Extrememoto (w roku 2006). Uważam, że jak na pierwszy raz nie było tak źle. Jednak w przyszłym roku musimy się postrać o sędziów, którzy będą mieli u Was autorytet. Pomyślcie o tym. To w sumie zadanie dla Was.<br><hr>Tomek Alonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê