[Aktualności] Turbo GSX-R niszczy swój własny...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Turbo GSX-R niszczy swój własny...
Dyskusja na temat: Turbo GSX-R niszczy swój własny obrotomierz
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Turbo GSX-R niszczy swój własny obrotomierz
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Turbo GSX-R niszczy swój własny obrotomierz
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
W Polsce jest zbiorowa histeria na temat prędkości. Jest wielu kierowców którzy uważa, że im wolniej tym bezpieczniej nawet jeżeli to oznacza jazdę 70km/h lewym pasem drogi szybkiego ruchu, takiej np.- zakopianki. Miałem tego przykład w sobotę jadąc własną puchą połowę aut musiałem wyprzedzić prawym pasem. Pomimo świadomości, że to nie zgodne z prawem, prawy pas był puściuteńki a na lewym sznur pojazdów. Nie wiem czy to nasi imigranci wrócili z wysp i przenoszą nawyki ruchu lewostronnego czy to prostu są tępe pizdy bez refleksu i szarych komórek. Dziwnym jest też to, że wystarczy zjechać do Czech lub Słowacji, żeby zobaczyć zupełnie inna kulturę jazdy.<br><hr>fz6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w polsce same mańkuty<br><hr>takKomentatorzy napisał(a):W Polsce jest zbiorowa histeria na temat prędkości. Jest wielu kierowców którzy uważa, że im wolniej tym bezpieczniej nawet jeżeli to oznacza jazdę 70km/h lewym pasem drogi szybkiego ruchu, takiej np.- zakopianki. Miałem tego przykład w sobotę jadąc własną puchą połowę aut musiałem wyprzedzić prawym pasem. Pomimo świadomości, że to nie zgodne z prawem, prawy pas był puściuteńki a na lewym sznur pojazdów. Nie wiem czy to nasi imigranci wrócili z wysp i przenoszą nawyki ruchu lewostronnego czy to prostu są tępe pizdy bez refleksu i szarych komórek. Dziwnym jest też to, że wystarczy zjechać do Czech lub Słowacji, żeby zobaczyć zupełnie inna kulturę jazdy.<br><hr>fz6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wystarczy zjechać do Czech lub Słowacji aby zobaczyć dopiero "zbiorową histerię" dotyczącą prędkości...<br><hr>KKKomentatorzy napisał(a):W Polsce jest zbiorowa histeria na temat prędkości. Jest wielu kierowców którzy uważa, że im wolniej tym bezpieczniej nawet jeżeli to oznacza jazdę 70km/h lewym pasem drogi szybkiego ruchu, takiej np.- zakopianki. Miałem tego przykład w sobotę jadąc własną puchą połowę aut musiałem wyprzedzić prawym pasem. Pomimo świadomości, że to nie zgodne z prawem, prawy pas był puściuteńki a na lewym sznur pojazdów. Nie wiem czy to nasi imigranci wrócili z wysp i przenoszą nawyki ruchu lewostronnego czy to prostu są tępe pizdy bez refleksu i szarych komórek. Dziwnym jest też to, że wystarczy zjechać do Czech lub Słowacji, żeby zobaczyć zupełnie inna kulturę jazdy.<br><hr>fz6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem tak w Romecie Zetka 50. Odpadła wskazówka obrotomierza po zmianie modułu zapłonowego.
<br><hr>LOL

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak trzymać !Komentatorzy napisał(a):Miałem tak w Romecie Zetka 50. Odpadła wskazówka obrotomierza po zmianie modułu zapłonowego.<br><hr>LOL<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
musze Cie zmartwić, ale to tępe pizdy i bez refleksu<br><hr>bobekTLKomentatorzy napisał(a):W Polsce jest zbiorowa histeria na temat prędkości. Jest wielu kierowców którzy uważa, że im wolniej tym bezpieczniej nawet jeżeli to oznacza jazdę 70km/h lewym pasem drogi szybkiego ruchu, takiej np.- zakopianki. Miałem tego przykład w sobotę jadąc własną puchą połowę aut musiałem wyprzedzić prawym pasem. Pomimo świadomości, że to nie zgodne z prawem, prawy pas był puściuteńki a na lewym sznur pojazdów. Nie wiem czy to nasi imigranci wrócili z wysp i przenoszą nawyki ruchu lewostronnego czy to prostu są tępe pizdy bez refleksu i szarych komórek. Dziwnym jest też to, że wystarczy zjechać do Czech lub Słowacji, żeby zobaczyć zupełnie inna kulturę jazdy.<br><hr>fz6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości