[Aktualności] Motocyklista vs. wściekła kobieta
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Co sie fiucie pod mojego nicka podszywasz?<br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Sama jestem kobietą i nigdy w życiu nie wjeżdżałabym w motocyklistę tylko dlatego, że odbił się od mojego auta ! można sie wychylić i opieprzyć takiego, ale nie reagować tak agresywnie. Poniższe komentarze, z tymi warzywami i linkami na szyje świadczą tylko o braku kultury. Sama jeżdżę motocyklem sportowym i widzę reakcję kierowców, zwłaszcza przy omijaniu i wyprzedzaniu. W korku to drzwi otwierają najszerzej jak mogą, a przy wyprzedzaniu zajeżdżają drogę i wpuszczać nie chcą !<br><hr>Gbbb<br>Komentatorzy napisał(a):Bo to jest hołota. Tacy co drzwi otwierają albo nie chcą wpuścić to są cwaniaki których trzeba tępić. Taka jest prawda.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najfajniejsi sa teletubisie ktorzy opisuja co ja bym jej nie zrobil ah oh jaki jestem fafik
Baba jebnieta ale ma racje,nie wiemy co bylo wczesniej,ale jakby mi ktos z kopa zasadzil w samochod a to zrobil ten frajer tez bym tak zaragowal.<br><hr>dla fafikow

Baba jebnieta ale ma racje,nie wiemy co bylo wczesniej,ale jakby mi ktos z kopa zasadzil w samochod a to zrobil ten frajer tez bym tak zaragowal.<br><hr>dla fafikow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że każdy użytkownik drogi publicznej ma prawo poruszać się po drodze wjakiś tam sposób jeden wolniej inny szybciej.A ta suka co nie panowała nad swoimi nerwami , to albo chora albo pijana. A ci frajeż co żle się wypowiadają na temat MOTOCYKLISTÓW , to są pedałami albo też choży na łeb.<br><hr>MAXYMALNY
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe co było dalej? Na jego miejscu oskarżyłbym ją o próbę zabójstwa. Trochę by posiedziała.<br><hr>Jacek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za idiotka ! przeciez widac ewidentnie ze jej auto przednim kolem przejechalo przez linie pasa !! czyli zajechala mu droge ! naprawde nie dziwie sie ze jej kopnal w auto ! dziwie sie ze nie wybil jej wszystkich zebow chwile po tym jak wyciagnal kluczyki !!! wyobrazcie sobie co taka wariatka musi robic w domu? mezowi?<br><hr>mark z
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy wam oczy pizdą zarosły?? Pieprzeni amatorzy! Przejechał by koło niej i nic by nie było, po co kopal jej w ten samochód??
Mogła huja rozjechać i w jakby któryś z was mi kopnoł w auto to najchetniej bym tak samo zrobił<br><hr>JohnpabloC
Mogła huja rozjechać i w jakby któryś z was mi kopnoł w auto to najchetniej bym tak samo zrobił<br><hr>JohnpabloC
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości