[biblioteka] Motocykliści błagają o litość......
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ludzie mówią ze motocykliści jak chcą niech jadą na tor sie wyszaleć. W Poznaniu jest tor do scigania tylko jednoczesnie banda baranów którzy kiedyś w" sprzyjającym okresie" kupiła sobie działki lub domy za relatywnie niższe pieniądze w poblizu lotniska i toru teraz nadziera ryje ze jest im głosno.
Że przeszkada im chałas z toru, doprowadzając do sytuacji gdzie z toru nie można praktycznie kozystać tak jak było by to mozliwe.
A przecież kupując tam nieruchomości mieli świadomość sasiedztwa Toru Poznań.<br><hr>wolfstain
Że przeszkada im chałas z toru, doprowadzając do sytuacji gdzie z toru nie można praktycznie kozystać tak jak było by to mozliwe.
A przecież kupując tam nieruchomości mieli świadomość sasiedztwa Toru Poznań.<br><hr>wolfstain
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobrze , ze nie mieszkam w centrum....bo we wrocku jest podobnie. czesto wracajac w nocy do domu widze takich debili na wrakach najczesciej jadacych do odciecia....zal! przedmiescia sa spokojniejsze:-) na szczescie coraz wiecej osób lata na normalnych tłumikach i nie podnieca sie głośnoscia tłumika....a musze przyznac ze czesto widze ze im głosniejszy tym wiekszy cienias jedzie! a wracajac do listu to mam propozycje dla autora: zbierz ekipe w nocy, zatrzymaj koleci i nastrzelaj po gebie! gwarantuje ze nastepnym razem przejada po cichu, przynajmniej kolo ciebie! niestety do niektórych słowa nie docierają!<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Błędne myślenie kolego. Opisane zachowania pojawiły się dopiero niedawno wraz z popularyzacją motocykli i relatywnym spadkiem ich cen co zachęciło dresiarnię. O ile jestem w stanie zrozumieć, że opisane zwyrodniałe zachowania są wynikiem rozwoju (tak jak użycie łyżeczki do wydłubania komuś oka) o tyle nie muszę się z nimi zgadzać i tolerować jako naturalną kolej rzeczy. I nie ma tu żadnego usprawiedliwienia. <br><hr>PanoramixKomentatorzy napisał(a):Uważam że nie da się uniknąć takich zachowań, to było jest i będzie bo przeciez nie każdego stać na wyjazd np. na tor poznań żeby polatać... Przeszkadza wam hałas w nocy i juz was nie obchodzi że ludzie wracający z nocki przezywają horror słysząc jazgot samochodów od samego rana gdy kładą się spać !!!!!! P.S. komu to przeszkadza niech sobie kupi stopery do uszu... Dźwięk ryczącego silnika to jest to..........!!!!!!!! Niech każdy robi to co kocha, ale z rozsądkiem!!!!!!<br><hr>Miłośnik motocykli<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanowna redakcjo czy możecie przestać nazywać motocyklistami zwykłych drechów i innych odszczepieńców? Ubliża to mi oraz moim przyjaciołom, którzy skrzętnie pielęgnują ideały Motocyklisty.<br><hr>Panoramix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
motocykliści którzy mieszkają w tej samej okolicy mają ten sam problem co w Toruniu ....
więc PROŚBA.... niech ci, którzy sobie latają po nocy na pograniczu odcięcia .... przeniosą się na trasę kierunkek Wyszków ..... piękny droga za miastem
<br><hr>fazerski
motocykliści którzy mieszkają w tej samej okolicy mają ten sam problem co w Toruniu ....
więc PROŚBA.... niech ci, którzy sobie latają po nocy na pograniczu odcięcia .... przeniosą się na trasę kierunkek Wyszków ..... piękny droga za miastem

<br><hr>fazerski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
<br><hr>fazerro

<br><hr>fazerro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lublin na Jana Pawła.... teraz jeszcze przedłużyli trasę i pocinają jak mogą... Wstyd mi za tych palantów...<br><hr>swiety
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Terror musi byc!!. ;d.
Streetfigter 4ever !. ;d.
o to w tym wsyztskim chodzi ;d.<br><hr>Streetfighter
o to w tym wsyztskim chodzi ;d.<br><hr>Streetfighter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie jest problem tylko centrów dużych miast - na zlocie w Grodzisku Wlkp. w sierpniu organizatorzy zrobili konkurs na NAJGŁOŚNIEJSZY wydech wsród uczestników zlotu, którzy wcześniej brali udział w paradzie po mieście. Ku uciesze organizatorów (!) najgłośniejszy sprzęt miał ponad 125 dB - czyli nie powinien być dopuszczony do ruchu. To głupota nakręcać spiralę decybeli - następnym razem pomyślcie czy warto promować debilne "usprawnienia" motorków.<br><hr>kamol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaki terror? Zdecydowanie obnażanie własnej głupoty. W tej chwili wszyscy są zdenerwowani. Jutro będą się śmiać. A po jutrze zobaczysz pokaźny patyk lecący w przednie koło takich pajaców i wtedy dowiesz się co to terror. Wystarczy jeden zdesperowany człowiek. A widziałem już świeżo wysypany żwir na zakręcie z okazji zlotów. Także uważaj po czym jeździsz.<br><hr>PanoramixKomentatorzy napisał(a):Terror musi byc!!. ;d.
o to w tym wsyztskim chodzi ;d.<br><hr>Streetfighter<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wyniosą się z miasta bo poza granicami nie ma lansu, nie ma gdzie i komu dresikiem zaświecić, nowych adidasków pokazać.<br><hr>PanoramixKomentatorzy napisał(a):Warszawa .... ul.Sobieskiego ..... codziennie po 12 w nocy .... niedawno asfalt położyli ..... Sikorskiego tak samo .....
<br><hr>fazerro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten człowiek który napisał ten list to stary zakompleksiony ,,choperowiec''
A gdzie młodzi mają się wyszaleć??????
Modych nie stać na jeżdżenie po torze!
Wolałbyś żeby pałowali motocyklami w godzinach szczytu niż w nocy?
Jak komuś sie chce spać to śpi a nie pierdo...!<br><hr>Skierniewice
Jak komuś sie chce spać to śpi a nie pierdo...!<br><hr>Skierniewice
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
drodzy koledzy, ani nie jestem fanem chopperów (no....ok, kiedyś przechodziłem to zauroczenie) ani nie chodzi mi o normalne motocykle (z poziomem decybeli nie naginającym przepisów) jeżdżące przepisowo po centrum miast. Nawet ci, którzy korzystają z walorów moto w korkach (mijając z rozsądną prędkością oraz mającymi kontakt z kierowcami aut) postępują wg mnie logicznie. Mi chodzi o tych wiejskich księciów, którzy w środku nocy kręcą silniki przerobione na głośne traktory do granic wytrzymałości uszu mieszkańców...oraz tych, którzy na pełnym gazie robią slalom między autami w zatłoczonych miejscach miast. W wielu autach są małe dzieciaki, poza tym kierowca nie ma 100 par oczu dookoła siebie. Tak, to prawda, istnieje takie coś jak martwa strefa. Mania Need for speed, co;) Wiochland jak nic. Dźwięk dwukołowej maszyny czesto jest piękny ale ludzie, generujecie dźwięk bliższy marnie skompresowanemu plikowi mp3...no nie wiem, chyba wyjdę sobie z rotweillerem bez kagańca i smyczy...przecież to głupota trzymać takie piękne stworzenie na uwięzi, co nie?;) przepisy są po to, by je łamac przecież... <br><hr>pablo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak, ale tutaj jest wątek o pogietych motocyklistach a nie kierowcach fur, pijakach itp.Komentatorzy napisał(a):Żenujący artykulik. Dla mnie taki dźwięk to muzyka nawet gdyby miał mnie obudzić w środku nocy! To jak dobry sen lol)<br><hr>RIDER<br>
Komentatorzy napisał(a):RIDER Ty to chyba glownie na recznym jezdzisz. Na szczescie juz niedlugo na takich frajerow jak Ty przyjdzie czas. Utrudnia wam zycie i mniej bedzie bydla na motocyklach na miescie.<br><hr>abc<br>Komentatorzy napisał(a):Powiedziałbym jednak że bydła w samochodach jest znacznie wiecej. Nie wrzucaj wszystkich do jednej szyflady.
Rozumiem brak aprobaty do pewnych motocyklistówi pewnego stylu jazdy, ale widze kierowcy samochodów nie zauważają kretynizmu jakim cechuje sie duzy procent samochodziarzy...<br><hr>Drummer<br>
tez uwazalem kiedys ze wypasiony/superglosny wydech to szpan, ale urodzilo mi sie dziecko.
tylko krowa nie zmienia pogladow

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i jak sie teraz do Czestochowy chce przyjechac motorem turystycznie to mozna mandat złapać, porażka na maxa. Ale widocznie na głupotę nie było mądrego i tylko zakaz im do głowy przyszedł. Szkoda że nie wymieniono godzin w zakazie, np od 20-8 rano, albo od 21-8<br><hr>PajdosKomentatorzy napisał(a):W Częstochowie poradzili sobie z tym procederem.... Postawili zakaz ruchu motocyklom tam gdzie organizowano wyścigi. Szkoda że całodobowo...<br><hr>zoltar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no dobra, nie ma wiele do gadania, (jezdze tylko skuterem) ale jak widze te dzieci ktore maja po 13 lat i dostaja odblokowane skutery... niektorzy nawet nie maja karty moto... "12 latek w śpiączce po wypadku na skuterze[...]"<br><hr>bobik021
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram kolege który napisał o "starym zakompleksionym chopperowcu". Ja też lubie pobujać się nocami po miescie, gdzie i kiedy mam pojezdzic?! LUDZIE ZAUWAŻCIE ZE W DZIEŃ PO MIESCIE JEZDZA SAME AUTA NAUKI JAZDY ORAZ KIEROWCY 4 KOŁEK KTÓRZY MAJA POPROSTU MOTOCYKLISTOW GDZIES, A TOR? 1 NA WOJEWODZTWO I W DODATKU DROGI WJAZD WIEC O CO CHODZI. LUDZIE MACIE PLASTIKOWE OKNA ODGŁUDZAJACE TO PROSZE POZAMYKAC JE, BO JA ODKRECAC BEDE. <br><hr>DAWCY WLKPKomentatorzy napisał(a):Ten człowiek który napisał ten list to stary zakompleksiony ,,choperowiec''
Jak komuś sie chce spać to śpi a nie pierdo...!<br><hr>Skierniewice<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MŁODOŚĆ MA SWOJE PRAWA. Tacy duzi, a jeszcze nie wiedzą, że młody chłopak się musi wyszaleć. My "szczyle" jak to się nas tytułuje musimy mieć możliwość dania po garach na naszych maszynach, po to je kupujemy. Ja preferuję sypać poza miastem, bo nie wyskoczy mi "Rajder" w BMW lub innym Audi na czerwonym, co nie zmienia faktu, że denerwuję mieszkańców.<br><hr>b11l
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lepiej sobie daj po głowie. wyszaleć to się można na torze lub na miejscu specjalnie do tego wyznaczonym a nie po północy na osiedlach przy okazji budząc normalnych ludzi. jak chcesz się "wyszaleć" to idź pobiegaj w tych swoich dresikach. <br><hr>jarekKomentatorzy napisał(a):MŁODOŚĆ MA SWOJE PRAWA. Tacy duzi, a jeszcze nie wiedzą, że młody chłopak się musi wyszaleć. My "szczyle" jak to się nas tytułuje musimy mieć możliwość dania po garach na naszych maszynach, po to je kupujemy. Ja preferuję sypać poza miastem, bo nie wyskoczy mi "Rajder" w BMW lub innym Audi na czerwonym, co nie zmienia faktu, że denerwuję mieszkańców.<br><hr>b11l<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl