Zobacz wÄ…tek - <i>[Suzuki V-Strom 1000]</i> 2014 Suzuki V-Strom 1000 -...
NAS Analytics TAG

[Suzuki V-Strom 1000] 2014 Suzuki V-Strom 1000 -...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 4/2/2014, 21:17

Komentatorzy napisał(a):Nie kumam o co chodzi ze sprzętem, na którym siedzisz jak na wielbłądzie, który buja z przodu jak wóz drabiniasty i odcina jeźdźca od drogi, oraz ma z szybę na metr wysoką i pięć bagażników. O wygodę, zapewne... Sprzęt powinien mieć więc dach, trzecie koło, esp i skrzynkę dsg. klimę i perforowaną skórę na siedzeniu oraz tempomat. I płytkę CD na lusterku. Sporttourer jak kawa sx1000z albo nawet Bandit 1250 z owiewką albo z pełną zabudową zrobi wszystko lepiej niż te reiseenduraki i taniej. Wszystko z wyjątkiem terenu, w który 99% kupujących nigdy nie wjeżdża. Wiem, wiem - polskie dziury, krawężnikmi w mieście, 35 metrów drogi polnej do domku na mazurach i że wysoko się siedzi i widać super... te motocykle są jak vw tiguan albo renault modus - wytwór sprytnych marketingowców nikomu tak na prawdę nie potrzebny.<br><hr>Kowal<br>
Komentatorzy napisał(a):to tylko marketing, jak z pojazdami typu SUV - taki mastodont na asfalcie NIC nie zrobi lepiej - na kiepskim polskim asfalcie wole miec speed tripla z genialnym zawieszeniem niż takiego klocka...<br><hr>txa<br>
Komentatorzy napisał(a):Speed Triple to świetny sprzęt ale zgodzisz się, że średnio nadaje się na wyjazd we dwoje np. do Chorwacji. Z pewnością akurat TO V-Strom zrobi lepiej. Pozdrawiam.<br><hr>Gnypek<br>
potwierdzam i pozdrawiam<br><hr>leonBXL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/12/2016, 13:00

Kupiłem V Stroma 1000 w 2016 roku.
Zrobiłem na nim już 2800km.
Mam 195cm wzrostu.
Nie ma lepszego.
Polecam.<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości

na górê