[Yamaha YZF-R1] Używane: Yamaha R1 2005 vs. Suzuki...
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Oj szkoda na ciebie sliny, jak słowo daje, może kiedys bedzie nam dane spotkac sie gdzies na drodze to złoje tyłek twojemu gsxr-owiKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):To ja sie z tobą poscigam moją dychą zobaczysz jak ci ten szrot złoi dupsko nie wazne czy pojedziesz R1 czy gixem<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Moge cie objechac na prostej czy na winklach np, obidowa lub wybrany odcinek na słowacjinie robi mi to różnicy
Nic mi sie jeszcze nie posypało , widac słabo znasz motocykle tej marki i żyjesz tym co ci kolega powiedział
Jadąc R1 zgubisz 2-ke po drodze a w gixie ci rama pęknie na szykanie
<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):tak wogole to kawasaki jest znane ze slabych ram i to w tych modelach pekaly.. mialem 3 gixery w tym jeden rolowal na torze i jakos rama w nim nie pekla..naczytales sie glupot na forach o pekajacych ramach.. tylko ze to byly motory powypadkowe..
w R1 byl problem ze skrzynia ale w pierwszym modelu 98 rok..<br><hr>Gonzo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie atakuje, ja po prostu reaguje na ludzka glupote. w tym wypadku na twoją glupote. przypierdalasz sie jak oszolom na sile do autora a jak ktos cie opierdoli to od razu foch?<br><hr>RogerKomentatorzy napisał(a):Boczo, piszesz nieprawdę. Ten R1 pokazał się w 2004 a nie w 2005, zresztą sam wrzuciłeś linka do artykułu, gdzie jest zaznaczone 2004-2008 (sic!). Pierwszy R1 to oczywiście 1998 a nie 1997. Podejrzewam, że to nie wszystko ... Widać, że to kolejny raz kiedy robisz "opis motocykla używanego", na którym nawet nie siedziałeś, a co dopiero jechałeś ...<br><hr>m4ci3k<br>Komentatorzy napisał(a):A ty jesteś analfabetą: "Pierwsza odsłona zaprezentowana światu w 1997" - wszystko sie zgadza, motocykl został zaprezetowany na targach w 1997, na początku 1998 trafił do sprzedaży. Nigdzie nie jest też napisane analfabeto ze prezentowany model został zmodernizowany w 2004. Nie zasluzyles na wakacje.<br><hr>Roger<br>Komentatorzy napisał(a):Ty w takim razie jesteś głupcem, bo nie rozumiesz pojęcia analfabetyzm.
Właśnie powinno być napisane, że został zmodernizowany w 2004 roku, a jest napisane: "Liczne obserwacje jasno wskazują, że R1 z 2005 roku jest najpopularniejszym rocznikiem. Silnik właśnie przeszedł dziką modernizację i zyskał 20 KM i dostał nowe, seksowne ciuchy".
Kolejny raz jakiś oszołom atakuje na tym portalu, uzbrojony w internet, klawiaturę i własne kompleksy. Zastanów się kolego, a dopiero potem pisz.<br><hr>m4ci3k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka, jeśli latałeś gixem k3-4, to jakbyś porównał do tego zx-10r, przede wszystkim który masz rocznik bo interesuje mnie opinia o tej pierwszej 2004r-2005r.Komentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
A tak ogólnie to nie dziwię się że my motocykliści mamy słabą opinię wśród społeczeństwa jeśli między sobą potrafimy kłucić się o takie głupoty, kawasaki ma swoje wady i zalety, zwolenników i przeciwników jak każde moto...<br><hr>Dzida
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gixem 1000 k3-k4 nie latałem ale mialem okazje pogonic za takim gixem jeszcze jak mialem Firebladego 900Komentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Siemka, jeśli latałeś gixem k3-4, to jakbyś porównał do tego zx-10r, przede wszystkim który masz rocznik bo interesuje mnie opinia o tej pierwszej 2004r-2005r.
A tak ogólnie to nie dziwię się że my motocykliści mamy słabą opinię wśród społeczeństwa jeśli między sobą potrafimy kłucić się o takie głupoty, kawasaki ma swoje wady i zalety, zwolenników i przeciwników jak każde moto...<br><hr>Dzida<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oba motocykle są wyrąbiste zwłaszcza z tych lat i jeśli się ktoś zastanawia nad zakupem to oba można brać w ciemno i cieszyć się z osiągów tych sprzętów. Miałem zaszczyt obu dosiadać i byłem pod wielkim wrażeniem obu sprzętów i tego jakie są do siebie różne osobiście bym wybrał GSX-R, ale to tylko dlatego, że od lat na nich latam. <br><hr>erell
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kurcze fakycznie ciezka sprawa... oba fajne
dlatego wybieram tego trzciego... 750tke<br><hr>GIIIIIIXEEEER

dlatego wybieram tego trzciego... 750tke<br><hr>GIIIIIIXEEEER

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Toś nagadoł!!!<br><hr>slip66Komentatorzy napisał(a):Jestem dresem więc wybieram R1.<br><hr>autor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szybszy będzie ten na którym się posadzi lepszego kierowce czy to gix,R1,cz kawa10 widziałem koleś na torze objeżdżał R1 i cbr 1000 na vfr800 a drugi na fzs1000......bo jest dobry na drodze to bez różnicy jaki litr kwestia gustu ktoś umie to i na FZ1 będzie dawał rade sracie się jak przedszkolaki
od razu y2k kupcie bo reszta to za słabe:)<br><hr>Piotr84

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak tak zx10r 06 rok drgania na kierownicy i tylnym kole.. jedziesz do serwisu a oni mowia ten typ tak ma...<br><hr>ulaKomentatorzy napisał(a):ZX-10R 2006 - w czarnym malowaniu, obala wielbiące mity o r1 i gsxr<br><hr>zx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale tam gadasz szybszy bedzie ten co ma wiecej na liczniku....<br><hr>tomKomentatorzy napisał(a):szybszy będzie ten na którym się posadzi lepszego kierowce czy to gix,R1,cz kawa10 widziałem koleś na torze objeżdżał R1 i cbr 1000 na vfr800 a drugi na fzs1000......bo jest dobry na drodze to bez różnicy jaki litr kwestia gustu ktoś umie to i na FZ1 będzie dawał rade sracie się jak przedszkolakiod razu y2k kupcie bo reszta to za słabe:)<br><hr>Piotr84<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszystkie motocykle z cyfrowymi wyswietlaczami maja 299km/hKomentatorzy napisał(a):szybszy będzie ten na którym się posadzi lepszego kierowce czy to gix,R1,cz kawa10 widziałem koleś na torze objeżdżał R1 i cbr 1000 na vfr800 a drugi na fzs1000......bo jest dobry na drodze to bez różnicy jaki litr kwestia gustu ktoś umie to i na FZ1 będzie dawał rade sracie się jak przedszkolakiod razu y2k kupcie bo reszta to za słabe:)<br><hr>Piotr84<br>
Komentatorzy napisał(a):ale tam gadasz szybszy bedzie ten co ma wiecej na liczniku....<br><hr>tom<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moja dycha z 2004r nie ma zadnych drgan na kierownicy czy tylnym kole. Może były popuszczone sruby od mocowania silnikaKomentatorzy napisał(a):ZX-10R 2006 - w czarnym malowaniu, obala wielbiące mity o r1 i gsxr<br><hr>zx<br>Komentatorzy napisał(a):tak tak zx10r 06 rok drgania na kierownicy i tylnym kole.. jedziesz do serwisu a oni mowia ten typ tak ma...<br><hr>ula<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no co ty..? powaznie? ale jaja...<br><hr>tomKomentatorzy napisał(a):szybszy będzie ten na którym się posadzi lepszego kierowce czy to gix,R1,cz kawa10 widziałem koleś na torze objeżdżał R1 i cbr 1000 na vfr800 a drugi na fzs1000......bo jest dobry na drodze to bez różnicy jaki litr kwestia gustu ktoś umie to i na FZ1 będzie dawał rade sracie się jak przedszkolakiod razu y2k kupcie bo reszta to za słabe:)<br><hr>Piotr84<br>
Komentatorzy napisał(a):ale tam gadasz szybszy bedzie ten co ma wiecej na liczniku....<br><hr>tom<br>Komentatorzy napisał(a):wszystkie motocykle z cyfrowymi wyswietlaczami maja 299km/h<br><hr> black-ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popuszczone sruby w moto ktory mial 3 tys przebiegu ..? od kupna kawasaki sie zaczelo pozniej same problemy.. wizyty w serwisach tylko zostawialem pieniadze a nic nie robili... drgania na kierownicy,tylnym kole-mowili ten typ tak ma.. w nie dlugim czasie zaczela przerywac 3 wizyty w serwisie nie mogli dojsc co jest,zmieniali wszytsko po kolei filtry swiece itp.. w koncu doszli przerywal wlacznik od stopki.. wymienili ale co z tego jak w cholere kasy juz zostawilem... nie minal miesiac jadac na trasie kolektory odpadly .. sruby powypadaly... i tak ciagle cos... teraz stoi w garazu bo boje sie ja odpalac zeby znowu cos nie wyszlo... dodam ze moto bylo serwisowane w UK<br><hr>ulaKomentatorzy napisał(a):ZX-10R 2006 - w czarnym malowaniu, obala wielbiące mity o r1 i gsxr<br><hr>zx<br>Komentatorzy napisał(a):tak tak zx10r 06 rok drgania na kierownicy i tylnym kole.. jedziesz do serwisu a oni mowia ten typ tak ma...<br><hr>ula<br>Komentatorzy napisał(a):Moja dycha z 2004r nie ma zadnych drgan na kierownicy czy tylnym kole. Może były popuszczone sruby od mocowania silnikaBo tez nigdy nie słyszałem aby ktos z posiadaczy dychy 2006 sie na to skarzył !!!!<br><hr>black-ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TO bylo sobie kupic dyche z roczników 2004-2005 nie miał bys tych problemówKomentatorzy napisał(a):ZX-10R 2006 - w czarnym malowaniu, obala wielbiące mity o r1 i gsxr<br><hr>zx<br>Komentatorzy napisał(a):tak tak zx10r 06 rok drgania na kierownicy i tylnym kole.. jedziesz do serwisu a oni mowia ten typ tak ma...<br><hr>ula<br>Komentatorzy napisał(a):Moja dycha z 2004r nie ma zadnych drgan na kierownicy czy tylnym kole. Może były popuszczone sruby od mocowania silnikaBo tez nigdy nie słyszałem aby ktos z posiadaczy dychy 2006 sie na to skarzył !!!!<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):popuszczone sruby w moto ktory mial 3 tys przebiegu ..? od kupna kawasaki sie zaczelo pozniej same problemy.. wizyty w serwisach tylko zostawialem pieniadze a nic nie robili... drgania na kierownicy,tylnym kole-mowili ten typ tak ma.. w nie dlugim czasie zaczela przerywac 3 wizyty w serwisie nie mogli dojsc co jest,zmieniali wszytsko po kolei filtry swiece itp.. w koncu doszli przerywal wlacznik od stopki.. wymienili ale co z tego jak w cholere kasy juz zostawilem... nie minal miesiac jadac na trasie kolektory odpadly .. sruby powypadaly... i tak ciagle cos... teraz stoi w garazu bo boje sie ja odpalac zeby znowu cos nie wyszlo... dodam ze moto bylo serwisowane w UK<br><hr>ula<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Narzekasz na sprzęt , a po prostu trafiłeś na zły serwis<br><hr>PepusKomentatorzy napisał(a):ZX-10R 2006 - w czarnym malowaniu, obala wielbiące mity o r1 i gsxr<br><hr>zx<br>Komentatorzy napisał(a):tak tak zx10r 06 rok drgania na kierownicy i tylnym kole.. jedziesz do serwisu a oni mowia ten typ tak ma...<br><hr>ula<br>Komentatorzy napisał(a):Moja dycha z 2004r nie ma zadnych drgan na kierownicy czy tylnym kole. Może były popuszczone sruby od mocowania silnikaBo tez nigdy nie słyszałem aby ktos z posiadaczy dychy 2006 sie na to skarzył !!!!<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):popuszczone sruby w moto ktory mial 3 tys przebiegu ..? od kupna kawasaki sie zaczelo pozniej same problemy.. wizyty w serwisach tylko zostawialem pieniadze a nic nie robili... drgania na kierownicy,tylnym kole-mowili ten typ tak ma.. w nie dlugim czasie zaczela przerywac 3 wizyty w serwisie nie mogli dojsc co jest,zmieniali wszytsko po kolei filtry swiece itp.. w koncu doszli przerywal wlacznik od stopki.. wymienili ale co z tego jak w cholere kasy juz zostawilem... nie minal miesiac jadac na trasie kolektory odpadly .. sruby powypadaly... i tak ciagle cos... teraz stoi w garazu bo boje sie ja odpalac zeby znowu cos nie wyszlo... dodam ze moto bylo serwisowane w UK<br><hr>ula<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na obidowej sie juz jeden cymbal zabil na zx10r chcesz byc nastepny???<br><hr>damian 34Komentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):To ja sie z tobą poscigam moją dychą zobaczysz jak ci ten szrot złoi dupsko nie wazne czy pojedziesz R1 czy gixem<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Moge cie objechac na prostej czy na winklach np, obidowa lub wybrany odcinek na słowacjinie robi mi to różnicy
Nic mi sie jeszcze nie posypało , widac słabo znasz motocykle tej marki i żyjesz tym co ci kolega powiedział
<br><hr>black-ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli twierdzisz że to cymbał. podjedz tam kiedyś i powiedz co o nim myślisz tym którzy tam jezdząKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):na obidowej sie juz jeden cymbal zabil na zx10r chcesz byc nastepny???<br><hr>damian 34<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości