Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocyklista vs. wściekła kobieta
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocyklista vs. wściekła kobieta

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 14:52

Komentatorzy napisał(a):Jeżdżę i motocyklem i samochodem. Nie wciskam się na siłę pomiędzy auta, bo nikt nie ma obowiązku robić mi miejsca.
Gdyby ktoś kopnął w moje auto, na pewno bym go nie rozjechał, ale na pewno byłby w gorszym stanie niż motocyklista z tego filmu. <br><hr>jam<br>
I tu sie kolego częściowo mylisz od tamtego roku zmieniły sie przepisy, które są martwe cyklisci mogą wymijac auta z prawej strony nie wiem czy tyczy się to tez motocyklistów.<br><hr>TT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 15:21

Komentatorzy napisał(a):Jeżdżę i motocyklem i samochodem. Nie wciskam się na siłę pomiędzy auta, bo nikt nie ma obowiązku robić mi miejsca.
Gdyby ktoś kopnął w moje auto, na pewno bym go nie rozjechał, ale na pewno byłby w gorszym stanie niż motocyklista z tego filmu. <br><hr>jam<br>
Komentatorzy napisał(a):I tu sie kolego częściowo mylisz od tamtego roku zmieniły sie przepisy, które są martwe cyklisci mogą wymijac auta z prawej strony nie wiem czy tyczy się to tez motocyklistów.<br><hr>TT<br>
W artykule przeze mnie podanym nie ma nic o ROWERZYSTACH. Wiem, że przepisy dotyczące ROWERÓW się zmieniły, jeśli chodzi o motocykle - brak zmian, więc obowiązują "stare". Skąd więc "martwe przepisy" ?? Przecież "martwe" to takie, do których weszły w życie nowelizacje, a więc dotyczące ROWERZYSTÓW. Motocykliście nie mogą wyprzedzać prawą stroną (przy krawężniku), tak, jak wolno to rowerom. Reszta ("przeciskanie się środkiem") pozostaje bez zmian.<br><hr>Ducati
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 15:25

Osobiście uważam że sam motocyklista źle zrobił że dał się sprowokować jednak z drugiej strony co za tępy człowiek
wyzywa drugiego wiadomo że motor raz raz się przeciśnie i ze świateł ruszy szybciej. Sam może na moto nie jeżdżę
ale rozumiem ich ja bym nawet pewnie kopnął ale po prostu nie spodziewał bym się że jakiś głupi babsztyl będzie
chciał mnie przejechać masakra jakaś...
<br><hr>Taki sobie gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 15:50

*** widze, że sami puszkarze się znaleźli, którzy nienawidzą motocyklistów. Wypierdalać z tego portalu.<br><hr>BANDITO
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 17:04

Komentatorzy napisał(a):I tu sie kolego częściowo mylisz od tamtego roku zmieniły sie przepisy, które są martwe cyklisci mogą wymijac auta z prawej strony nie wiem czy tyczy się to tez motocyklistów.<br><hr>TT<br>
Komentatorzy napisał(a):W artykule przeze mnie podanym nie ma nic o ROWERZYSTACH. Wiem, że przepisy dotyczące ROWERÓW się zmieniły, jeśli chodzi o motocykle - brak zmian, więc obowiązują "stare". Skąd więc "martwe przepisy" ?? Przecież "martwe" to takie, do których weszły w życie nowelizacje, a więc dotyczące ROWERZYSTÓW. Motocykliście nie mogą wyprzedzać prawą stroną (przy krawężniku), tak, jak wolno to rowerom. Reszta ("przeciskanie się środkiem") pozostaje bez zmian.<br><hr>Ducati<br>
Racja nie ma słowa o ROWERZYSTACH ,ale czy cześć szanownego grona poruszającego się samochodami wie o tym że rowerzyści mogą ich wyprzedzać z prawej strony i zwracają na nich uwagę bez zbulwersowania , chciałem się również dowiedzieć co tyczy motocyklistów wiem że nie mogą z prawej. Ale przeciskania środkiem im nikt nie zabroni jeśli nie przekraczają lini ciagłej zgadza się? I tu sie nasuwa pytanie co komu przeszkadza ze ktoś przejedzie środkiem i wystartuje jako pierwszy nietamujący ruchu chyba nikomu to honoru nie ujmuje.<br><hr>TT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 17:20

Komentatorzy napisał(a):W artykule przeze mnie podanym nie ma nic o ROWERZYSTACH. Wiem, że przepisy dotyczące ROWERÓW się zmieniły, jeśli chodzi o motocykle - brak zmian, więc obowiązują "stare". Skąd więc "martwe przepisy" ?? Przecież "martwe" to takie, do których weszły w życie nowelizacje, a więc dotyczące ROWERZYSTÓW. Motocykliście nie mogą wyprzedzać prawą stroną (przy krawężniku), tak, jak wolno to rowerom. Reszta ("przeciskanie się środkiem") pozostaje bez zmian.<br><hr>Ducati<br>
Komentatorzy napisał(a):Racja nie ma słowa o ROWERZYSTACH ,ale czy cześć szanownego grona poruszającego się samochodami wie o tym że rowerzyści mogą ich wyprzedzać z prawej strony i zwracają na nich uwagę bez zbulwersowania , chciałem się również dowiedzieć co tyczy motocyklistów wiem że nie mogą z prawej. Ale przeciskania środkiem im nikt nie zabroni jeśli nie przekraczają lini ciagłej zgadza się? I tu sie nasuwa pytanie co komu przeszkadza ze ktoś przejedzie środkiem i wystartuje jako pierwszy nietamujący ruchu chyba nikomu to honoru nie ujmuje.<br><hr>TT<br>
Ta właśnie "część szanownego grona" widocznie ma się za pępek świata i swoje frustracje próbuje przelać na motocyklistów. O wiedzy najczęściej można zapomnieć. ;)
"Co komu przeszkadza ze ktoś przejedzie środkiem i wystartuje jako pierwszy nietamujący ruchu chyba nikomu to honoru nie ujmuje." I właśnie w tym wydźwięku pisałem komentarz. Skoro mnie nie boli zostawienie kawałka asfaltu z lewej strony mojego pasa, to po co złośliwość niektórych kierowców, gdy jadę na moto ?
"Żal d*** ściska" ? No bo ja już nie wiem, jak wytłumaczyć sobie takie zachowanie...<br><hr>Ducati
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 19:00

Ale by dostała odemnie w ryja :D Lał bym suke przy wszystkich...<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 19:29

dobrze zakonserwowana w tej puszce nie da się dostać do środka ;p<br><hr>bezo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 20:05

bardzo dobrze zrobiła ta Pani ;)
<br><hr>Adi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 20:15

Co za suk.. zniej. Lewa w gore.<br><hr>Vonio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 20:22

Komentatorzy napisał(a):bardzo dobrze zrobiła ta Pani ;)
<br><hr>Adi<br>
Selekcja naturalna możne pójdzie siedzieć, a Ninia rider kupi sobie z10 :) z odszkodowania. Bardzo dobrze ta pani zrobiła :)<br><hr>TT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 21:29

zastrzalic szmate i kazdego kto ma takie pomysly bo u nas jest nie lepiej gul chodzi ze musi w korku stac to na zlosc zajezdzaja tamuja wymuszaja,bo jeden z drugim nie wie,nie rozumie co to pasja do motocykli, lewa w górę<br><hr>siwy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 22:01

Komentatorzy napisał(a):Motocyklista jako pierwszy rozpoczął fizyczną agresję - zaatakował ją.
To co było dalej to już była tylko obrona kierującej samochodem - natomiast być może granice obrony koniecznej zostały tu przekroczone, bo spokojnie można założyć że usiłowała motocyklistę zabić.

Inna sprawa że skoro najpierw zaczął ją kopać, potem szedł do niej, mogła zakładać że chce jej zrobić krzywdę i miała prawo się bronić.
<br><hr>qweq<br>
Jaka obrona konieczna człowieku? On kopał samochód a nie kobietę... mogła stracić co najwyżej migacz za 40zł a facet mógł zginąć pod kołami... albo jeździć na wózku do końca życia. Wiadomo, że koleś zachował się bez sensu kopiąc auto ale za kierownicą musiała siedzieć jakaś bezmózga osoba...<br><hr>shadow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 22:03

niestety ale motocykliści to frajerzy którzy myślą że im wszystko wolno ;)<br><hr>Ehh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2012, 22:10

Kultura na drodze wymaga zrozumienia debili w autach, a nie odpowiadaniem zbiciem reflektora.
Mimo, że jestem motocyklistą to bym skurwysyna, który mi kopnął w auto rozjechał.

W świetle prawa wariatka z samochodu została przez motocyklistę zaatakowana.<br><hr>JANzbędny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2012, 08:11

Sama jestem kobietą i nigdy w życiu nie wjeżdżałabym w motocyklistę tylko dlatego, że odbił się od mojego auta ! można sie wychylić i opieprzyć takiego, ale nie reagować tak agresywnie. Poniższe komentarze, z tymi warzywami i linkami na szyje świadczą tylko o braku kultury. Sama jeżdżę motocyklem sportowym i widzę reakcję kierowców, zwłaszcza przy omijaniu i wyprzedzaniu. W korku to drzwi otwierają najszerzej jak mogą, a przy wyprzedzaniu zajeżdżają drogę i wpuszczać nie chcą !<br><hr>Gbbb
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2012, 09:33

Komentatorzy napisał(a):niestety ale motocykliści to frajerzy którzy myślą że im wszystko wolno ;)<br><hr>Ehh<br>
Toś pan zabłysnął. A ja myślę, ze wszyscy z pana nickiem to frajerzy i impotenci ;)<br><hr>TT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2012, 11:11

Trochę mi na początku filmu brakuje, paru sekund, aby mieć na 100% obraz sytuacji. Jeśli baba stała przy linii, stała bo stała, i koleś nie mógł się przecisnąć, to trudno mieć do niej pretensje - mogła nie widzieć, stanęła bezmyślnie i tyle, to raczej nagminne. A i jej reakcja na kopnięcie puszki była prawidłowa. Jeśli jednak zajechała drogę specjalnie i przez to koleś ledwie się wcisnął, to kopniak był całkowicie zasłużony. Podobnie jak i dalsza pogoń za babą...<br><hr>Mruk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2012, 12:23

Komentatorzy napisał(a):Kultura na drodze wymaga zrozumienia debili w autach, a nie odpowiadaniem zbiciem reflektora.
Mimo, że jestem motocyklistą to bym skurwysyna, który mi kopnął w auto rozjechał.

W świetle prawa wariatka z samochodu została przez motocyklistę zaatakowana.<br><hr>JANzbędny<br>
Nie ona tylko samochód.<br><hr>zupa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/3/2012, 19:06

Komentatorzy napisał(a):Sama jestem kobietą i nigdy w życiu nie wjeżdżałabym w motocyklistę tylko dlatego, że odbił się od mojego auta ! można sie wychylić i opieprzyć takiego, ale nie reagować tak agresywnie. Poniższe komentarze, z tymi warzywami i linkami na szyje świadczą tylko o braku kultury. Sama jeżdżę motocyklem sportowym i widzę reakcję kierowców, zwłaszcza przy omijaniu i wyprzedzaniu. W korku to drzwi otwierają najszerzej jak mogą, a przy wyprzedzaniu zajeżdżają drogę i wpuszczać nie chcą !<br><hr>Gbbb<br>
Bo to jest hołota. Tacy co drzwi otwierają albo nie chcą wpuścić to są cwaniaki których trzeba tępić. Taka jest prawda.<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê