Zobacz wątek - <i>[Kobiety]</i> Coraz więcej kobiet na motocyklach
NAS Analytics TAG

[Kobiety] Coraz więcej kobiet na motocyklach

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2011, 10:04

Komentatorzy napisał(a):Jakby Bóg chciał aby kobiety jeździły motocyklami to by o tym uczyli w kościele.<br><hr>Baby do garów!<br>
jestes zacofany.<br><hr>miu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/5/2011, 15:25

Ścigacze to jest to co najbardziej koffam i jestem gotowa oddać za ten sport życie :PP pasja jaka sa motocykle czesto staje sie sposobem na zycie jak i na smierc jest najmocniejszym narkotykiem ktory rzadzi Naszym zyciem... To ona stawia warunki i zawsze ma OSTATNIE słowo. Walczac z nia z gory stoimy na przegranej pozycj. Nawet gdy ja porzuciamy pozostawia pustke ktorej nie da sie wypelnic NICZYM INNYM.... LWG kochani !!! :***<br><hr>MonisiaCBR
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/6/2011, 13:31

Komentatorzy napisał(a):Jakby Bóg chciał aby kobiety jeździły motocyklami to by o tym uczyli w kościele.<br><hr>Baby do garów!<br>
Komentatorzy napisał(a):Masz rację. Jak dziewuchy same zaczną jeździć to kogo będziemy wozili? Chociaż z drugiej strony...może bym się wreszcie nauczył hamować tyłem, a nie tylko przednimi heblami :PPP<br><hr>taki_sobie_rajder<br>
Ja wole prowadzić mmotocykl z pasji a nie dlatego, że mężczyzna by mnie wiózł. Znam wiele kobiet, które uwielbiają być wozone i nie zamienią tego stanu i miejsca na siodełku, chyba , ze na kolana....heheheheheh...<br><hr>Agu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê