[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zdjęcia z VI RUNDY WMMP i nie tylko na <a href="http://www.olasobotka.com" target="blank" class="link">www.olasobotka.com</a><br><hr>demolka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytając ostatnie kilka wersów odniosłem wrażenie, że osoba pisząca tekst chyba przespała kilka sezonów! W kompetancje Pana Jacka Molika nie wchodzę, jest gro ludzi którzy źle mu życzą, ale ja wiem jedno! Od czasu jak został on Dyrektorem W KOŃCU zaczęto przesztrzegać:
1. Regulaminów - które zawodnicy wogóle lub rzawie nie znają,
2. Przepisów
3. Kontrole i wszystkie inne rzeczy związane nie tylko z bezpieczeństwem zawodników, ale też z bezpieczeństweminnych służb na Torze.
4. Przestało być kolesiostwo i klepanie po plecach. Liczy się walka i wynik nie ma kumpli!
5.Zrobiono porzadek w Parku Maszyn o który się aż prosiło - chociaż jest jeszcze trochę do zrobienia!
Osobiście podsumowując nie rozumiem aż takiego przeciwstawienia sie nowemu?? Czemu to zawodnicy mają żądzić zawodami a nie sumienna walka, przepisy i regulaminy?? Czemu zamiast wsparcia od wszystkich, ciagle słychać narzekania - ja tego nie rozumiem!! Uważam, że chcąc rozwijać ten sport należy isć do przodu a nie stać w miejscu od 15 lat jak to miało miejsce!!
Z pozdrowieniem dla fanów dwóch kółek!
Obecny fan!<br><hr>Andrzej H.
2. Przepisów
3. Kontrole i wszystkie inne rzeczy związane nie tylko z bezpieczeństwem zawodników, ale też z bezpieczeństweminnych służb na Torze.
4. Przestało być kolesiostwo i klepanie po plecach. Liczy się walka i wynik nie ma kumpli!
5.Zrobiono porzadek w Parku Maszyn o który się aż prosiło - chociaż jest jeszcze trochę do zrobienia!
Osobiście podsumowując nie rozumiem aż takiego przeciwstawienia sie nowemu?? Czemu to zawodnicy mają żądzić zawodami a nie sumienna walka, przepisy i regulaminy?? Czemu zamiast wsparcia od wszystkich, ciagle słychać narzekania - ja tego nie rozumiem!! Uważam, że chcąc rozwijać ten sport należy isć do przodu a nie stać w miejscu od 15 lat jak to miało miejsce!!
Obecny fan!<br><hr>Andrzej H.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkie wielkie prawdy są na początku bluźnierstwem: George Bernard Shaw: czytałeś?? pewnie jesteś wyborcą grobelnego.......<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Czytając ostatnie kilka wersów odniosłem wrażenie, że osoba pisząca tekst chyba przespała kilka sezonów! W kompetancje Pana Jacka Molika nie wchodzę, jest gro ludzi którzy źle mu życzą, ale ja wiem jedno! Od czasu jak został on Dyrektorem W KOŃCU zaczęto przesztrzegać:
2. Przepisów
Obecny fan!<br><hr>Andrzej H.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak sobie czytam i czytam.... myślę, że niejaki P. Molik jest po prostu za mało konsekwentny i za słabo trzyma wszystkich za dupencje. słowem: jest za dobry dla zawodników. Jak będą się go bali, wzbudzi respekt to będzie dobrze... jak na razie nie znam bardziej kompetentnej osoby na to stanowisko
<br><hr>obserwator

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak, zmieniły się przepisy. może być już dyrkiem, i niech trzyma za mordę, ale z głową, a nie złośliwie! i niech pilnuje wyścigów czyli stocki otwieramy<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):tak sobie czytam i czytam.... myślę, że niejaki P. Molik jest po prostu za mało konsekwentny i za słabo trzyma wszystkich za dupencje. słowem: jest za dobry dla zawodników. Jak będą się go bali, wzbudzi respekt to będzie dobrze... jak na razie nie znam bardziej kompetentnej osoby na to stanowisko<br><hr>obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl