[biblioteka] Na co zwracać uwagę przy zakupie...
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
oczywiście i mechaniki sie nauczysz na przyszłosc jak znalazł<br><hr>speeedfourKomentatorzy napisał(a):Czy MZ ETZ 251 to dobry motocykl na początek ?
Na co zwrócić uwagę przy użytkowaniu tej MZ ?<br><hr>michal1990<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oczywiście i mechaniki sie nauczysz na przyszłosc jak znalazł<br><hr>speeedfourKomentatorzy napisał(a):Czy MZ ETZ 251 to dobry motocykl na początek ?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukanie h*ja w mózgu...
Większość porad to szykanie niewiadomo czego. Ja wychodze z założenia że motor może być w kształcie litery S oby prosto jechał i kupuje. Naprawianie ramy silnika remonty to normalne żeczy Spawana rama czasem jest wytrzymalsza jak firmowa. Potem przyjeżdza ci taki łepek i duma że to że tamto bo sie naczytał głupot prawda jest taka że 70% moto kiedykolwiek leżało albo było tłuczone. I co z tego? Ja nieraz połowe swojego moto prostowałem i nie widze żadnej roznicy.
Regulacja też wielki problem, może dla tych warszawskich pucusiów co się boją o paznokietki. 30 minut roboty i z głowy na pare tys km. Niektórzy nawet filtra wymienić nie potrafią bo sie naczytają takich bzdetów a potem ani be ani me. <br><hr>taa
Większość porad to szykanie niewiadomo czego. Ja wychodze z założenia że motor może być w kształcie litery S oby prosto jechał i kupuje. Naprawianie ramy silnika remonty to normalne żeczy Spawana rama czasem jest wytrzymalsza jak firmowa. Potem przyjeżdza ci taki łepek i duma że to że tamto bo sie naczytał głupot prawda jest taka że 70% moto kiedykolwiek leżało albo było tłuczone. I co z tego? Ja nieraz połowe swojego moto prostowałem i nie widze żadnej roznicy.
Regulacja też wielki problem, może dla tych warszawskich pucusiów co się boją o paznokietki. 30 minut roboty i z głowy na pare tys km. Niektórzy nawet filtra wymienić nie potrafią bo sie naczytają takich bzdetów a potem ani be ani me. <br><hr>taa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale widzę że koleś jesteś naprawdę nienormalny!!!!Komentatorzy napisał(a):Szukanie h*ja w mózgu...
Regulacja też wielki problem, może dla tych warszawskich pucusiów co się boją o paznokietki. 30 minut roboty i z głowy na pare tys km. Niektórzy nawet filtra wymienić nie potrafią bo sie naczytają takich bzdetów a potem ani be ani me. <br><hr>taa <br>
Jak ty jeździsz na jakiś gównach które w każdej chwili mogą się rozkraczyć to już Twój problem!!!!
Nie stać Cię na porządne moto to się nie udzielaj!!!!
A jak Ci się artykuł nie podoba to znaczy że jesteś oszustem i naciągaczem skoro postępujesz jak postępujesz.Takim ludziom jak Ty to się kiepsko powinno rower do rąk dawać.Są osoby które uczciwie chcą sobie kupić moto z którego będą czerpać radość i wtedy trafiają na takiego debila jak Ty!!!!Zrobi motor żeby tylko sprzedać i pewnie po wyjechaniu od ciebie się rozleci no jeszcze kasę bierze jak za nowe.Pie****ony oszust!!!!!!!!<br><hr>Uczciwy!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WSK będzie dobra i na ciuchy Ci zostanie<br><hr>MorphiKomentatorzy napisał(a):witam;) troszkę z innej beczki a mianowicie jaką 125 byście polecili na początki stuntu?? nie mam za dużego budżetu (jakieś3000-3500) z góry dzięki za odp
pozdro xD<br><hr>no name<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie no kolo nizej to jakis japonski kamikadze- nie chcialbym kupic sprzetu od ciebie.to ze ktos radzi na co powinienes zwracac uwage jest b przydatne,a skoro ty twierdzisz ze amatorskie spawy sa wytrzymalsze od fabryczych swiadczy tylko o twojej glupocie,pospawal pare wsk migomatem i cieszy sie ze po krowki pojechal:)<br><hr>adi900
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc , ja w Twoim wieku mialem Derbi Senda SM (enduro) i bardzo dobrze się spisywało , polecam ;] SR ma odrażający dźwięk ;]<br><hr>DibKomentatorzy napisał(a):Siemka! Ja tez jestem amatorem jazdy na motocyklu. Mam 13 lat, 153cm wzrostu i chce zdać kartę motorowerową.Powiedzcie mi przykłady fajnych i tanich motorków (najlepiej ścigaczy o pojemności 50 ccm)(mam na oku aprilie rs 50 ale jest ona za droga) Podpowiedzcie mi na czym mógłbym sie swobodnie nauczyć jeździć aby zdać kartę i żeby motocykl sie nie psuł . Z góry bardzo dziękuję!<br><hr>Alans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc! mam zamiar kupic honde cb 250n z 78 r cena jest niewielka ale juz mnie cos zaniepokoilo.. na jakie ciekawostki powinienem szczegolnie rzucic okiem przy ogladaniu i jezdzie probnej? z gory wielkie dzieki<br><hr>boryna87
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie pacz. Zacznij patrzeć.<br><hr>bartheksKomentatorzy napisał(a):Witam!
Na co mam paczyc przy zakupie Suzuki Bandit 600!Z gory dzieki za podpowiedzi!<br><hr>Kuba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
l;;sprawć czy niecieknie po głowicom czy są ciśnienia fabryczne<br><hr>juzek nowkowskiKomentatorzy napisał(a):czesc! mam zamiar kupic honde cb 250n z 78 r cena jest niewielka ale juz mnie cos zaniepokoilo.. na jakie ciekawostki powinienem szczegolnie rzucic okiem przy ogladaniu i jezdzie probnej? z gory wielkie dzieki<br><hr>boryna87<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MZ ETZ 251 to świetna koza.Jak będzie zawsze dobra mieszanka paliwa i oleju oraz olej w skrzyni biegów to pośmigasz tym troche.To jest prosty i funkcjonalny motocykl.<br><hr>JachoKomentatorzy napisał(a):Czy MZ ETZ 251 to dobry motocykl na początek ?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jaki typ moto cie interesuje?<br><hr>Allan@85Komentatorzy napisał(a):witam;) troszkę z innej beczki a mianowicie jaką 125 byście polecili na początki stuntu?? nie mam za dużego budżetu (jakieś3000-3500) z góry dzięki za odp
pozdro xD<br><hr>no name<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
onda bros 400 A1 kategoria-<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xx7up9syaEk,ja" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=xx7up9syaEk,ja</a> jestem zadowolony,i nie drogi!<br><hr>wysokiKomentatorzy napisał(a):Od jakiegoś czasu planuje kupić sobie motocykl najlepiej "ścigacza". Jestem kompletnym amatorem i chciałbym żeby ktoś polecił mi mniej wiecej jaki motór kupić...<br><hr>cześć wszystkim<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości