[Aktualności] Krakowscy policjantów przeciwko...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pier...enie o szopenie. Masa ludzi pracuje po nocach a w dzień odsypia, czy to, że ktoś nap...dala młotem pneumatycznym o 10 rano to też świadczy o tym, że jest "ASPOŁECZNYM SQR...SYNEM"? Ogarnijcie się ludzie! Ja jak mam kłopoty ze snem to biorę dwie piguły i zakładam stopery do uszu, a nie roszczę sobie prawa do tego żeby wymagać, żeby całe miasto cichło wtedy kiedy ja mam ochotę uciąć komara. Cały problem w tym, że Bracia tfu... Rodacy mają manię prześladowczą i boją się jakiejkolwiek inności. Masz coś innego? Inaczej się ubierasz? Dymasz laski na boku czy masz akcesoryjny wydech? My Ci qr...aaaaaa pokażemy. Ot nasza mentalność.<br><hr>TygrysKomentatorzy napisał(a):Policjant ma uzasadnienie ze pojazd jest uszkodzony wszystko pięknie ładnie ale zobaczcie jak to wygląda w rzeczywistości coś władzy nie spasuje to moje moto pojdzie na parking i jeżeli braków nie ma to co wtedy po drugie jeżeli wydech mi się mieści w normie to co nie mogę latac motocyklem bo jest cisza nocna ludzie bez przesady<br><hr>Anymous<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie o to to chodzi, że NIE POWINIENEŚ tego robić, jeśli nie jesteś ASPOŁECZNYM SQR...SYNEM. Nie powinieneś, bo jest rzeczą oczywistą, że większość ludzi w nocy śpi, żeby w dzień iść do roboty. Jeśli WIESZ, że twój motocykl budzi okolicę, to jeżdżąc w nocy i z premedytacją budząc ludzi dowodzisz, że jesteś ludzkim śmieciem i zasługujesz wyłącznie na klapsa w ryj. No dobra, ludzie - bez przesady - zasługujesz na kopa w "cojones"...<br><hr>Janek Kos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polska, to nie Las Vegas, które nigdy nie śpi. Nocami pracuje może z 5-10% ludzi. Reszta śpi. Dlatego te 90% ma prawo narzucić panujący porządek podziału czasu na pracę i sen. Zbyt hałaśliwa jazda w nocy nie zalicza się do "kłopotów ze snem" reszty społeczeństwa. "Uciąć komara", to może sobie emeryt w budce w ochronie na budowie. Normalny człowiek śpi 6-8 h, bo inaczej nie funkcjonuje normalnie. Dlaczego ja podjeżdżając pod blok po 23:00 potrafię wyłączyć silnik i "doturlać się" na miejsce postojowe? Bo mam mózg i nie jestem bucem. Bo wiem, że komuś mogę przeszkodzić, a "dotoczenie się" bez zsiadania z moto kosztuje mnie tylko trochę więcej wysiłku. I robię to mimo, że nie mam "szlifierki" tylko przyjemnie bulgoczącą V-kę. I tak w nocy jest za głośna. Jestem w 100% pewny, że doskonale to rozumiesz, ale być może jesteś właśnie "aspołecznym s...synem", który lubi dla zasady robić innym na złość. Bez odbioru. (P.S.: Tak - jeżdżę cruiserem - "jak emeryt", he, he).<br><hr>Janek KosKomentatorzy napisał(a):Policjant ma uzasadnienie ze pojazd jest uszkodzony wszystko pięknie ładnie ale zobaczcie jak to wygląda w rzeczywistości coś władzy nie spasuje to moje moto pojdzie na parking i jeżeli braków nie ma to co wtedy po drugie jeżeli wydech mi się mieści w normie to co nie mogę latac motocyklem bo jest cisza nocna ludzie bez przesady<br><hr>Anymous<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie o to to chodzi, że NIE POWINIENEŚ tego robić, jeśli nie jesteś ASPOŁECZNYM SQR...SYNEM. Nie powinieneś, bo jest rzeczą oczywistą, że większość ludzi w nocy śpi, żeby w dzień iść do roboty. Jeśli WIESZ, że twój motocykl budzi okolicę, to jeżdżąc w nocy i z premedytacją budząc ludzi dowodzisz, że jesteś ludzkim śmieciem i zasługujesz wyłącznie na klapsa w ryj. No dobra, ludzie - bez przesady - zasługujesz na kopa w "cojones"...<br><hr>Janek Kos<br>Komentatorzy napisał(a):Pier...enie o szopenie. Masa ludzi pracuje po nocach a w dzień odsypia, czy to, że ktoś nap...dala młotem pneumatycznym o 10 rano to też świadczy o tym, że jest "ASPOŁECZNYM SQR...SYNEM"? Ogarnijcie się ludzie! Ja jak mam kłopoty ze snem to biorę dwie piguły i zakładam stopery do uszu, a nie roszczę sobie prawa do tego żeby wymagać, żeby całe miasto cichło wtedy kiedy ja mam ochotę uciąć komara. Cały problem w tym, że Bracia tfu... Rodacy mają manię prześladowczą i boją się jakiejkolwiek inności. Masz coś innego? Inaczej się ubierasz? Dymasz laski na boku czy masz akcesoryjny wydech? My Ci qr...aaaaaa pokażemy. Ot nasza mentalność.<br><hr>Tygrys<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyobraźcie sobie pana rzecznika, jak pisał to wypracowanie. Pewnie się spocił.
Pozdrawiam!<br><hr>DominikNC

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech pan Ciarka od razu doda, że wszelkie kontrole typu łapanka na dmuchanie są przeprowadzane z naruszenie podstawowych zasad konstytucyjnych jak i prawnych. Brak uzasadnionego podejrzenia do zatrzymania, nakazania otwarcia chociażby szyby, brak przedstawienia się funkcjonariusza, podania reszty obowiązujących danych skoro podjął czynności wobec nas. I dlatego jeśli o mnie chodzi będą korki - skoro tak to my również możemy zrobić strajk włoski. A gdy zacznie zadawać pytania to jeszcze niech szykuje protokół przesłuchania świadka oraz przeszukania.<br><hr>bastek00
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl