[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...
300 nie 400...Komentatorzy napisał(a):DRUGI FILMIK TO HONDA NR 750 REWOLUCYJNA KONSTRUKCA OWALNE TŁOKI ELEKTRONICZNY WTRYSK PALIWA I TO Z 92R WYPRODUKOWANO TEGO 400 SZTUK OBECNIE ZA TEN MOTOCYKL MOZNA KUPIC MIESZKANIE LUB DOM GŁUPIE BABSKO<br><hr>GRZELA<br>
Mało się nie popłakałem...
A wartość rynkowa to ok. 250 000 (tak, dwieście pięćdziesiąt tysięcy... funtów)
A ona go tak... tak... o ziemię

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem Kobitka i uważam ze artykół jest naprawde super, gratuluje pomysłu. Hm... faktycznie troszke nas oczernia ale jak by nie patrzec ,,prawda w oczy kole'' Ja osobiście na pierwsze moto dałam sie podusic kumplom i przy 170cm i wadze 58kg kupiłam cbr 600 ogólnie nie żałuje ale poczatki były ciezkie to trzeba przyznac. Ale ja w sumie że mam troche oleju w głowie zamiast sieczki i trocin to pierwsze co zrobiłam to założyłam crash pady no i obniżyłam o kilka cm moje maleństwo bym spokojnie stawiała dwie stópki na ziemi..
Faktycznie miło jest zaskoczyc panów że kobitka RADZIi SOBIE z taka maszyna. Ale liczy sie przede wszystkim przyjemność bycia jednością z motocyklem podczas jazdy..
<br><hr>różowa

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ojej ale wstyd z tego zmęczenia i podekscytowania babola walnęłam niesamowitego ARTYKUŁ a nie artykółKomentatorzy napisał(a):Jestem Kobitka i uważam ze artykół jest naprawde super, gratuluje pomysłu. Hm... faktycznie troszke nas oczernia ale jak by nie patrzec ,,prawda w oczy kole'' Ja osobiście na pierwsze moto dałam sie podusic kumplom i przy 170cm i wadze 58kg kupiłam cbr 600 ogólnie nie żałuje ale poczatki były ciezkie to trzeba przyznac. Ale ja w sumie że mam troche oleju w głowie zamiast sieczki i trocin to pierwsze co zrobiłam to założyłam crash pady no i obniżyłam o kilka cm moje maleństwo bym spokojnie stawiała dwie stópki na ziemi..Faktycznie miło jest zaskoczyc panów że kobitka RADZIi SOBIE z taka maszyna. Ale liczy sie przede wszystkim przyjemność bycia jednością z motocyklem podczas jazdy..
<br><hr>różowa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł jest anty kobiecy , naprawdę mało obiektywny ... Są faceci , którzy sami nie dają sobie rady ze sprzętami! Mój kolega wywraca się na swoim V stormie i jemu jakos nikt nie powie ,że to nie jest moto dla niego.Szczerze czy facet potrafi o tak bez problemu podnieść 200-300 kg ? Na pewno nie każdy , ja podnosze bez problemu swój motocykl ( mam 165 i ważę 57 kg) wystarczy w zimę pochodzić na siłownię .. Dziewczyny jesli czujecie ,że dacie radę to dlaczego nie litr ??? !!! R1 wcale nie jest taka ciężka ;/ tylko tylko męskie myślenie każe nam mysleć ,że nie poradzimy sobie ! Do zobaczenia na drodze !! ( Ps. jeździłam gs 500 , 929 , zx12 Teraz kupuje Haykę ! )<br><hr>Maleńka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I like it!Komentatorzy napisał(a):Artykuł jest anty kobiecy , naprawdę mało obiektywny ... Są faceci , którzy sami nie dają sobie rady ze sprzętami! Mój kolega wywraca się na swoim V stormie i jemu jakos nikt nie powie ,że to nie jest moto dla niego.Szczerze czy facet potrafi o tak bez problemu podnieść 200-300 kg ? Na pewno nie każdy , ja podnosze bez problemu swój motocykl ( mam 165 i ważę 57 kg) wystarczy w zimę pochodzić na siłownię .. Dziewczyny jesli czujecie ,że dacie radę to dlaczego nie litr ??? !!! R1 wcale nie jest taka ciężka ;/ tylko tylko męskie myślenie każe nam mysleć ,że nie poradzimy sobie ! Do zobaczenia na drodze !! ( Ps. jeździłam gs 500 , 929 , zx12 Teraz kupuje Haykę ! )<br><hr>Maleńka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam 158cm, waze 47kg i jezdze na 600 od samego poczatku (a jezdze od trzech lat) i jestem dumna z tego, ze przelamuje bariery i potrafie udowodnic innym, ze nie liczy sie wzrost czy sila do tego, aby jezdzic! Ten atykul to kupa smiechu i generalnie jesli pisala go laska to gratuluje- chyba bardzo zle sie czuje w swoim ciele albo bardzo innym zazdrosci, tylko te dwie mysli mi sie nasuwaja. A wspomimanie o tym, ze nie mamy sil, aby utrzymac motocykl i dlatego nie powinnismy na nim jezdzic? Skomentuje to tak, w jezdzeniu motocyklem liczy sie umiejetnosc jazdy i szybkie reagowanie a nie to czy go utrzymujemy, to tak po piewsze. Po drugie jakos nie mam problemu przy swoim wzroscie stawac na swiatlach i podpierac motocykla jedna noga czy tez obracac go podnoszac caly motocykl na nozce. Wiec jakos caly ten wyssany z palca artykul do mnie nie trafia<br><hr>mała
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Juz dobrze, już dobrze. Jesteśmy pod wrażeniem jaka z ciebie twardzielka i ogarniaczka;)<br><hr>SiSiKomentatorzy napisał(a):Mam 158cm, waze 47kg i jezdze na 600 od samego poczatku (a jezdze od trzech lat) i jestem dumna z tego, ze przelamuje bariery i potrafie udowodnic innym, ze nie liczy sie wzrost czy sila do tego, aby jezdzic! Ten atykul to kupa smiechu i generalnie jesli pisala go laska to gratuluje- chyba bardzo zle sie czuje w swoim ciele albo bardzo innym zazdrosci, tylko te dwie mysli mi sie nasuwaja. A wspomimanie o tym, ze nie mamy sil, aby utrzymac motocykl i dlatego nie powinnismy na nim jezdzic? Skomentuje to tak, w jezdzeniu motocyklem liczy sie umiejetnosc jazdy i szybkie reagowanie a nie to czy go utrzymujemy, to tak po piewsze. Po drugie jakos nie mam problemu przy swoim wzroscie stawac na swiatlach i podpierac motocykla jedna noga czy tez obracac go podnoszac caly motocykl na nozce. Wiec jakos caly ten wyssany z palca artykul do mnie nie trafia<br><hr>mała<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleżance chodziło o to, ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego wora, nie pisze po to, zeby sie przechwalac, a po to, zeby udowodnic, ze ten artykul jest wyssany z palca, bo jak widać wzrost czy "brak sily" do ogarniania motocykla nie jest przeszkodą, a o tym wlasnie mowa w calym tekscie, ze kobiety sa duzo nizsze i sa za slabe, wiec wogole nie powinny byc dopuszczone do jezdzenia na motorze. Ja bym wogole zabronił laskom jazdy czymkolwiek, bo przecież krąży opinia, że nie umieją jeździć i skadś się wzięło przysłowie "jeździ jak baba".Komentatorzy napisał(a):Mam 158cm, waze 47kg i jezdze na 600 od samego poczatku (a jezdze od trzech lat) i jestem dumna z tego, ze przelamuje bariery i potrafie udowodnic innym, ze nie liczy sie wzrost czy sila do tego, aby jezdzic! Ten atykul to kupa smiechu i generalnie jesli pisala go laska to gratuluje- chyba bardzo zle sie czuje w swoim ciele albo bardzo innym zazdrosci, tylko te dwie mysli mi sie nasuwaja. A wspomimanie o tym, ze nie mamy sil, aby utrzymac motocykl i dlatego nie powinnismy na nim jezdzic? Skomentuje to tak, w jezdzeniu motocyklem liczy sie umiejetnosc jazdy i szybkie reagowanie a nie to czy go utrzymujemy, to tak po piewsze. Po drugie jakos nie mam problemu przy swoim wzroscie stawac na swiatlach i podpierac motocykla jedna noga czy tez obracac go podnoszac caly motocykl na nozce. Wiec jakos caly ten wyssany z palca artykul do mnie nie trafia<br><hr>mała<br>Komentatorzy napisał(a):Juz dobrze, już dobrze. Jesteśmy pod wrażeniem jaka z ciebie twardzielka i ogarniaczka;)<br><hr>SiSi<br>
Ogólnie ja podziwiam takich ludzi, mają swoją pasję i ją realizują. A reszta niech się,ogólnie rzecz ujmując, odpier... Co was to obchodzi co robią inni i jakie macie prawo do starania się robić z kogoś jakiegoś "ułomnego", że nie może jeździć? Ja się uśmiałem przy tym artykule, napewno nie powinien być brany przez innych "na poważnie" bo nie ma w nim ani krzty prawdy. LwG!<br><hr>ghost rider
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
żebyś się nie zesr ała w majty z tej dumy <br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Mam 158cm, waze 47kg i jezdze na 600 od samego poczatku (a jezdze od trzech lat) i jestem dumna z tego, ze przelamuje bariery i potrafie udowodnic innym, ze nie liczy sie wzrost czy sila do tego, aby jezdzic! Ten atykul to kupa smiechu i generalnie jesli pisala go laska to gratuluje- chyba bardzo zle sie czuje w swoim ciele albo bardzo innym zazdrosci, tylko te dwie mysli mi sie nasuwaja. A wspomimanie o tym, ze nie mamy sil, aby utrzymac motocykl i dlatego nie powinnismy na nim jezdzic? Skomentuje to tak, w jezdzeniu motocyklem liczy sie umiejetnosc jazdy i szybkie reagowanie a nie to czy go utrzymujemy, to tak po piewsze. Po drugie jakos nie mam problemu przy swoim wzroscie stawac na swiatlach i podpierac motocykla jedna noga czy tez obracac go podnoszac caly motocykl na nozce. Wiec jakos caly ten wyssany z palca artykul do mnie nie trafia<br><hr>mała<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>VKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
i zgadzam się ze te wszystkie ,,little" kobietki nie powinny sie rzucac na ciężkie ścigacze po 1 dlatego, że nie potrafią sie ubrać tylko nery na wierzchu tak jak na ulicy chodza a potem płaczą, że dzieci nie moga mieć
cóż...po 2 moja koleżanka nawet nie sięga na scigaczu pełną stopą do podłoża i zawsze prosi mnie zebym jej wyprowadzila motocykl na prostą hehe
po co kupowac motocykl do nas niedostosowany to nie wiem
a poza tym w Polsce i tak nie ma dróg na jazde ścigaczami, kupować plastik na polskie dziurawe drogi to głupota
<br><hr>motocyklistka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>MolaKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
i zgadzam się ze te wszystkie ,,little" kobietki nie powinny sie rzucac na ciężkie ścigacze po 1 dlatego, że nie potrafią sie ubrać tylko nery na wierzchu tak jak na ulicy chodza a potem płaczą, że dzieci nie moga mieć
cóż...po 2 moja koleżanka nawet nie sięga na scigaczu pełną stopą do podłoża i zawsze prosi mnie zebym jej wyprowadzila motocykl na prostą hehe
a poza tym w Polsce i tak nie ma dróg na jazde ścigaczami, kupować plastik na polskie dziurawe drogi to głupota
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może chcesz sprawdzić? ale tylko jak jesteś zgrabna<br><hr>VKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>Mola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bez obaw kompleksów nie mam...jednak nawet w łóżku trzeba czasami zamienić kilka słów i nie wiem, czy wiedziałbyś co powiedzieć;P<br><hr>MolaKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):może chcesz sprawdzić? ale tylko jak jesteś zgrabna<br><hr>V<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hmm to chyba jest jakaś propozycja;D<br><hr>VKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):może chcesz sprawdzić? ale tylko jak jesteś zgrabna<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Bez obaw kompleksów nie mam...jednak nawet w łóżku trzeba czasami zamienić kilka słów i nie wiem, czy wiedziałbyś co powiedzieć;P<br><hr>Mola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł jest dobry i potrzebny bo kobiety czasem fantazja wali. Ja osobiście mam 180 cm i warze 65kg. Mam YAMAHE THUNDERCAT I na nim bardzo długo sie uczyłam. Myślę ze czasami kobiety na sile chca dorownac facetom i nie odpowiednio dobieraja sobie sprzety. A pozniej czesto i gesto sa wypadki,i wywrotki parkingowe<br><hr>ADRENALINA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...być może...<br><hr>MolaKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):może chcesz sprawdzić? ale tylko jak jesteś zgrabna<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Bez obaw kompleksów nie mam...jednak nawet w łóżku trzeba czasami zamienić kilka słów i nie wiem, czy wiedziałbyś co powiedzieć;P<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):hmm to chyba jest jakaś propozycja;D<br><hr>V<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziewczyno, nie dość, że powinnaś schudnąć, to jeszcze dowiedzieć się coś o motocyklach. Bo faktycznie wozisz tylko swój gruby tyłek na tym chopperze, a nie wiesz, że sportowe motocykle mają lepsze zawieszenia, więc lepiej nadają się na polskie dziurawe drogi.Komentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Następnym razem, zanim wyrazisz kategoryczny osąd - poczytaj i popytaj.
Sukcesów na diecie życzę.<br><hr>ZX6R
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jak, u mnie czy u Ciebie?;p<br><hr>VKomentatorzy napisał(a):A ja kupilam choopera Kawasaki en 500c , 50KM i wazy 240 kgi potrafię nad nim panowć , ale ja mam 170 wzrostu waże 86 kg
Komentatorzy napisał(a):lepiej kup rower a nie się wozisz i dupsko ci rośnie. kobieta 86 kg hahahah<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Twój poziom intelektualny jest na takim poziomie, że pewnie nawet nie zrozumiałeś powyższej wypowiedzi ...skoro Tobie dupska brakuje, to pewnie JAJ też!!!<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):może chcesz sprawdzić? ale tylko jak jesteś zgrabna<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):Bez obaw kompleksów nie mam...jednak nawet w łóżku trzeba czasami zamienić kilka słów i nie wiem, czy wiedziałbyś co powiedzieć;P<br><hr>Mola<br>Komentatorzy napisał(a):hmm to chyba jest jakaś propozycja;D<br><hr>V<br>Komentatorzy napisał(a):...być może...<br><hr>Mola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
52 kg 165 wzr... pierwsze moto xj 600 s.. byla wystarczająca niska jednak sama jej nie podniosłam. chyba ze ktos pilnowal by nie przewazylo jej na druga strone ;D mimo wszystko frajda z jazdy była ogromna, byl to motocykl do spokojnej turystycznej jazdy, po uplywie czasu stwierdzam ze gs 500 takze by mi wystarczyla
<br><hr>blondi

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
52 kg 165 wzr... pierwsze moto xj 600 s.. byla wystarczająca niska jednak sama jej nie podniosłam. chyba ze ktos pilnowal by nie przewazylo jej na druga strone ;D mimo wszystko frajda z jazdy była ogromna, byl to motocykl do spokojnej turystycznej jazdy, po uplywie czasu stwierdzam ze gs 500 takze by mi wystarczyla
<br><hr>blondi

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl