Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Linka w lesie - kolejna pułapka na...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Linka w lesie - kolejna pułapka na...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:10

Komentatorzy napisał(a):Jest pewien sposób, aby te linki nie były niebezpieczne dla motocyklistów.quadowców. NIE JEŹDZIĆ PO LESIE.
Mi jakoś ani razu taka linka nie zrobiła krzywdy, jak byłem w lesie. Może dlatego, że po nim chodziłem, a nie rozjeżdżałem resztyki przyrody.
Oczywiście stanowczo nie pochwalam takiego sposobu na ekologię i Ci ludzie powinni odpowiedzieć za usiłowanie morderstwa (bo taki chyba mieli zamiar), ale skądś pewnie wynika ich tak radykalne działanie. Może jakbym mandaty za zjazd ze szlaku (drogi) były po 1000zł, to motocykliści i quadowcy by szanowali naturę (przynajmniej cimniej zamożni).
<br><hr>Skibek<br>
Kolego,
masz 100% racji!!!

Wszystko jest dla ludzi, ale przede wszystkim nie należy szkodzić - a o tym "koledzy" off-road'owcy niestety zapominają.
<br><hr>staciek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:13

Czemu nikt nie mówi tutaj o najbardziej pokrzywdzonej grupie jakimi są rowerzyści? O ile motocykliści/quadowcy zasługują aby się na taką linkę nadziać o tyle żal rowerzysty :/<br><hr>Brom
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:14

Hmm bo sciezki rowerowe tak? rowerem tez da sie szybko jezdzic takimi trasami zreszta wiele osob praktykuje jazde terenowa rowerem tak wiec jadac rowerem tez mozna sobie zrobic krzywde o taka linke a jadac motocyklem spokojnie sciac glowe!!! ci co to robia niech sie gleboko zastanowia nad tym co robia zreszta jak bym dorwal takiego idiote co to robi to jego wlasna linka przywiazał bym go do drzewa zeby sobie posiedzial pare dni w lesie, ciekawe czy widzac motocykliste ktoremu chcial zrobic krzywde nie prosil by go o pomoc<br><hr>hannibal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:17

Panowie fakt faktem offroad to sport który pozostawia po sobie straszne bagno....nie dziwie się działkowcom że się denerwują ale lepiej już by kolczatki czy gwoździe rozsypać a stalowe linki na drzewach wieszać....bez przesady. NIE CZYŃ NIKOMU CO TOBIE NIEMIŁE ( kieruje to przysłowie i do działkowców i offroaderów <br><hr>bulcokpol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:21

Komentatorzy napisał(a):moze trzeba zaczac dolki pod sku Rwych synow kopac. jak jeden z drugim nogi polamia to minie ochota na szeryfowanie! . moim zdaniem to juz jest wojna! jak ktoregos zlapie za uszko to do mordy nakopane na przeswit!. sie nie podoba to po straz miejska dzwonic! jak sie przejma stana na wjezdzie do lasu i tyle. <br><hr>szeryf k uŁ w A<br>
Może to tobie trzeba by było połamać obie nóżki , kto wie , do lasu nie masz prawa człowieku wjeżdżać i nie cwaniakuj na forum bo to ty zachowujesz się tragicznie!
I tak , myślę że sposoby są uzasadnione bo nie da się łatwo złapać takich pajaców którym jak tobie się wydaje że im wolno , to nie jest miejsce dla was i trzymajcie się od niego z daleka.<br><hr>Atem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:24

Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje, ze kilku gnojkom odetnie puste lebki i bedzie w lasach spokoj. pasje w lesie vs spacerek? lecz sie koles, bandyci rozjezdzaja lasy, strasza i morduja ludzi (w tym matki malych dzieci), a ten mi o pasjach.<br><hr>foreks<br>
Komentatorzy napisał(a):Jesteś kretynem. Nic więcej nie ma do powiedzenia w kwestii twojej wypowiedzi.<br><hr>wrg<br>
A ja tam popieram , niektórzy mają łby tak puste że nie nauczą się niczego , i tylko ostre zachowanie przemówi im do rozsądku. A jak się nie podoba to proszę , napiszcie jakie inne skuteczne sposoby byście zaproponowali , bo to co niektórzy robią to prawdziwa plaga , i jakoś nie ma na brak rozumu żadnego panaceum.<br><hr>Atem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:29

Czytam komentarze i nie wierze jakimi zwierzętami są ludzie w moim kraju (nie, sam nigdy nie jeździłem po lesie, nie to, że bronie "swojego"). Wieszanie tych linek to największe skurwysyństwo jakie widział świat<br><hr>Lukasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:51

jakiś młody pojedzie pierwszy raz quadem, łeb mu obetnie i będziecie *** zadowoleni wielcy obrońcy przyrody.<br><hr>anonim9999
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:52

Komentatorzy napisał(a):Czytam komentarze i nie wierze jakimi zwierzętami są ludzie w moim kraju (nie, sam nigdy nie jeździłem po lesie, nie to, że bronie "swojego"). Wieszanie tych linek to największe skurwysyństwo jakie widział świat<br><hr>Lukasz<br>
Jak debile nie szanuja zakazow<br><hr>jja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:53

Komentatorzy napisał(a):jakiś młody pojedzie pierwszy raz quadem, łeb mu obetnie i będziecie *** zadowoleni wielcy obrońcy przyrody.<br><hr>anonim9999<br>
To uczcie dzieci ze nie wolno jezdzic do lasu??<br><hr>jja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:53

Panowie teraz to ku*wa widzę trzeba jeździć z jakimiś specjalnymi ochraniaczami na szyje, bo jak zobaczyli efekty to tego będzie coraz więcej.. No masakra<br><hr>floyderek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:55

Komentatorzy napisał(a):Czytam komentarze i nie wierze jakimi zwierzętami są ludzie w moim kraju (nie, sam nigdy nie jeździłem po lesie, nie to, że bronie "swojego"). Wieszanie tych linek to największe skurwysyństwo jakie widział świat<br><hr>Lukasz<br>
bzdura, to dobra oddolna inicjatywa. Czyżby w końcu skuteczny sposób na wszystko mogących motocyklistów.
W pełni popieram, skoro Policja sobie nie radzi to właściciele posesji sobie poradzą.<br><hr>DaRiO
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Ludzie skurwysyny.... założę sie ze połowa z nich co wieszała to pewnie w niedziele do kościola poszła i co motocykliści im zrobili ?? moze to zazdrosc, ze mozna jezdzic a el polaczko nawet kawałka lasu nie dostał od państwa. Sam kiedyś idąc przez las znalazlem linkę o grubości kabla do USB, napewno nie na zwierzyne. Da sie to gdzies zglosic ?<br><hr>mateuszzz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał(a):Jak debile nie szanuja zakazow<br><hr>jja<br>
Zamknij pape gnido<br><hr>wredny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:56

do lasu sie nie wjeżdża bando debili. przyjmijcie to do wiadomości albo któremuś w końcu tam łeb spadnie od tych linek.<br><hr>aaa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Bycie nawet największym na świecie debilem nie jest powodem, dla którego można odbierać mu zdrowie lub życie.<br><hr>Max
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał(a):Czemu nikt nie mówi tutaj o najbardziej pokrzywdzonej grupie jakimi są rowerzyści? O ile motocykliści/quadowcy zasługują aby się na taką linkę nadziać o tyle żal rowerzysty :/<br><hr>Brom<br>
Pokrzywdzona grupa rowerzyści - święci, ku..a mać. Jeździcie jak mendy, wpierda...cie się z każdej strony, a jak przyjdzie na start ze skrzyżowania to blokujecie cały ruch. Codziennie robię masę kilometrów po Warszawie, i widzę jak walacie się nam między nogami. Powinniście mieć zakaz wstępu na ulicę. Wyjątkowo ch.. mnie strzela, jak widzę, obok jest ścieżka rowerowa, a jakiś pedzio w leginsach sunie po 3 pasmówce na środku. Nogi z **** bym Wam powyrywał.

P.S. idź sobie na portal rower.pl czy jakiś inny shit to może Ci napiszą. <br><hr>Wku...iony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:58

Komentatorzy napisał(a):moze trzeba zaczac dolki pod sku Rwych synow kopac. jak jeden z drugim nogi polamia to minie ochota na szeryfowanie! . moim zdaniem to juz jest wojna! jak ktoregos zlapie za uszko to do mordy nakopane na przeswit!. sie nie podoba to po straz miejska dzwonic! jak sie przejma stana na wjezdzie do lasu i tyle. <br><hr>szeryf k uŁ w A<br>
Komentatorzy napisał(a):Może to tobie trzeba by było połamać obie nóżki , kto wie , do lasu nie masz prawa człowieku wjeżdżać i nie cwaniakuj na forum bo to ty zachowujesz się tragicznie!
I tak , myślę że sposoby są uzasadnione bo nie da się łatwo złapać takich pajaców którym jak tobie się wydaje że im wolno , to nie jest miejsce dla was i trzymajcie się od niego z daleka.<br><hr>Atem<br>
Dokładnie, jak płaczą w tych komentarzach że im się krzywda dzieje. A jak niszczą ścieżki i ludzi tratują to wtedy jest ok...<br><hr>DaRiO
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:59

I jeszcze zapytam - w czym gorsza jest oczojebna, np. intensywnie żółta, fluoroscencyjny gruby sznur od rzeźniczej stalowej liny? Przecież też daje do myślenia, ostrzega, nakazuje rozsądek i informuje, że ktoś sobie przejazdów nie życzy.

Może w tym gorsza, że nie kaleczy ofiary a sprawcy nie daje możliwości skatalizowania swoich biernoagresywnych gówniarskich instynktów? Nie daje możliwości bezkarnego wyżycia się na niczego nie spodziewającym się człowieku?

Może to o to chodzi?
<br><hr>Max
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2013, 11:59

Jak debil nie szanuje zakazów to należy go zabić???? Pomyśl kolego zanim zaczniesz wypisywac takie rzeczy. A jak Ty przekraczasz prędkość swoim pojazdem (samochód, motocykl rower), albo nie płacisz abonamentu za RTV, albo pijesz piwko w miejscu publicznym, to też nalezy cię zabić, bo nie szanujesz prawa ???
Stuknij się w łeb i to mocno....<br><hr>POTAS
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl