Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Yamaha R1, droga krajowa i 299 km/h
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Yamaha R1, droga krajowa i 299 km/h

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/8/2012, 10:48

Komentatorzy napisał(a):A to nie jest przypadkiem ten gościu z Kanady co go potem za to przymknęli ?<br><hr>Arnett<br>
Komentatorzy napisał(a):Wydaje mi się, że to Ten :)<br><hr>Piotr<br>
To ten koleś co go zamkneli za to miał chyba 16 lat bez prawka a ta R1 to mamy jego była :D<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/8/2012, 10:55

Komentatorzy napisał(a):Ale czad !! Tak się jeździ, wtedy się czuje, że trzyma się życie we własnych rękach. Pięknie !<br><hr>hhogas<br>
Komentatorzy napisał(a):ja jezdze podobnie ale nie mam poczucia ze "trzymam zycie w swoich rekach" - wystarczy jeden nieprzewidziany manewr samochodu, jakies wymuszonko etc i juz jestes w d***, tj dzieci zostaja sierotami<br><hr>niestety wyrodny tatus<br>
a co jeśli taki idiota zabije kogoś innego .. za coś takiego powinni wsadzać do pierdla jak za próbę zabójstwa <br><hr>Jarosz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/8/2012, 14:54

słabe, na nszym krajowym podwórku dzieją się "lepsze" akcje<br><hr>DYWERSANT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/8/2012, 13:42

Komentatorzy napisał(a):Ale czad !! Tak się jeździ, wtedy się czuje, że trzyma się życie we własnych rękach. Pięknie !<br><hr>hhogas<br>
Komentatorzy napisał(a):ja jezdze podobnie ale nie mam poczucia ze "trzymam zycie w swoich rekach" - wystarczy jeden nieprzewidziany manewr samochodu, jakies wymuszonko etc i juz jestes w d***, tj dzieci zostaja sierotami<br><hr>niestety wyrodny tatus<br>
Komentatorzy napisał(a):a co jeśli taki idiota zabije kogoś innego .. za coś takiego powinni wsadzać do pierdla jak za próbę zabójstwa <br><hr>Jarosz<br>
w/g twojej idiotycznej (dosc niestety popularnej wsrod malo inteligentnych osob stanowiacych miazdzaca wiekszosc spoleczenstwa) pseudologiki powinienes dostac ze 12 lat odsiadki za posiadanie noza, no bo co jesli bys nim kogos zabil?<br><hr>ZooL
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/8/2012, 22:28

Komentatorzy napisał(a):a co jeśli taki idiota zabije kogoś innego .. za coś takiego powinni wsadzać do pierdla jak za próbę zabójstwa <br><hr>Jarosz<br>
Komentatorzy napisał(a):w/g twojej idiotycznej (dosc niestety popularnej wsrod malo inteligentnych osob stanowiacych miazdzaca wiekszosc spoleczenstwa) pseudologiki powinienes dostac ze 12 lat odsiadki za posiadanie noza, no bo co jesli bys nim kogos zabil?<br><hr>ZooL<br>
Im mniejsza inteligencja, tym większa chęć to imputowania braku tejże innym. Przecież nie mówimy tutaj o POSIADANIU sprzętu, ale o szarżowaniu na nim i narażaniu innym. Twoja logika nie trzyma się kupy - no, ale jeśliby nią podążać, to za przykład powinno podać się gościa wywijającego nożem na prawo i lewo na zatłoczonym placu. Chyba że w/g Ciebie to normalne. W sumie bym się nie zdziwił.
<br><hr>wolf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2012, 17:15

Trzeba go zrozumieć gość tak jechał bo zaspał na egzamin na kategorie A.<br><hr>Gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/10/2012, 12:26

ale jesteś głupolem. Twoje życie oddajesz w ręce kierowców samochodów, jeśli tak jeździsz. Tylko od nich zależy czy przeżyjesz. Jeśli,któremuś zachce się zmienić pas ruchu, to po tobie!<br><hr>piotrek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê