Zobacz wątek - <i>[Wyścigi World Superbike - relacje]</i> World Superbike w Brn
NAS Analytics TAG

[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w Brn

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/7/2012, 22:25

Komentatorzy napisał(a):Witam. Nie ma co się czepiać Pawła (znam go osobiście) ale takie są realia. Paweł jest jednym z najlepszych kierowców w Polsce. I tu widać na jakim poziomi jest nasz sport. PZM niczym się nie przejmuje i nie widzi konieczności czegokolwiek poprawiania. Wspomnę że tytuł mistrza Polski udało się nie licznym odebrać Szkopkowi. Nie mamy obiektów ani dobrych warunków do wyrobienia zawodnika na poziomie światowym. <br><hr>#21 Fastbike_waw<br>
Komentatorzy napisał(a):problem w tym,że Szkopek żadnego ze swoich tytułów nie wygrał uczciwie i każdy kto się wtedy ścigal to wie... nawet jak jezdził superbikiem to stosował niedozwolone paliwo . życie jest sprawiedliwe i teraz musi za wszystko odpokutować :)<br><hr>prorok<br>
Ostatni tytuł zdobył dzięki dorobieniu brakujących okrążeń dając kostkę pomiaru innemu zawodnikowi...<br><hr>Obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2012, 02:16

Komentatorzy napisał(a):A mi się wydaje, że osoby które walą w Pawła są zazdrose, że on próbuje coś robić a oni się ścigają w Poznańskim pyle lub błocie. Jeśli Paweł wróci scigać się z wami będzie wam głupio bo z zamknietymi oczami pokaże wam na jakim jesteście poziomie.<br><hr>poziom<br>
z zamkniętym oczami to zakończy sezon co by nie patrzeć sponsorom w oczy ... <br><hr>.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2012, 12:09

Komentatorzy napisał(a):A mi się wydaje, że osoby które walą w Pawła są zazdrose, że on próbuje coś robić a oni się ścigają w Poznańskim pyle lub błocie. Jeśli Paweł wróci scigać się z wami będzie wam głupio bo z zamknietymi oczami pokaże wam na jakim jesteście poziomie.<br><hr>poziom<br>
Drodzy Panstwo, najpierw "moje" wypowiedzi w tym artykule musialyby byc moimi :) wypowiedziami zeby je komentowac. Sponsorom spokojnie bede mogl spojrzec w oczy bo oni wiedza znacznie wiecej niz Wy a ja nie moge wszystkiego powiedziec, bo wymaga to ode mnie umowa. Jedno jest pewne. Na razie wszystko mnie boli i to cod ze nic powaznego nie stalo sie z moja noga. Mam zlamana kosc w lokciu i zwichniety bark. Wszystkiego pewnie dowiecie sie w odpowiednim czasie, kiedy ja sam dowiem sie co bylo powodem wywrotki, bo na razie Angole skutecznie blokuja informacje z zapisu telemetrii.
Pozdrawiam
Pablo#19<br><hr>Pawel19
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2012, 14:08

Komentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówce :) A nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Colin Edwards też?<br><hr>x<br>
Komentatorzy napisał(a):Od kiedy Colin Edwards jezdzi w WSBK? W moto GP bmw jeszcze też oficjalnie nie wystąpiło wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi!! Puki co to tylko motocykl CRT.<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):a z jakim silnikiem?<br><hr>x<br>
To tylko silnik. i elektronika, reszta to suter. Wiec ciezko to nazwac bmw. to tak jak by powiedziec ze kawasaki sie sciga w motoGP bo udostepnia komus silniki :D :D bzdura...<br><hr>Black-Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2012, 17:06

Komentatorzy napisał(a):Drodzy Panstwo, najpierw "moje" wypowiedzi w tym artykule musialyby byc moimi :) wypowiedziami zeby je komentowac. Sponsorom spokojnie bede mogl spojrzec w oczy bo oni wiedza znacznie wiecej niz Wy a ja nie moge wszystkiego powiedziec, bo wymaga to ode mnie umowa. Jedno jest pewne. Na razie wszystko mnie boli i to cod ze nic powaznego nie stalo sie z moja noga. Mam zlamana kosc w lokciu i zwichniety bark. Wszystkiego pewnie dowiecie sie w odpowiednim czasie, kiedy ja sam dowiem sie co bylo powodem wywrotki, bo na razie Angole skutecznie blokuja informacje z zapisu telemetrii.
Pozdrawiam
Pablo#19<br><hr>Pawel19<br>
"angole skutecznie blokują informację z zapisu telemetrii" - rozumiem ,że winnymi 200 ej gleby są ludzie z teamu... :) można założyć : coś spierniczyli nieświadomie - są niekompetentni ?? :) świadomie - nie mogą Cie znieść już ? :) paranoje Pawle już Cię dopadły na calego :( przykre . bark boli ?? ale czytać na swój temat nie omieszkasz :):) wiesz dlaczego nie dajesz rady ?? bo kłamstwami nie da się osiągnąć wiele ... są w Twojej głowie i powodują że nigdy nie uwierzysz w siebie . wielcy zawodnicy idą się scigać z nastawieniem na wygraną a Ty w związku z Twoimi ogromnymi kompleksami chcesz być rozpoznawalny i uwielbiany :) to przepaść w temacie wygrywania ... na polskim podwórku wystarczy tylko zrobić w treningach więcej okrążeń żeby wygrywać z innymi ale w MŚ trzeba mieć prawdziwą mentalność mistrza a Ty jej nigdy nie miałeś i mieć nie będziesz . teraz pozostaje już tylko żyć z niespełnieniem i goryczą nie wykorzystanych szans. smutny Twój los , poobijanego ,schorowanego fizycznie i psychicznie ... mimo wszystko życzę powrotu do zdrowia !<br><hr>Twój mistrz ;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2012, 17:47

Komentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówce :) A nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Colin Edwards też?<br><hr>x<br>
Komentatorzy napisał(a):Od kiedy Colin Edwards jezdzi w WSBK? W moto GP bmw jeszcze też oficjalnie nie wystąpiło wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi!! Puki co to tylko motocykl CRT.<br><hr>Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):a z jakim silnikiem?<br><hr>x<br>
Komentatorzy napisał(a):To tylko silnik. i elektronika, reszta to suter. Wiec ciezko to nazwac bmw. to tak jak by powiedziec ze kawasaki sie sciga w motoGP bo udostepnia komus silniki :D :D bzdura...<br><hr>Black-Ghost<br>
więc ustaliliśmy na czym ściga się Colin Edwards- jest to silnik i elektronika z bmw z ulepszoną ramą w stosunku do SBK<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/7/2012, 18:07

Komentatorzy napisał(a):Drodzy Panstwo, najpierw "moje" wypowiedzi w tym artykule musialyby byc moimi :) wypowiedziami zeby je komentowac. Sponsorom spokojnie bede mogl spojrzec w oczy bo oni wiedza znacznie wiecej niz Wy a ja nie moge wszystkiego powiedziec, bo wymaga to ode mnie umowa. Jedno jest pewne. Na razie wszystko mnie boli i to cod ze nic powaznego nie stalo sie z moja noga. Mam zlamana kosc w lokciu i zwichniety bark. Wszystkiego pewnie dowiecie sie w odpowiednim czasie, kiedy ja sam dowiem sie co bylo powodem wywrotki, bo na razie Angole skutecznie blokuja informacje z zapisu telemetrii.
Pozdrawiam
Komentatorzy napisał(a):"angole skutecznie blokują informację z zapisu telemetrii" - rozumiem ,że winnymi 200 ej gleby są ludzie z teamu... :) można założyć : coś spierniczyli nieświadomie - są niekompetentni ?? :) świadomie - nie mogą Cie znieść już ? :) paranoje Pawle już Cię dopadły na calego :( przykre . bark boli ?? ale czytać na swój temat nie omieszkasz :):) wiesz dlaczego nie dajesz rady ?? bo kłamstwami nie da się osiągnąć wiele ... są w Twojej głowie i powodują że nigdy nie uwierzysz w siebie . wielcy zawodnicy idą się scigać z nastawieniem na wygraną a Ty w związku z Twoimi ogromnymi kompleksami chcesz być rozpoznawalny i uwielbiany :) to przepaść w temacie wygrywania ... na polskim podwórku wystarczy tylko zrobić w treningach więcej okrążeń żeby wygrywać z innymi ale w MŚ trzeba mieć prawdziwą mentalność mistrza a Ty jej nigdy nie miałeś i mieć nie będziesz . teraz pozostaje już tylko żyć z niespełnieniem i goryczą nie wykorzystanych szans. smutny Twój los , poobijanego ,schorowanego fizycznie i psychicznie ... mimo wszystko życzę powrotu do zdrowia !<br><hr>Twój mistrz ;)<br>
bardzo trafnie to kolega ujął,za niedługi czas wszyscy zapomną o Szkopku,jak zapomnieli już o Pawelcu i wielu mu podobnych.Wszyscy wiedzą,że teraz na miejscu Szkopka w MS powinien być inny Polak,tyle że Paweł cwaniacko go wygryzł i dziś zbiera za to od losu cięgi.<br><hr>taka prawda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/7/2012, 21:23

Pozdrawiam
Komentatorzy napisał(a):"angole skutecznie blokują informację z zapisu telemetrii" - rozumiem ,że winnymi 200 ej gleby są ludzie z teamu... :) można założyć : coś spierniczyli nieświadomie - są niekompetentni ?? :) świadomie - nie mogą Cie znieść już ? :) paranoje Pawle już Cię dopadły na calego :( przykre . bark boli ?? ale czytać na swój temat nie omieszkasz :):) wiesz dlaczego nie dajesz rady ?? bo kłamstwami nie da się osiągnąć wiele ... są w Twojej głowie i powodują że nigdy nie uwierzysz w siebie . wielcy zawodnicy idą się scigać z nastawieniem na wygraną a Ty w związku z Twoimi ogromnymi kompleksami chcesz być rozpoznawalny i uwielbiany :) to przepaść w temacie wygrywania ... na polskim podwórku wystarczy tylko zrobić w treningach więcej okrążeń żeby wygrywać z innymi ale w MŚ trzeba mieć prawdziwą mentalność mistrza a Ty jej nigdy nie miałeś i mieć nie będziesz . teraz pozostaje już tylko żyć z niespełnieniem i goryczą nie wykorzystanych szans. smutny Twój los , poobijanego ,schorowanego fizycznie i psychicznie ... mimo wszystko życzę powrotu do zdrowia !<br><hr>Twój mistrz ;)<br>
Komentatorzy napisał(a):bardzo trafnie to kolega ujął,za niedługi czas wszyscy zapomną o Szkopku,jak zapomnieli już o Pawelcu i wielu mu podobnych.Wszyscy wiedzą,że teraz na miejscu Szkopka w MS powinien być inny Polak,tyle że Paweł cwaniacko go wygryzł i dziś zbiera za to od losu cięgi.<br><hr>taka prawda<br>
Najwazniejsze, ze chajc sie zgadza. Szkopek musial sie niezle odkuc, bo BMW sobie kupil i wozi sie w takich ciuchach, ze sos gruby widac. Podobniez podzielili z Igorem spora sumke miedzy siebie. Ale ja jemu nie zazdroszcze. Nalezy mu sie za cierpliwosc. Szacuje ze z 400.000 przytulil, bo do 200.000 sie przyznaje<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/7/2012, 13:43

Pozdrawiam
Komentatorzy napisał(a):bardzo trafnie to kolega ujął,za niedługi czas wszyscy zapomną o Szkopku,jak zapomnieli już o Pawelcu i wielu mu podobnych.Wszyscy wiedzą,że teraz na miejscu Szkopka w MS powinien być inny Polak,tyle że Paweł cwaniacko go wygryzł i dziś zbiera za to od losu cięgi.<br><hr>taka prawda<br>
Komentatorzy napisał(a):Najwazniejsze, ze chajc sie zgadza. Szkopek musial sie niezle odkuc, bo BMW sobie kupil i wozi sie w takich ciuchach, ze sos gruby widac. Podobniez podzielili z Igorem spora sumke miedzy siebie. Ale ja jemu nie zazdroszcze. Nalezy mu sie za cierpliwosc. Szacuje ze z 400.000 przytulil, bo do 200.000 sie przyznaje<br><hr>Ghost<br>
Nigdy biedny nie byl... Tylko tag gral na emocjach co by chlopakom za modlin nie oddawac.. <br><hr>Kolega
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê