[Aktualności] Stoner jedzie na limicie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jeśli tak jeździ ktoś kto stracił pasję, to jak jeździ ktoś dla kogo wyścigi są pasją ?Chyba A.Badziak dobrze ocenił motywy decyzji Stonera.<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W której sekundzie filmu widać pracę układu kontroli trakcji? Łowca, po czym to poznajesz? Ja nie wiem jak to rozpoznać.
<br><hr>W.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Samokrytyka?Komentatorzy napisał(a):no to teraz czekamy na odpowiedź kogoś kto zejdzie jeszcze niżej ... :]<br><hr>Adus<br>Komentatorzy napisał(a):Tusk może zejść niżej...<br><hr>DarekF6C<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy naprawdę nie może być ani jednego portalu, na którym nie zobaczę słów Tusk, Kaczyński, Smoleńsk, itp.?<br><hr>Paweł<br>Komentatorzy napisał(a):Dodam jeszcze, że moderatorzy chyba już wyjechali na długi weekend, skoro zostawiają w komentarzach takie badziewie.<br><hr>Paweł<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najlepsza Riposta !Komentatorzy napisał(a):no to teraz czekamy na odpowiedź kogoś kto zejdzie jeszcze niżej ... :]<br><hr>Adus<br>Komentatorzy napisał(a):Tusk może zejść niżej...<br><hr>DarekF6C<br>
Komentatorzy napisał(a):nie niżej niż kaczy kuper.<br><hr>rr<br>Komentatorzy napisał(a):Kaczy kuper nie jest w WIĘKSZOŚCIOWEJ koalicji od 5ciu lat i nie ma nic do gadania.<br><hr>10r<br>Komentatorzy napisał(a):Żadna koalicja z PSLem nie jest większościowa.<br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):a co na to Stoner ?<br><hr>crash bandicoot<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl