[Ducati Diavel ] Ducati Diavel mocno subiektywnie
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Diavel 2, jeśli powstanie, będzie pewnie miał silnik z Panigale :D:D:D:D
.........ale i tak mnie nie stać<br><hr>Coval
.........ale i tak mnie nie stać<br><hr>Coval
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I znów patałachy, które w życiu nie miał nic poza japońskim używanym motocyklem z trzeciej ręki, mądrują się jak to się włoszczyzna psuje... żal mi was ludziki<br><hr>mordor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo jak zwykle stanął na wysokości zadania. Tekst tak świetny, jak motocykl. Dzięki i pozdrawiam.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A większość z nich nie stało nawet obok włoskiego motocykla. Nic nie poradzisz. Dla mnie włoski design nie ma sobie równych, a jakość produktów jest z pewnością porównywalna. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):I znów patałachy, które w życiu nie miał nic poza japońskim używanym motocyklem z trzeciej ręki, mądrują się jak to się włoszczyzna psuje... żal mi was ludziki<br><hr>mordor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobra, dobra...ochłońcie i przestańcie się trzepać. Obiektywnie to V Max jest szybszy i tyle. Tu macie źródło: <a href="http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html</a>
A co się komu podoba to już insza inszość.<br><hr>DarekF6C
A co się komu podoba to już insza inszość.<br><hr>DarekF6C
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wychodzi na to, że powinienem ożenić się z Makłowiczem, bo gotuje lepiej niż Megan Fox <br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Dobra, dobra...ochłońcie i przestańcie się trzepać. Obiektywnie to V Max jest szybszy i tyle. Tu macie źródło: <a href="http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html</a>
A co się komu podoba to już insza inszość.<br><hr>DarekF6C<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zależy co bardziej lubisz - pojeść czy po...... <br><hr>DarekF6CKomentatorzy napisał(a):Dobra, dobra...ochłońcie i przestańcie się trzepać. Obiektywnie to V Max jest szybszy i tyle. Tu macie źródło: <a href="http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.motorcyclistonline.com/comparisons/122_1111_ducati_diavel_vs_star_v_max/viewall.html</a>
A co się komu podoba to już insza inszość.<br><hr>DarekF6C<br>Komentatorzy napisał(a):Wychodzi na to, że powinienem ożenić się z Makłowiczem, bo gotuje lepiej niż Megan Fox <br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jeszcze chciałem się wtrącic co do włoszczyzny.Opinie większości są takie same w stosunku do motocykli , co do samochodów. Jestem posiadaczem Alfy sportwagona , większośc kolegów na widok tego autam stwierdza "ale sie wpier....łeś", a większośc z nich ujeżdża pasatty.Jeśli chodzi o motocykle mając doświadczenie z ujeżdżania włoskich aut , mimo że jeżdżę hondką, cały czas korci mnie Ducati. NIE JEŹDZIŁEŚ NIE GADAJ!!!<br><hr>darobass
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co do awaryjności się nie wypowiem, bo nie wiem. Ale mam kolegę, świetnego mechanika. Proponowano mu kiedyś, aby był autoryzowanym serwisantem Ducati i jeszcze jednej włoskiej firmy (nie pamiętam). Odmówił. Gdy pytałem czemu, powiedział, że dotychczasowe doświadczenia z Włochami to przede wszystkim przekombinowana technika w motocyklach, długi czas oczekiwania z Włoch na części zamienne oraz nagminne przysyłanie nie tych części, co zamówione. A za wszelkie ww. problemy klienci wkurzają się na niego, a nie na włoską technikę i obsługę magazynów producenta.
Tyle w temacie. Poza tym - wizualnie motor śliczny.<br><hr>Krzycho
Tyle w temacie. Poza tym - wizualnie motor śliczny.<br><hr>Krzycho
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może tak jest jak piszesz, ale wydaje mi się ,że większośc nawet dobrych mechaników boi się marek typu ducai , trumph czy bmw. W warsztatach samochodowych też dostają dreszczy jak podjeżdża alfa czy rover, a okazuje się ,że części też niedrogie i dostępne od ręki.<br><hr>darobassKomentatorzy napisał(a):Co do awaryjności się nie wypowiem, bo nie wiem. Ale mam kolegę, świetnego mechanika. Proponowano mu kiedyś, aby był autoryzowanym serwisantem Ducati i jeszcze jednej włoskiej firmy (nie pamiętam). Odmówił. Gdy pytałem czemu, powiedział, że dotychczasowe doświadczenia z Włochami to przede wszystkim przekombinowana technika w motocyklach, długi czas oczekiwania z Włoch na części zamienne oraz nagminne przysyłanie nie tych części, co zamówione. A za wszelkie ww. problemy klienci wkurzają się na niego, a nie na włoską technikę i obsługę magazynów producenta.
Tyle w temacie. Poza tym - wizualnie motor śliczny.<br><hr>Krzycho<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajny tekst ale porównań za wiele jakbym motormanie czytał Ducati i Bmw W tym czasie robią najlepsze motocykle które najlepiej trafiają w gusta klientów !<br><hr>zenek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taka prawda. Mam alfe 156 1.9 jtd . rekord świata. Najwięcej auta za najmniejsze pieniądze. Świetna technika i nie ma siary przy niemcach. Powiem nawet że jest lepiej i taniej. Jak z motocyklami jest podobnie, to zaczynam fantazje n.t. Ducati. P:ozdro<br><hr>agnosticKomentatorzy napisał(a):a jeszcze chciałem się wtrącic co do włoszczyzny.Opinie większości są takie same w stosunku do motocykli , co do samochodów. Jestem posiadaczem Alfy sportwagona , większośc kolegów na widok tego autam stwierdza "ale sie wpier....łeś", a większośc z nich ujeżdża pasatty.Jeśli chodzi o motocykle mając doświadczenie z ujeżdżania włoskich aut , mimo że jeżdżę hondką, cały czas korci mnie Ducati. NIE JEŹDZIŁEŚ NIE GADAJ!!!<br><hr>darobass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tekst "profesorski". Ten Pan potrafi ładnie wyłożyć problem. Plastyka opisu... globalna. "Jaja przed salonem...": bezcenne. pozdro<br><hr>agnostic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie łapię , dobrze czy lipa?<br><hr>darobassKomentatorzy napisał(a):Tekst "profesorski". Ten Pan potrafi ładnie wyłożyć problem. Plastyka opisu... globalna. "Jaja przed salonem...": bezcenne. pozdro<br><hr>agnostic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Carlos...?<br><hr>XelevenKomentatorzy napisał(a):Tekst "profesorski". Ten Pan potrafi ładnie wyłożyć problem. Plastyka opisu... globalna. "Jaja przed salonem...": bezcenne. pozdro<br><hr>agnostic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
coś znaczy "CARLOS...?" czy coś jarałeś?<br><hr>darobassKomentatorzy napisał(a):Tekst "profesorski". Ten Pan potrafi ładnie wyłożyć problem. Plastyka opisu... globalna. "Jaja przed salonem...": bezcenne. pozdro<br><hr>agnostic<br>Komentatorzy napisał(a):Carlos...?<br><hr>Xeleven<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nieźle Boczo ale na następną jazdę zabierz Oliwie Wilde albo chociaż Edytę Herbuś wtedy dopiero spłodzisz... ciekawy tekst.<br><hr>Furman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl