Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Hitler wściekły na Valentino Rossiego
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Hitler wściekły na Valentino Rossiego

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 13/4/2012, 22:40

Komentatorzy napisał(a):Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza :) .
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k<br>
Komentatorzy napisał(a):Widac, że jesteś kretynem i matołem.<br><hr>Jarek<br>
Komentatorzy napisał(a):Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo ja np. na podstawie Twojego komentarza widzę, że jesteś prostym chamem.<br><hr>m4ci3k<br>
Burak zgrywa mądrego. Wal się wsiowy ćwoku. <br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/4/2012, 22:54

Komentatorzy napisał(a):Rossi skończył sie juz dosc dawno - watpie zeby zdobyl jeszcze tytul w moto gp, moze w sbk<br><hr>kibic<br>
Ciekawe jak wyglądałaby sytuacja po powrocie Rossiego do Yamahy lub Hondy. Wydaje mi się, że dalej by wygrywał. Po prostu z duetu Rossi-Ducati nic już nie będzie, to jest pewne<br><hr>m4ci3k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2012, 07:13

Komentatorzy napisał(a):Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza :) .
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k<br>
Komentatorzy napisał(a):Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo ja np. na podstawie Twojego komentarza widzę, że jesteś prostym chamem.<br><hr>m4ci3k<br>
Komentatorzy napisał(a):Burak zgrywa mądrego. Wal się wsiowy ćwoku. <br><hr>Jarek<br>
widać, ze pan jarek to pewnie ze wschodu polski z miejscowości Kmiotków...<br><hr>martynka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2012, 20:51

Komentatorzy napisał(a):Burak zgrywa mądrego. Wal się wsiowy ćwoku. <br><hr>Jarek<br>
Komentatorzy napisał(a):widać, ze pan jarek to pewnie ze wschodu polski z miejscowości Kmiotków...<br><hr>martynka<br>
jestem z suchedniowa idiotko<br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê