Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> 30 km/h w terenie zabudowanym - UE...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] 30 km/h w terenie zabudowanym - UE...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 30/9/2011, 23:44

W wyborach 9 października zachęcam wszystkich do oddania głosu na Kongres Nowej Prawicy, niestety ze względu opieszałe działanie KPW nie ma ich we wszystkich okręgach, dlatego w razie czego trzeba pobrać zaświadczenie do głosowania w całej Polsce(minuta stania w urzędzie).<br><hr>Budryk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2011, 06:07

teraz w miastach jest do 50 km/h i wszyscvy jada i tak szybcjei , juz nie wspomne o najwiekszych ulicach .<br><hr>nene
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2011, 21:17

Komentatorzy napisał(a):"Celem UE jest do 2020 roku obniżenie o połowę ofiar wypadków drogowych"

I kto te dodatkowe gęby wykarmi? O emeryturze nie wspomnę. <br><hr>ekomnnsa<br>
problem polega na tym kolego, ze w wyniku wypadkow, panstwo (czyli my) ponosi duze koszty zwiazane z leczeniem danego delikwenta (no chyba ze nie przezyje wtedy tylko koszty karetek itp) szpitale, karetki, rehabilitacje, dlatego wkurwiam sie ze musze dotowac bezmyslnych kierowcow ktorzy jezdza jak popaprani a potem sie lecza za nasze (w tym i moje) pieniadze..<br><hr>bezczelny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/10/2011, 22:40

Komentatorzy napisał(a):A ja bym chciał, żeby najpierw egzekwowano w terenie zabudowanym 50 km/h w dzień i 60 km/h w nocy. Rzeczywistość w PL jest taka, że większość kierowców ma w nosie ograniczenie prędkości w terenie zabudowanym. Moim zdaniem szybsza jazda jest niebezpieczna i uciążliwa dla środowiska i mieszkańców (hałas i spaliny). Możecie szydzić ale od ok. 2 lat postanowiłem jeździć zgodnie z przepisami. Postawiłem sobie m.in. taki cel, żeby puszkarzom udowodnić, że na motocyklu też można przepisowo jeździć. Stosuję się do wszystkich ograniczeń, nawet tych ustanowionych nie wiadomo czego (niektórzy stwierdzą, że głupich). Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki daje to komfort jazdy. Przed wyśmiewaniem mnie spróbujcie, wtedy się przekonacie.<br><hr>Gnypek<br>
To jest niebezpieczne bo ktos Cie wkoncu rozjedzie. Probowalem i mialem nieporownywalnie wiecej niebezpiecznych sytuacji niz jadac o 20 km/h ponad ograniczenie. Nie wspomne juz o zmeczeniu i monotonii w trasie ale jak wolisz...<br><hr>aristo6
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/10/2011, 11:10

Komentatorzy napisał(a):A ja bym chciał, żeby najpierw egzekwowano w terenie zabudowanym 50 km/h w dzień i 60 km/h w nocy. Rzeczywistość w PL jest taka, że większość kierowców ma w nosie ograniczenie prędkości w terenie zabudowanym. Moim zdaniem szybsza jazda jest niebezpieczna i uciążliwa dla środowiska i mieszkańców (hałas i spaliny). Możecie szydzić ale od ok. 2 lat postanowiłem jeździć zgodnie z przepisami. Postawiłem sobie m.in. taki cel, żeby puszkarzom udowodnić, że na motocyklu też można przepisowo jeździć. Stosuję się do wszystkich ograniczeń, nawet tych ustanowionych nie wiadomo czego (niektórzy stwierdzą, że głupich). Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaki daje to komfort jazdy. Przed wyśmiewaniem mnie spróbujcie, wtedy się przekonacie.<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):To jest niebezpieczne bo ktos Cie wkoncu rozjedzie. Probowalem i mialem nieporownywalnie wiecej niebezpiecznych sytuacji niz jadac o 20 km/h ponad ograniczenie. Nie wspomne juz o zmeczeniu i monotonii w trasie ale jak wolisz...<br><hr>aristo6<br>
Cóż, każdy ma własne odczucia. Pozdrawiam!<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości

na górê