[biblioteka] Motocykle używane w Polsce - przewodnik
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Mój przewodnik w kilku krokach:
-wchodzimy na allegro
-sortujemy wg ceny
-połowę NAJTAŃSZYCH ofert odrzucamy
- z tego co zostaje wybieramy 3 najbliższe lokalizacje
- jedziemy, oglÄ…damy, targujemy i kupujemy.
Wybierając z ofert najtańszych tracimy masę czasu i pieniędzy. Jeździmy, oglądamy, wracamy, denerwujemy się. Po co? Wiadomo, że nikt dobrego sprzęta nie odda za bezcen.
Nie ma co się łudzić, że wśród najtańszych znajdziemy perłę.
Tylko tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie!
<br><hr>Darek
-wchodzimy na allegro
-sortujemy wg ceny
-połowę NAJTAŃSZYCH ofert odrzucamy
- z tego co zostaje wybieramy 3 najbliższe lokalizacje
- jedziemy, oglÄ…damy, targujemy i kupujemy.
Wybierając z ofert najtańszych tracimy masę czasu i pieniędzy. Jeździmy, oglądamy, wracamy, denerwujemy się. Po co? Wiadomo, że nikt dobrego sprzęta nie odda za bezcen.
Nie ma co się łudzić, że wśród najtańszych znajdziemy perłę.
Tylko tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie!

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Golas 1999, cena 6700 do negocjacji, zależy mi na dość szybkiej sprzedaży.<br><hr>r4y4nKomentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>Komentatorzy napisał(a):Jaki rocznik tej svki ?Golas czy sport?<br><hr>dziobas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty cepie!! Jak ty napisałeś - "sprzedaSZ" ?? Ty debilu, idioto, kwasie. Wracaj do szkoły podstawowej bo nawet nie potrafisz pisać! Przygłup!<br><hr>marioKomentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>Komentatorzy napisał(a):To trzeba kłamać i sprzedasz... Polak głupi kupi ! Niestety :/ tak jak z przebiegami masz 600 000 i auto super stan to nie sprzedasz, cofniesz na 230 000 i sprzedasz na drugi dzień... Porażka !! <br><hr>DPS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak z włoch siee nie da...tak ,tak...
ten portal jest tak przekłamany,i ocenzurowny ze głowa mała
Ale oczywiście Ducati sie da...sprzęt dla cwaniaków i lanserów.
<br><hr>olek
<br><hr>olek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale o co kaman? Przecież wyraz "sprzedaż" byłby tam bez sensu... Chyba że to była jakaś aluzja, no to nie załapałem :-<br><hr>Alf/red/Komentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>Komentatorzy napisał(a):To trzeba kłamać i sprzedasz... Polak głupi kupi ! Niestety :/ tak jak z przebiegami masz 600 000 i auto super stan to nie sprzedasz, cofniesz na 230 000 i sprzedasz na drugi dzień... Porażka !! <br><hr>DPS<br>Komentatorzy napisał(a):Ty cepie!! Jak ty napisałeś - "sprzedaSZ" ?? Ty debilu, idioto, kwasie. Wracaj do szkoły podstawowej bo nawet nie potrafisz pisać! Przygłup!<br><hr>mario<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemka! napisz mi na maila o moto wraz z foto lub linka do aukcji, swietlisty@o2.plKomentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>
Pozdroo<br><hr>swietlisty
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja sprzedam, Ty sprzedasz, On sprzeda - idioto, czytanie tekstu ze zrozumieniem się kłania<br><hr>alukowKomentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>Komentatorzy napisał(a):To trzeba kłamać i sprzedasz... Polak głupi kupi ! Niestety :/ tak jak z przebiegami masz 600 000 i auto super stan to nie sprzedasz, cofniesz na 230 000 i sprzedasz na drugi dzień... Porażka !! <br><hr>DPS<br>Komentatorzy napisał(a):Ty cepie!! Jak ty napisałeś - "sprzedaSZ" ?? Ty debilu, idioto, kwasie. Wracaj do szkoły podstawowej bo nawet nie potrafisz pisać! Przygłup!<br><hr>mario<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak właśnie w Niemczech są cacuszka, ale takie kupione z prywatnych rąk, te z komisów mogą już być kombinowane. Ja mam 11 letnią VFR-ke od Niemca i motocykl wyglądem nie odbiega od nowej maszyny. A miałem też z Włoch giksa i był w nieporównywalnie gorszym stanie, usyfiony i podrapany gdzie nie gdzie. Więc kup sobie porządny motocykl od szwaba albo szwajcara i się przekonaj i nie pitol głupot ! <br><hr>michałKomentatorzy napisał(a):no tak najlepsze motocykle są w niemczech tam nie jeżdzi się na nich wszyscy na nie tylko patrzą...cacuszka igiełki... płakać mi się chce jak czytam te bredni...<br><hr>oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale się frustracie ośmieszyłeś.Komentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>Komentatorzy napisał(a):To trzeba kłamać i sprzedasz... Polak głupi kupi ! Niestety :/ tak jak z przebiegami masz 600 000 i auto super stan to nie sprzedasz, cofniesz na 230 000 i sprzedasz na drugi dzień... Porażka !! <br><hr>DPS<br>Komentatorzy napisał(a):Ty cepie!! Jak ty napisałeś - "sprzedaSZ" ?? Ty debilu, idioto, kwasie. Wracaj do szkoły podstawowej bo nawet nie potrafisz pisać! Przygłup!<br><hr>mario<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wlasnie jestem na etapie sprzedazy mojej CB1300, salon polska itp, przebieg 30tys moto z 2008. Chce kupic duze enduro. I wiecie co mi mowia ludzie ze to za duzy przebieg. Bo na allegro jest sztuka z .... z 2005 z przebiegiem 12 tys. Ludzie nie narzekajcie ze handlarze to oszusci, sami na nich to wymuszacie. Jak tak dalej pojdzie to tez odwine szafe na powiedzmy 6 tys i wymysle ze jezdilem nim do wypozyczalni video i po papierosy, a sprzedaje bo zerwalem z nałogiem.<br><hr>Adam Turlej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ile chcesz za tą CB1300 ?<br><hr>JarekKomentatorzy napisał(a):wlasnie jestem na etapie sprzedazy mojej CB1300, salon polska itp, przebieg 30tys moto z 2008. Chce kupic duze enduro. I wiecie co mi mowia ludzie ze to za duzy przebieg. Bo na allegro jest sztuka z .... z 2005 z przebiegiem 12 tys. Ludzie nie narzekajcie ze handlarze to oszusci, sami na nich to wymuszacie. Jak tak dalej pojdzie to tez odwine szafe na powiedzmy 6 tys i wymysle ze jezdilem nim do wypozyczalni video i po papierosy, a sprzedaje bo zerwalem z nałogiem.<br><hr>Adam Turlej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zadzwon 508988808<br><hr>Adam TurlejKomentatorzy napisał(a):wlasnie jestem na etapie sprzedazy mojej CB1300, salon polska itp, przebieg 30tys moto z 2008. Chce kupic duze enduro. I wiecie co mi mowia ludzie ze to za duzy przebieg. Bo na allegro jest sztuka z .... z 2005 z przebiegiem 12 tys. Ludzie nie narzekajcie ze handlarze to oszusci, sami na nich to wymuszacie. Jak tak dalej pojdzie to tez odwine szafe na powiedzmy 6 tys i wymysle ze jezdilem nim do wypozyczalni video i po papierosy, a sprzedaje bo zerwalem z nałogiem.<br><hr>Adam Turlej<br>Komentatorzy napisał(a):Ile chcesz za tą CB1300 ?<br><hr>Jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tez kupiłem od Niemca VFR rok 2000 udało się nawet wyrwać od pierwszego właściciela. Zawsze kupuję motocykle zarejestrowane od prywatnych właścicieli i mam pewność ze moto nie miało szlifa. Jak na razie 3 razy się udało nie wpaść na minę. Oczywiście w Niemczech motory są droższe i potem jak sprzedaje to na tym tracę, bo na allegro są tańsze sztuki " nie glebane".<br><hr>jacki vfrKomentatorzy napisał(a):no tak najlepsze motocykle są w niemczech tam nie jeżdzi się na nich wszyscy na nie tylko patrzą...cacuszka igiełki... płakać mi się chce jak czytam te bredni...<br><hr>oko<br>Komentatorzy napisał(a):Tak właśnie w Niemczech są cacuszka, ale takie kupione z prywatnych rąk, te z komisów mogą już być kombinowane. Ja mam 11 letnią VFR-ke od Niemca i motocykl wyglądem nie odbiega od nowej maszyny. A miałem też z Włoch giksa i był w nieporównywalnie gorszym stanie, usyfiony i podrapany gdzie nie gdzie. Więc kup sobie porządny motocykl od szwaba albo szwajcara i się przekonaj i nie pitol głupot ! <br><hr>michał<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dopisz jeszcze że to prawdziwa igła z salonu z Niemiec jeżdżona tylko w słoneczne dni po Berlińskich super nie dziurawych drogach!<br><hr>hubertKomentatorzy napisał(a):wlasnie jestem na etapie sprzedazy mojej CB1300, salon polska itp, przebieg 30tys moto z 2008. Chce kupic duze enduro. I wiecie co mi mowia ludzie ze to za duzy przebieg. Bo na allegro jest sztuka z .... z 2005 z przebiegiem 12 tys. Ludzie nie narzekajcie ze handlarze to oszusci, sami na nich to wymuszacie. Jak tak dalej pojdzie to tez odwine szafe na powiedzmy 6 tys i wymysle ze jezdilem nim do wypozyczalni video i po papierosy, a sprzedaje bo zerwalem z nałogiem.<br><hr>Adam Turlej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też mi się wydaje, że o moto-top chodzi. Nie tylko 3 ale i 6 miesięcy gwarancji można dostać (zależy od maszyny). Wszystkie formalności (tłumaczenia, przegląd, serwis) załatwione, tylko do urzędu i jeździć. No, ale cena przez to wyższa.<br><hr>ArturKomentatorzy napisał(a):Mam już drugi motocykl sprowadzony przez firmę, która zajmuje się sprowadzaniem moto z Niemiec. Jestem bardzo zadowolony,motocykle sa droższe niż na alegro, ale płacę wsiadam i jadę. Żadnego dodatkowego serwisu, tylko jazda i nawet gwarancja 3 lub 6 miesięcy. Serwisuję moto, także u nich i zero zastrzeżeń.
Tak że nie do końca jest prawda napisana w artykule, że kupiony moto sprowadzony musi być niedoinwestowany.<br><hr>MOTORMANN<br>Komentatorzy napisał(a):Słusznie zauważyłeś, chociaż nie musi to być reguła. Jedna firma zajmująca się importem pojazdów do PL szuka tanich złomów, które na miejscu tylko podpicują i sprzedają, a inna firma szuka perełek i udziela na nie jeszcze gwarancji... Mógłbyś napisać z jakiego miasta jest polecana przez ciebie firma?<br><hr>lato<br>Komentatorzy napisał(a):Strzelam, że chodzi o moto-top z Krakowa. 2 rzeczy się zgadzają, wysokie ceny + 3 miesięczna gwarancja.<br><hr>lothar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przegioles troche z tymi dodatkami ...kombik 16.000 zle sie czujesz gdzie ty taki znalazles? a po drugie po co za 16.000? pytam???<br><hr>leonKomentatorzy napisał(a):wniosek z artykułu jest jeden - chcesz mieć dobry motocykl ?... tylko salon i jakieś 40.000zeta do tego kombik jakieś 16.000, buty 8-9stów rekawice kask 2500 zeta. no chyba ,że bedziemy sobie bawełne z d..y wyciągali... oto koszty jakie się ponosi na dzień dobry...<br><hr>oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć, czy mógłbyś podesłać mi linka do ogłoszenia, albo więcej szczegółów/zdjęcia? Jestem zainteresowany.Komentatorzy napisał(a):Mnie wkurza to, że ludzie jak przeglądają ogłoszenia, to wierzą w to co chcą usłyszeć. Chce sprzedać SV650, jak ktoś się pyta o jakies mankamenty, to mówie o wszystkim, jak na spowiedzi, żeby nigogo nie robić w konia i żeby nikt do mnie nie miał póżniej żalu. Podsumowując mam do sprzedania fajna SV-ke za fajną cenę, a nikt jej nie chce wziąść bo jestem prawdomówny.<br><hr>r4y4n<br>
mail: P.S.Poplawski@gmail.com<br><hr>Paweł Popławski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe skąd ten atak na Ducati... według ciebie czym jeździsz określa kim jesteś? ciekawa opinia! pozdrowienia od "cwaniaka"...<br><hr>KrzysztofKomentatorzy napisał(a):Tak z włoch siee nie da...tak ,tak...
<br><hr>olek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wg mnie najlepiej przez internet / tez /tak kupiłem kawe vn ., potem do stacji autoryzowanej kawusi , tam opinia , co trzeba/ płyny itp obowiazkowo/, jazda próbna , to jest wg mnuie minimum , Szerokiej Drogi wszystkim !<br><hr>J....
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości