Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Spotkanie środowiska wyścigowego -...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Spotkanie środowiska wyścigowego -...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 25/11/2010, 23:47

Komentatorzy napisał(a):A może lepiej podyskutujcie jak odwołać człowieka który deklarował że dla wyścigów zrobi wiele. a skłócił środowisko i NIC nie zrobi przez rok pełnienia funkcji. Chodzi mi o Artura Wajdę - mistrza nad mistrze, nie tylko w ściganiu się na motocyklach..........<br><hr>Robert. K<br>
To prawda .Powinienem przeprosić za Modlin, nie powinienem zadawać z uporem maniaka pytań w PZM dlaczego Wyscigi jako jedyna dyscyplina nie jest dofinansowywana,powinienem rozdawać w parku maszyn tabletki na kaca, powinienem pomagac tym którzy jeszcze nie odważyli sie przerobic stocków aby nie zazdroscili innym "cwańszym" kolegom ,powinienem w końcu powycierać chłopcom noski bo się usmarkali podczas bijatyki na Gali Mistrzów,a sponsorom wytłumaczyc że to tylko taka "dogrywka "po sezonie i to są celowe działania aby podnieść atrakcyjnosc naszego sportu motorowego....ale ja tego nie zrobiłem więc proszę mnie odwołać...;)<br><hr>A.Wajda
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/11/2010, 00:01

BĘDĘ! NIESTETY NIE SAM.<br><hr>BeiSSBarth
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê