Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Szybka jazda - tu siÄ™ nie da
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Szybka jazda - tu siÄ™ nie da

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 19:22

Komentatorzy napisał(a):Zajebisty artykuł<br><hr>Benias<br>
Popieram:) Artykuł zajebisty:)<br><hr>Duśka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 19:28

Komentatorzy napisał(a):"kończysz swój żywot z widelcem USD w miejscu kręgosłupa, a jakiś nałogowy alkoholik dostaje Twoją wątrobę (...)"

jestes zalosny

<br><hr>Devil<br>
Komentatorzy napisał(a):O, przepraszam, faktycznie, powinienem był napisać "Dzieje Ci się spora krzywda, tudzież doświadczasz trwałego uszczerbku na zdrowiu" :) Najmocniej przepraszam :)<br><hr>Boczo<br>
nie, tylko przeczytaj ze zrozumieniem to co napisales. Przepraszam, byc moze przemawia przeze mnie zal czy zlosc, bo ktos z moich bliskich nie doczekal na przeszczep watroby.. pewnie dostal ja jakis nalogowy alkoholik...<br><hr>Devil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 19:44

Aaaa bardzo dobry artykuł.
takie problemy to codzienność i jakoś nie ma na nie żadnej rady.
<br><hr>Doma93
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:16

Komentatorzy napisał(a):Zajebisty artykuł<br><hr>Benias<br>
niby co w nim takie fajnego? autor użala się nad dolą motocyklistów przy okazji umoralniając i zniechęcając do motocykli. skoro to takie straszne i nie ma gdzie jeździć to po co to robicie? kolejny poprawny politycznie portal :/<br><hr>men
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:27

Szybka jazda - tu nie wolno ;-] Podziwiam kogoś za totalną głupotę i jednoczesną odwagę połączoną z zuchwałością - chodzi mi o artykuł. Paranoja<br><hr>Z00M93
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:41

Czemu ma służyć ten artykuł? Babraniu się we własnym sosie?

Pieszy ostatnim ogniwem łańcucha pokarmowego?!
Jestem motocyklistą i uważam że to jakaś chora skala wartości. Człowiek, szczególnie ten najsłabszy, w każdym systemie jest najważniejszy. Również na drodze.

Po drugie skończmy z tym roszczeniowym stosunkiem do wszystkiego. Normalne drogi nie są do ścigania. Do tego są tory.<br><hr>jacu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:46

Komentatorzy napisał(a):Czemu ma służyć ten artykuł? Babraniu się we własnym sosie?

Jestem motocyklistą i uważam że to jakaś chora skala wartości. Człowiek, szczególnie ten najsłabszy, w każdym systemie jest najważniejszy. Również na drodze.

Po drugie skończmy z tym roszczeniowym stosunkiem do wszystkiego. Normalne drogi nie są do ścigania. Do tego są tory.<br><hr>jacu<br>
Wg mnie służyć ma temu, żebyś się na drugi raz jak będziesz zapier....ał po miescie nie władował z koleiny wprost w słup. A piesi koczują jak idioci i to jest fakt!<br><hr>Angryboy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:48

Komentatorzy napisał(a):Szybka jazda - tu nie wolno ;-] Podziwiam kogoś za totalną głupotę i jednoczesną odwagę połączoną z zuchwałością - chodzi mi o artykuł. Paranoja<br><hr>Z00M93<br>
Bo widzisz, ja nie myślę tak szybko i sprawnie i musisz mi dokładnie wytłumaczyć o co Ci chodzi :)<br><hr>Boczo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 20:58

- Moi drodzy, po co kłótnie,

po co wasze spory głupie -

wnet i tak zginiemy w zupie.

- A to feler jęknął seler.<br><hr>Van Helsing
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:03

wiesz co Bono? Czasami sadze, ze te dziury w drogach ratuja zycie wielu motocyklistom. Wyobraz sobie co by sie dzialo gdyby wszystkie drogi byly gladkie<br><hr>myslacy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:26

Komentatorzy napisał(a):Czemu ma służyć ten artykuł? Babraniu się we własnym sosie?

Po drugie skończmy z tym roszczeniowym stosunkiem do wszystkiego. Normalne drogi nie są do ścigania. Do tego są tory.<br><hr>jacu<br>
Komentatorzy napisał(a):Wg mnie służyć ma temu, żebyś się na drugi raz jak będziesz zapier....ał po miescie nie władował z koleiny wprost w słup. A piesi koczują jak idioci i to jest fakt!<br><hr>Angryboy<br>
Tak, bo ogólny trend jest wszędzie ten sam. Czy to na motocyklu, czy przechodząc na pasach na czerwonym.
W Polsce życie ma niewielką wartość. I to jest fakt. Brawura połączona z głupotą.
Krótka podnieta za cenę życia.<br><hr>jacu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:31

swietny artykul, dlaczego artykuly w swiecie motocykli i motocyklu sa takie chu...?<br><hr>kn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:33

Komentatorzy napisał(a):Szybka jazda - tu nie wolno ;-] Podziwiam kogoś za totalną głupotę i jednoczesną odwagę połączoną z zuchwałością - chodzi mi o artykuł. Paranoja<br><hr>Z00M93<br>
Komentatorzy napisał(a):Bo widzisz, ja nie myślę tak szybko i sprawnie i musisz mi dokładnie wytłumaczyć o co Ci chodzi :)<br><hr>Boczo<br>
Nie jestem pewien czy przedmówca będzie w stanie się wytłumaczyć :)<br><hr>jsdk_racer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:52

Komentatorzy napisał(a):Jak możecie publikować takie wypociny? To jest portal także dla motocyklistek, a ten tekst na kilometr cuchnie szowinizmem "pani w fioletowym TT" lub inne niedojdy są pokazane jako kobiety a Panowie to tylko dzidują i schodzą na kolano. WSTYD...<br><hr>Marta<br>
Komentatorzy napisał(a):Pani z fioletowego TT także może wyjechać z podporządkowanej innej pani, która właśnie prowadzi motocykl :) Jeśli ukoję tym Twoje oburzenie, to ustalmy, że zamiast fioletowego TT, może to być techno-boy w 23 letnim Kadecie? Ukoiłem ?:)<br><hr>Boczo<br>
test<br><hr>ttt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 22:58

Komentatorzy napisał(a):Bo widzisz, ja nie myślę tak szybko i sprawnie i musisz mi dokładnie wytłumaczyć o co Ci chodzi :)<br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie jestem pewien czy przedmówca będzie w stanie się wytłumaczyć :)<br><hr>jsdk_racer<br>
test dvd vv v v vvddddd d f f f f f fffff<br><hr>dddd
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/5/2010, 23:13

Komentatorzy napisał(a):Wg mnie służyć ma temu, żebyś się na drugi raz jak będziesz zapier....ał po miescie nie władował z koleiny wprost w słup. A piesi koczują jak idioci i to jest fakt!<br><hr>Angryboy<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak, bo ogólny trend jest wszędzie ten sam. Czy to na motocyklu, czy przechodząc na pasach na czerwonym.
W Polsce życie ma niewielką wartość. I to jest fakt. Brawura połączona z głupotą.
Krótka podnieta za cenę życia.<br><hr>jacu<br>
rfr rvrf rvrvrfrf<br><hr>jsdk_racer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2010, 00:34

Doskonały artykuł Boczo.Również jeżdżę po śląskich drogach i wiele jest prawdy w tym co piszesz.Aby przetrwać nigdy nie zapier..am po drogach których nie znam lub po których dawno nie jechałem ponieważ te mogą się zmienić bardzo szybko w śmiertelną pułapkę.Nie zależnie od tego tu także obowiązuje zasada ,,nie ufaj nikomu,każdy na drodze to twój wróg oraz nie widzisz co jest przed tobą-zwolnij''.Nie mniej myślę że nie ma co straszyć ludzi,każdy mający olej w głowie motocyklista może tu przeżyć,a bez atrakcji życie i jazda były by nudne ;-) <br><hr>marian R1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2010, 01:06

Kolego wydaje mi się że autor miał na myśli głupiego,czasami nawet pijanego pieszego zapominającego o tym,że w starciu z jakimkolwiek pojazdem,czasem nawet z rozpędzonym rowerem jest bez szans i staje się ostatnim ogniwem łańcucha pokarmowego.Po mimo,że jeżdżę już 24 lata uważam,że nawet najtwardszym z nas nie zaszkodzi przypomnieć co czeka na nich na drodze.Kto wie,może się zastanowią czy warto?A może taki komentarz ostudzi nie co młode i gorące głowy i pozwoli im dłużej cieszyć się życiem i jazdą na moto?Co do ścigania na drodze,to wydaje mi się że nie mamy innego wyjścia.Nie każdy ma czas i pieniądze by jeździć na tor.Zresztą samych torów w Polsce jest za mało.Na drodze można to zrobić prawie bezpiecznie,pod warunkiem że zrobi się to z głową.Nawet na śląsku można znaleźć drogi z dobrą nawierzchnią po których inne pojazdy jeżdżą od święta i w odpowiedniej porze można pośmigać.Problem polega tylko na tym by zadać sobie trud i takie wyszukać ograniczając wrodzone popędy na drogach które zdecydowanie do tego celu się nie nadają.<br><hr>marian R1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2010, 09:41

Komentatorzy napisał(a):Nie jestem pewien czy przedmówca będzie w stanie się wytłumaczyć :)<br><hr>jsdk_racer<br>
fdsref rfvrfv<br><hr>ede
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/5/2010, 10:30

Komentatorzy napisał(a):"kończysz swój żywot z widelcem USD w miejscu kręgosłupa, a jakiś nałogowy alkoholik dostaje Twoją wątrobę (...)"

jestes zalosny

<br><hr>Devil<br>
Komentatorzy napisał(a):O, przepraszam, faktycznie, powinienem był napisać "Dzieje Ci się spora krzywda, tudzież doświadczasz trwałego uszczerbku na zdrowiu" :) Najmocniej przepraszam :)<br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):nie, tylko przeczytaj ze zrozumieniem to co napisales. Przepraszam, byc moze przemawia przeze mnie zal czy zlosc, bo ktos z moich bliskich nie doczekal na przeszczep watroby.. pewnie dostal ja jakis nalogowy alkoholik...<br><hr>Devil<br>
test etst<br><hr>test
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości

na górê