[Enduro] Łukasz Kurowski i jazda motocyklem po...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Ale mnie kręci. Dwadzieścia potsów o zawodniku drugiej ligi .Dajcie temat z extraklasy.<br><hr>Agnieszka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jazda zimą jest ok . Teleskopy sanczez vikario do niczego. Ja nie jestem ŚM.Kurak niech trenuje może tytuł "wywiad z mistrzem " będzie aktualny za 10 lat<br><hr>Otrębusy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też mam zawiechy sanchez i są do d...py. Współczuję tym co finansują młodych tj. Sierociński,Zabłocki,Kozłowski.Ładna mina.Pięknie wyżucona kasa.<br><hr>Brać
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram Gandzie ,też wolę Marcina Wójcika. od mistrza. Nich uczą ci co sami potrafią.A marne fotki do Pleyboya.<br><hr>Maryjan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Łukasz kurowskii jako trener,a jego papa jako mechanik-to cos w rodzaju cyrku! ja nie wiem gdzie te Łotr-embusy są ale chyba gdzie s w okolicy szkoły cyrkowej Julinka!!! <br><hr>cyrk zalewajscyKomentatorzy napisał(a):Qrak im płaci za te wywiady , czy co? Ale oni sie nie znają kto jest dobry, w tym kalendarzu za 19 zł to nawet mylą zdunka z jakims jełopem na Yamasze.<br><hr>Syku<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z tego co sobie przypominam,to Pan Obłucki /PAN przez duże P-tata Bartka/wkrecił tego sanczeza czy jak mu tam w te rajdy motorowe. wczesniej chyba mial jakies podłe zajecie ten gawędziarz. a jakie? moze ktos wie to niech napisze,bo ja niesprawdzonych informacji nie pisze<br><hr>Łomża coolKomentatorzy napisał(a):Maciej Zdunek ,Marek Przybysz , Jacek Lonka,Stanisław Olszewski ,Ryszard Gancewski ,Bartek Obłucki . A Kurowski to nie mistrz tylko Bajer-mistrz<br><hr>Gandzia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
marne fotki to moze ty strzelasz!!! dla mnie super!!! a ty to nawet do twojego weekendu nie potrafisz.<br><hr>king
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o kurna ale lewulce tu piszą hi hi.Co wy wiecie o Quraku chyba tylko co usłyszycie.Najpierw pomyslcie a pózniej piszcie!!!!<br><hr>ide
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie mam zastrzezen do roboty sancheza,to jedyny człowiek który zna sie na rzeczy.i zawsze bede go polecał!!!<br><hr>konek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jako autor artykułu nawołuje o opamiętanie!
Napisałem, że Łukasz Kurowski jest Mistrzem, bo rzeczywiście takim jest. Zdobywał on Mistrzostwo Polski w Rajdach Enduro niejednokrotnie i taki tytuł jak najbardziej mu się należy. Jest on jednym z lepszych zawodników Enduro w Polsce.
Po co przywoływać inne nazwiska? Przecież tak samo Mistrzem jest Przybysz, Zdunek czy Lonka i gdybym z nimi przeprowadzał wywiad to takowe sformułowanie by się pojawiło pewnie niejednokrotnie, bo te persony są dla mnie wzorami do naśladowania w kwestii sportowej i staram się uszanować ich wyniki.
Często ukazują się wywiady z Łukaszem, ponieważ mamy całkiem niezły kontakt, co nie zmienia faktu, że pojawią się wywiady z innymi zawodnikami. Mam niestety jakieś dziwne wrażenie, że wtedy też znajdzie się jakiś malkontent, który nigdy nic w życiu nie zrobił, ale z uporem maniaka będzie krytykował jak się tylko da, pracę innych - do tego bezpodstawnie.
Przypominam także, że dział Enduro w Ścigacz.pl jest właśnie działem traktującym o Enduro. Oczywiście piszemy także o Motocrossie bo to jest równie ciekawa dyscyplina, ale skupiamy się głównie na tematyce enduro i nie zapominajcie o tym.
Jeśli komuś strasznie przeszkadza, że poprzez media może zapoznać się z jakimiś technikami jazdy i dbania o motocykl, to proszę przygotować coś ciekawszego! Naprawdę są możliwości, trzeba tylko chcieć! Łatwo jest siedzieć przed komputerem i pisać bzury.
Zapewniam po raz kolejny, że na łamach naszego serwisu pojawiać się będą i pojawiają wywiady z różnymi zawodnikami na różne tematy. A jeśli ktoś ma ochotę pokrytykować to proszę bardzo - wszystkie komentarze są przezemnie czytane i zawsze coś z nich wyciągne. Prosiłbym jednak, że jeśli się nie ma nic do powiedzenia, albo ma do powiedzenia takie denności jakie są w niektórych przypadkach powyżej, to poprostu lepiej się powstrzymać. Szkoda miejsca marnować i nerwów, naprawdę.
Kończę już mój przydługawy wywód i pozdrawiam serdecznie wszystkich - nawet tych, którzy nie dokońca zrozumieli po co był ten wywiad zrobiony.
Napisałem, że Łukasz Kurowski jest Mistrzem, bo rzeczywiście takim jest. Zdobywał on Mistrzostwo Polski w Rajdach Enduro niejednokrotnie i taki tytuł jak najbardziej mu się należy. Jest on jednym z lepszych zawodników Enduro w Polsce.
Po co przywoływać inne nazwiska? Przecież tak samo Mistrzem jest Przybysz, Zdunek czy Lonka i gdybym z nimi przeprowadzał wywiad to takowe sformułowanie by się pojawiło pewnie niejednokrotnie, bo te persony są dla mnie wzorami do naśladowania w kwestii sportowej i staram się uszanować ich wyniki.
Często ukazują się wywiady z Łukaszem, ponieważ mamy całkiem niezły kontakt, co nie zmienia faktu, że pojawią się wywiady z innymi zawodnikami. Mam niestety jakieś dziwne wrażenie, że wtedy też znajdzie się jakiś malkontent, który nigdy nic w życiu nie zrobił, ale z uporem maniaka będzie krytykował jak się tylko da, pracę innych - do tego bezpodstawnie.
Przypominam także, że dział Enduro w Ścigacz.pl jest właśnie działem traktującym o Enduro. Oczywiście piszemy także o Motocrossie bo to jest równie ciekawa dyscyplina, ale skupiamy się głównie na tematyce enduro i nie zapominajcie o tym.
Jeśli komuś strasznie przeszkadza, że poprzez media może zapoznać się z jakimiś technikami jazdy i dbania o motocykl, to proszę przygotować coś ciekawszego! Naprawdę są możliwości, trzeba tylko chcieć! Łatwo jest siedzieć przed komputerem i pisać bzury.
Zapewniam po raz kolejny, że na łamach naszego serwisu pojawiać się będą i pojawiają wywiady z różnymi zawodnikami na różne tematy. A jeśli ktoś ma ochotę pokrytykować to proszę bardzo - wszystkie komentarze są przezemnie czytane i zawsze coś z nich wyciągne. Prosiłbym jednak, że jeśli się nie ma nic do powiedzenia, albo ma do powiedzenia takie denności jakie są w niektórych przypadkach powyżej, to poprostu lepiej się powstrzymać. Szkoda miejsca marnować i nerwów, naprawdę.
Kończę już mój przydługawy wywód i pozdrawiam serdecznie wszystkich - nawet tych, którzy nie dokońca zrozumieli po co był ten wywiad zrobiony.
-
Beavis - Moderator
To robi się nudne, każdy kładzie Qurakowi szkoda tylko ,że żadna z tych osób nie może pochwalić się takimi osiągnięciami jak on. Co do Sancheza to z tego co wiem to od małolata zajmuje się motorkami. Co do mistrza to ludzie przeprowadzający wywiady z nim tak go nazywają, a nie on sam. Większość ludzi szuka tylko pretekstu żeby mu pojechać. Napiszcie co wy robicie by było lepiej. To wolny kraj nikt nikogo nie zmusza do oglądania tych zdjęć i czytania artykułów przeprowadzonych z Qurakiem.<br><hr>BZIK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?Komentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
żeby mieć dobrze zrobione zawieszenie to musisz się najpierw sam znać i powiedzieć czego oczekujesz. Ale jak nie masz zielonego pojęcia o temacie to się nie wypowiadaj. A wogóle kim Ty jesteś... Pajacu!!!!<br><hr>wariatKomentatorzy napisał(a):Też mam zawiechy sanchez i są do d...py. Współczuję tym co finansują młodych tj. Sierociński,Zabłocki,Kozłowski.Ładna mina.Pięknie wyżucona kasa.<br><hr>Brać<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej... Aga jesteś z pewnością bardzo kobieca... jak kręcą cię motory.. a może chciałabyś zrobić Loda Qrakowi????<br><hr>DoniuKomentatorzy napisał(a):Ale mnie kręci. Dwadzieścia potsów o zawodniku drugiej ligi .Dajcie temat z extraklasy.<br><hr>Agnieszka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja wiem jakie miał zajęcie Sanchez wcześniej!!! Dymał takiego Palanta jak ty / Palanta przez duże P! ty nie jesteś Łomża cool tylko Łomża Cwel<br><hr>dymaczKomentatorzy napisał(a):Maciej Zdunek ,Marek Przybysz , Jacek Lonka,Stanisław Olszewski ,Ryszard Gancewski ,Bartek Obłucki . A Kurowski to nie mistrz tylko Bajer-mistrz<br><hr>Gandzia<br>Komentatorzy napisał(a):z tego co sobie przypominam,to Pan Obłucki /PAN przez duże P-tata Bartka/wkrecił tego sanczeza czy jak mu tam w te rajdy motorowe. wczesniej chyba mial jakies podłe zajecie ten gawędziarz. a jakie? moze ktos wie to niech napisze,bo ja niesprawdzonych informacji nie pisze<br><hr>Łomża cool<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widze pewne zakoplexionne osoby sie juz zdazyly popisac na forum swoja szczeniacka zazdrosca i pseudoanonimowoscia, ale nie o nich mowa, frajerzy byli sa i beda.
FQ pomysl na to lodowisko niezly. z tylu normala guma, przod kolce ... nie probowalem jeszcze. jak wylecze bark napewno cos bede robil w tym kierunku.... lol no i musze od Ponga ten aparat zakosic (: fachowy jest
odnosnie teamu jak to ktos wczesniej napisal.... polecam zachodnie strony i info, zapoznanie sie dokladniej z tematem, a dopiero pozniej frajerska krytyke.
Jezeli chodzi o watpliwosci co do techniki i umiejetnosci i nazewnictwa mistrzem lukasza zapraszam na tor myse ze sprawa sie wyklaruje. heh.
ps. jezeli cos pominalem dopisze pozniej teraz drzemka poobiednia.
FQ pomysl na to lodowisko niezly. z tylu normala guma, przod kolce ... nie probowalem jeszcze. jak wylecze bark napewno cos bede robil w tym kierunku.... lol no i musze od Ponga ten aparat zakosic (: fachowy jest
odnosnie teamu jak to ktos wczesniej napisal.... polecam zachodnie strony i info, zapoznanie sie dokladniej z tematem, a dopiero pozniej frajerska krytyke.
Jezeli chodzi o watpliwosci co do techniki i umiejetnosci i nazewnictwa mistrzem lukasza zapraszam na tor myse ze sprawa sie wyklaruje. heh.
ps. jezeli cos pominalem dopisze pozniej teraz drzemka poobiednia.
- cyp
- Świeżak
Ciekawie! ktoś trafił nieźle.he he! w czuły punkt- i co wyszło z tego? KULTURA a`la KURA ! tacy to właśnie są,o czym się wie,jak sie kadra popisuje. Podpisz sie dymaczu z wąsem.<br><hr>LuzarosKomentatorzy napisał(a):Maciej Zdunek ,Marek Przybysz , Jacek Lonka,Stanisław Olszewski ,Ryszard Gancewski ,Bartek Obłucki . A Kurowski to nie mistrz tylko Bajer-mistrz<br><hr>Gandzia<br>Komentatorzy napisał(a):z tego co sobie przypominam,to Pan Obłucki /PAN przez duże P-tata Bartka/wkrecił tego sanczeza czy jak mu tam w te rajdy motorowe. wczesniej chyba mial jakies podłe zajecie ten gawędziarz. a jakie? moze ktos wie to niech napisze,bo ja niesprawdzonych informacji nie pisze<br><hr>Łomża cool<br>Komentatorzy napisał(a):ja wiem jakie miał zajęcie Sanchez wcześniej!!! Dymał takiego Palanta jak ty / Palanta przez duże P! ty nie jesteś Łomża cool tylko Łomża Cwel<br><hr>dymacz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-krisKomentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>Komentatorzy napisał(a):TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pieniacz głupawy to ty!!! złoty medal nie dostaje 200 zawodników tylko ci którzy mają maxymalnie 10% straty do pierwszego. jesteś cieńki bolek<br><hr>X?Komentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>Komentatorzy napisał(a):TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?<br>Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-kris<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
RACJA! tylko brązowy medal dostaje się za skończenie imprezy a złoto i srebro według straty do pierwszego! real-kris jesteś słaby <br><hr>igorKomentatorzy napisał(a):Panowie nie mylcie tematów! Nie chodzi oto że kurak przekazuje kiepskie uwagi na temat zimowj jazdy na motocyklu,bo tak nie jast.Natomiast gdzie on jast mistrzem to inny temat.Chyba lepiej zeby na temat technik jazdy wypompwiadał się np. Pan Wójcik który jest wielokrotnym Mistrzem i na dodatek ukończył AWF. Kurakom życzę troczę więcej skromności.Do mistrzostwa daleko.<br><hr>Gandzia<br>Komentatorzy napisał(a):TY Gandzia widze że się nadajesz na tarcie chrzanu! Kurowski jest zawodnikiem Enduro Palancie ma 22 lata i sześć złotych medali z SIX DAYS i jest wielokrotnym Mistrzem Polski w Enduro i Motocroosie. Mylisz pojęcia i jesteś dla mnie zwykłym palantem. Jak masz problem to zadzwoń cipo 514301572 <br><hr>X?<br>Komentatorzy napisał(a):Posłuchaj głupawy pieniaczu!! i zakoduj sobie te wiadomości!! srednio na 400 zawodnikow startujących w Six days 200 otrzymuje złoty medal 120 ciu srebrny a 80ciu brązowy, ale ma sie to nijak do posługiwania sie tytułem Mistrza lub vice Świata!!!baranico! Niech ci to utkwi w łepetynie znawco tematu. Proponuje żeby ten wasz maestro i jego papasinniore/guru teamu/ zastartowali w indywidualnych Mistrzostwach Świata i zajeli np.10 miejsce-nierealne o czym wie każdy, A w tym sezonie mlodziutki chłopaszek pokaże co znaczy jazda tym gazetowym mistrzom. Wiadomo o kogo chodzi! Bartek-róbcie swoje! tak trzymać<br><hr>real-kris<br>Komentatorzy napisał(a):pieniacz głupawy to ty!!! złoty medal nie dostaje 200 zawodników tylko ci którzy mają maxymalnie 10% straty do pierwszego. jesteś cieńki bolek<br><hr>X?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl