Zobacz wÄ…tek - <i>[Kawasaki ZX-10R]</i> Kawasaki ZX-10R (2004-2007) - bunge
NAS Analytics TAG

[Kawasaki ZX-10R] Kawasaki ZX-10R (2004-2007) - bunge

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/1/2010, 16:00

Fajny artykuł ;) Padło w nim bardzo wazne zdanie
: " Pytanie tylko, czy ultra mocnego litra powinno się oceniać po tym, jak sprawnie jeździ po bułki. " z tym sie zgodze w 100% ktos kto kupuje litra powinien wiedziec do czego mu ten motocykl posłuzy ... <br><hr>Jestem z Belska Dużego :D
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/1/2010, 22:23

Na samym początku powiem coś co koledzy już tutaj bardzo dobitnie napisali... Bardzo dobry artyuł Boczo! Czyta się go bardzo dobrze nie brakuje w nim trafnych spostrzeżeń jak i humoru, poprostu rewelacja! Oby jak najwięcej artykułów Twojego autorstwa zagościło na ścigaczu :)
Co się natomiast tyczy Zx-ksa to moim zdaniem marka to jest nie doceniana! Nadal w polskim społeczeństwie pokutuje za dawne wpadki sprzed lat (co tutaj już jeden kolego zaważył) a co ni jak odnosi sie do dzisiejszego stanu rzeczy. Mi maszyny z Akashi podobały się odkąd pamiętam, cenie te motocykle za inowacyjne technologi "temperament" który ukazuje ten artkuł i jego autor.
Pozdrawiam wszystkich zielonych ;)<br><hr>Futel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez DarkTiger » 19/1/2010, 11:10

Dzisiaj kupiłem gazete WMC - Wiadomości Motocyklowe i jest w niej test uzywanego ZX-10R 06-07r. i musze powiedziec ze w niej jest wiele bardzo ważnych aspektów ktorych autor artykułu nie poruszyl niestety... np kwestia zwrotności motocykla ale to tylko jedna z kilku rzeczy ktora nie byla poruszona a szkoda
DarkTiger
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2010, 11:10

Komentatorzy napisał(a):Na samym początku powiem coś co koledzy już tutaj bardzo dobitnie napisali... Bardzo dobry artyuł Boczo! Czyta się go bardzo dobrze nie brakuje w nim trafnych spostrzeżeń jak i humoru, poprostu rewelacja! Oby jak najwięcej artykułów Twojego autorstwa zagościło na ścigaczu :)
Co się natomiast tyczy Zx-ksa to moim zdaniem marka to jest nie doceniana! Nadal w polskim społeczeństwie pokutuje za dawne wpadki sprzed lat (co tutaj już jeden kolego zaważył) a co ni jak odnosi sie do dzisiejszego stanu rzeczy. Mi maszyny z Akashi podobały się odkąd pamiętam, cenie te motocykle za inowacyjne technologi "temperament" który ukazuje ten artkuł i jego autor.
Pozdrawiam wszystkich zielonych ;)<br><hr>Futel<br>
Swieta racja, duzo niedociagniec z przeszłosci faktycznie skutecznie utrudniało życie, ale wiele z nich jest przesadzone, wiadomo jak to jest kolega kolegi powiedział, ze jego koledze....itd.:)Kazda marka ma swoje "grzeszki", mi osobiscie nie przydazyły sie zadne usterki w zx9r 2001 i klx650, czynnosci obsługowe i to wszystko. Zawsze kibicowalem zielonym pomimo obecnej miernoty w wsbk i kiepskim epizodzie w motogp. Moze wrócą w wsbk do formy takiej jak kiedys na zxr750 i zx7rr. Pozyjemy zobaczymy, a jak nie to coz i tak kocham te motocykle:) Pozdrawiam i zgadzam sie w 100%.<br><hr>bartek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez wojtek1303 » 19/1/2010, 14:00

na tym motogej.pl to porazka. Napisali ze z dwojki z gazu bez problemu idzie na gume a ze sprzegla to nawet z trojki !!!! <lol2> !!!!!!!!!!! chyba im sie z zx10r pomylilo :)
Honda f4i '01
wojtek1303
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 19/1/2010, 17:51

Komentatorzy napisał(a):Dzisiaj kupiłem gazete WMC - Wiadomości Motocyklowe i jest w niej test uzywanego ZX-10R 06-07r. i musze powiedziec ze w niej jest wiele bardzo ważnych aspektów ktorych autor artykułu nie poruszyl niestety... np kwestia zwrotności motocykla ale to tylko jedna z kilku rzeczy ktora nie byla poruszona a szkoda <br><hr>DarkTiger<br>
Tego tekturowego szajsu nie można nigdzie dostać (podobnie jak Motormanii, która jest jak Yeti). A mieszkam w dużym mieście (200 tys. mieszkańców). Jedynym miejscem gdzie WMC jest zawsze, jest EMPIK, do którego mam 45 km. Miałem ZX10 z 2004 i 2006 i nie miały żadnych problemów z prowadzeniem, wręcz przeciwnie, śmigaly jak sześćsetka. Być może niektórzy na siłę wynajdują problemy?<br><hr>ekhm ekhm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez DarkTiger » 19/1/2010, 18:25

No tam własnie pisze ze zwrotność bardzo sie pogorszyla w porownaniu z modelem 04-05 , ja obecnie jezdze R1'03 a to jest dosyc zwrotne moto wiec nie chce wymienic na cos mniej zwrotnego obecnie mysle nad zmiana na zx10r 04-05 lub gsxr 1000 k5-k6 ale nie wiem na co sie zdecydowac... jest tu ktoś kto jezdzil obyma sprzetami ?
DarkTiger
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 6/2/2010, 12:43

Komentatorzy napisał(a):Dzisiaj kupiłem gazete WMC - Wiadomości Motocyklowe i jest w niej test uzywanego ZX-10R 06-07r. i musze powiedziec ze w niej jest wiele bardzo ważnych aspektów ktorych autor artykułu nie poruszyl niestety... np kwestia zwrotności motocykla ale to tylko jedna z kilku rzeczy ktora nie byla poruszona a szkoda <br><hr>DarkTiger<br>
Komentatorzy napisał(a):Tego tekturowego szajsu nie można nigdzie dostać (podobnie jak Motormanii, która jest jak Yeti). A mieszkam w dużym mieście (200 tys. mieszkańców). Jedynym miejscem gdzie WMC jest zawsze, jest EMPIK, do którego mam 45 km. Miałem ZX10 z 2004 i 2006 i nie miały żadnych problemów z prowadzeniem, wręcz przeciwnie, śmigaly jak sześćsetka. Być może niektórzy na siłę wynajdują problemy?<br><hr>ekhm ekhm<br>
"mieszkam w dużym mieście (200tys. mieszkańców)" :lol faktycznie duże miasto :)
więc kawa 10 jest ci niepotrzebna bo jak byś wracał do domu nie zdążysz się zatrzymać<br><hr>derr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/1/2011, 12:31

Komentatorzy napisał(a):No tam własnie pisze ze zwrotność bardzo sie pogorszyla w porownaniu z modelem 04-05 , ja obecnie jezdze R1'03 a to jest dosyc zwrotne moto wiec nie chce wymienic na cos mniej zwrotnego obecnie mysle nad zmiana na zx10r 04-05 lub gsxr 1000 k5-k6 ale nie wiem na co sie zdecydowac... jest tu ktoś kto jezdzil obyma sprzetami ?<br><hr>DarkTiger<br>
Powiem Ci kolego, że ja do tej pory uważam R1 ( RN09 ) za jeden znajlepszych motocykli na wikle. Po prostu czuje się na nim rewelacyjnie wchodząc w zakręty. Podobny poziom reprezentuje GSX-R 750 K6. A jeśli chcesz zmienić moto, to szukaj GSX-R'a 1000 K5. Silnik to po prostu poezja !!! Moc, elastyczność i wszystko na najwyższym poziomie ! K5 to żywa legenda !!! <br><hr>motorzysta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/1/2014, 15:33

Komentatorzy napisał(a):Tego tekturowego szajsu nie można nigdzie dostać (podobnie jak Motormanii, która jest jak Yeti). A mieszkam w dużym mieście (200 tys. mieszkańców). Jedynym miejscem gdzie WMC jest zawsze, jest EMPIK, do którego mam 45 km. Miałem ZX10 z 2004 i 2006 i nie miały żadnych problemów z prowadzeniem, wręcz przeciwnie, śmigaly jak sześćsetka. Być może niektórzy na siłę wynajdują problemy?<br><hr>ekhm ekhm<br>
mieszkasz w duzym miescie 200tys i masz do empiku 45km? ja mieszkam w 130tys i mam 3 empiki ...<br><hr>chlopak172
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 18 gości

na górê