Zobacz wątek - <i>[Motonowości]</i> Suzuki GSX-R 1000 model 2007
NAS Analytics TAG

[Motonowości] Suzuki GSX-R 1000 model 2007

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Thrillco » 27/1/2007, 09:26

generalnie w obecnych sprzetach roznice co do parametrów czy osiągów są minimalne a akres ich i tak nie jest możliwy do wykorzystania przez zwykłego śmiertelnika. Mimo to coś w tym objeżdżaniu na Gixerach jest....a spowodowane tym, że Suzuki jako jedyna marka rezygnuje od kilku już lat z tych kilku milimetrów krótkoskokowości na rzecz lepszego momentu w srodkowym, czyli najczęściej wykorzystywanym, zakresie obrotów...to wlaśnie dobija od lat konkurencje...no i jek zawsze jest NAJ...Czy driverom gixerów nalezy się większy szacun od innych...polemizowałbym...choć nie powiem, goście z głową na karku bo kupują lepszy sprzęt a taniej niż konkurencja:D Coś w tym jest:D
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/1/2007, 22:24

Wiecie jestem fanem "erłanek" ale że nawet model 2007 nie ma wyświtlacza biegów to ja pier...!!! Co do Suzuki to jeden malutki minusik-nie ma przewodow w stalowym a drugi, duzy minus to stylistyka...<br><hr>Arturo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2007, 01:54

Komentatorzy napisał(a):Wiecie jestem fanem "erłanek" ale że nawet model 2007 nie ma wyświtlacza biegów to ja pier...!!! Co do Suzuki to jeden malutki minusik-nie ma przewodow w stalowym a drugi, duzy minus to stylistyka...<br><hr>Arturo<br>
Dzis rozmawialem z gosciem ktory jest instruktorem na torze wyscigowym w Poconos (USA).
Pytalem go co sadzi o nowych motorach na 2007r? Powiedzial: chcesz sie podobac - wez R1. Chcesz miec dobry pewny motor - wez honde RR (on sam ma Repsola). Pytam: a co powiesz mi o suzuki? Odpowiedzial Crezy Power !
Na 10 kawy tylko sie usmiechnol - wiecie o co chodzi :-)<br><hr>speedmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2007, 11:56

Komentatorzy napisał(a):Wiecie jestem fanem "erłanek" ale że nawet model 2007 nie ma wyświtlacza biegów to ja pier...!!! Co do Suzuki to jeden malutki minusik-nie ma przewodow w stalowym a drugi, duzy minus to stylistyka...<br><hr>Arturo<br>
Komentatorzy napisał(a):Dzis rozmawialem z gosciem ktory jest instruktorem na torze wyscigowym w Poconos (USA).
Pytalem go co sadzi o nowych motorach na 2007r? Powiedzial: chcesz sie podobac - wez R1. Chcesz miec dobry pewny motor - wez honde RR (on sam ma Repsola). Pytam: a co powiesz mi o suzuki? Odpowiedzial Crezy Power !
Na 10 kawy tylko sie usmiechnol - wiecie o co chodzi :-)<br><hr>speedmaster<br>
Mimo swojego niedużego doświadczenia absolutnie zgadzam sie z "Panem z Poconos":)<br><hr>Arturo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2007, 13:40

Komentatorzy napisał(a):Dzis rozmawialem z gosciem ktory jest instruktorem na torze wyscigowym w Poconos (USA).
NIe jestem zbyt obeznany, wiec czy mógłbyś powiedzieć, o co chodzi z tą kawą?<br><hr>zuber
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/1/2007, 22:26

ty sie przypatrz dobrze a dopiero potem marudz :| juz wczesniejsze modele mialy wyswietlacz zapietego biegu to niby czemu ten by mial nie miec. popatrz na fotki to zobaczysz. na jednej bardzo dobrze widac.<br><hr>rider
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 11:42

Komentatorzy napisał(a):ty sie przypatrz dobrze a dopiero potem marudz :| juz wczesniejsze modele mialy wyswietlacz zapietego biegu to niby czemu ten by mial nie miec. popatrz na fotki to zobaczysz. na jednej bardzo dobrze widac.<br><hr>rider<br>
Rider bardzo Ci dziękuję za uwagę ale chyba nie zrozumiałeś co napisałem...R1 nie wyświetlacza biegu<br><hr>Arturo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 15:05

Komentatorzy napisał(a):NIe jestem zbyt obeznany, wiec czy mógłbyś powiedzieć, o co chodzi z tą kawą?<br><hr>zuber<br>
Nie wiem czy o to chodziło kolesiowi z Poconos ale domyślam się że rozchodzi się tu o to jak ZX oddaje moc...czyli z delikatnością i gracją granatu ręcznego:) Żeby daleko nie szukać, przeczyataj jeżeli nie czytałeś http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX,10R,k ... ,2339.html<br><hr>Arturo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/1/2007, 16:27

Komentatorzy napisał(a):NIe jestem zbyt obeznany, wiec czy mógłbyś powiedzieć, o co chodzi z tą kawą?<br><hr>zuber<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czy o to chodziło kolesiowi z Poconos ale domyślam się że rozchodzi się tu o to jak ZX oddaje moc...czyli z delikatnością i gracją granatu ręcznego:) Żeby daleko nie szukać, przeczyataj jeżeli nie czytałeś http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX,10R,k ... ,2339.html<br><hr>Arturo<br>
dzięki wielkie :D a to crezy power ?<br><hr>zuber
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/1/2007, 00:20

Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czy o to chodziło kolesiowi z Poconos ale domyślam się że rozchodzi się tu o to jak ZX oddaje moc...czyli z delikatnością i gracją granatu ręcznego:) Żeby daleko nie szukać, przeczyataj jeżeli nie czytałeś http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX,10R,k ... ,2339.html<br><hr>Arturo<br>
Komentatorzy napisał(a):dzięki wielkie :D a to crezy power ?<br><hr>zuber<br>
Wiesz no nie wiem co z tym "crazy power", może autor posta się zjawi to nam wyjaśni...Ale z tego co wiem to "gixer" nie jest tak narowisty jak "zixer". Ale tu sie nie wypowiem bo na prawde nie wiem. Pozdrawiam!<br><hr>Arturo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/1/2007, 14:55

Nic dodać nic ująć. Piękne moto, świetne malowania, piękne zegary, o wydechach nie wspominając i w ogóle cały super!!! To jest najładniejsze moto na świecie!!!<br><hr>Wentyl_gsxr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/1/2007, 14:56

Nic dodać nic ująć. Piękne moto, świetne malowania, piękne zegary, o wydechach nie wspominając i w ogóle cały super!!! To jest najładniejsze moto na świecie!!!<br><hr>Wentyl_gsxr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2007, 01:34

Wlasnie porownalem sobie Gixera z R1 :-) . Kurde tak krzyczeli fani er jedynek , ze myslalem ze bedzie tym razem walczyc yamaha . A tu znow miazdzaca dominacja Gixera.
Duzo jest fanow R1 i zgadzam sie ze ladnie wyglada jak stoji. Ale w czasie jazdy dostaje po dupie od Suzuki. Pisze o tym bo testowalismy na Hwy w NY. Raz jechalem na R1 moj kumpel na K6 i dawal mi nawet fory a i tak dostawalem. To samo bylo gdy ja jechalem na gsx-r - on dostawal w dupe.
W tym roku myslalem ze posiadacze r1 beda mogi sie chociaz postawic hehe. Ale jak zwykle - z duzej chmury maly deszcz.
Gsx-r rzadzi :-)
PS. Dodalem tez posta gdy czytacie o R1 na stronie scigacz.pl
Pozdrawiam wszystkich fanow scigaczy nie tylko GSX-R 1000<br><hr>speedmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/2/2007, 22:00

z motorami jest jak z kobietami, niektóre sie podobają ale chcemy sie tylko przejechac a z niektóryi możemy zosta na całe życie<br><hr>grzes
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/2/2007, 16:02

1000 pojemnosc to fajna zabawka psy niemaja szans z taka rakieta <br><hr>razor911
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/3/2007, 17:38

Czesc

Po co komu wyswietlacz biegów:):):)hehemasz czas patrzec jak jeździsz:):):)Ja tam po obrotach:):):)

Pozdrawiam<br><hr>KrzyÅ›
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/3/2007, 18:35

Widziałem gsxr na targach i na moje wygląda super.Do katowania najleprzy:)hihi.R1 na zywo wcale nie jest takie ładne jak na fotkach niestety.Po drugie gsxrowi nie daje rady.I mam zamiar kupic k7 750:)
pozdrawiam<br><hr>tylko gsxr:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2007, 09:13

Gixer k7 wyglada jak skuter z marsa a nie motocykl.Pewnie i tak kupi go jakis lamus,i dostanie po dupie na drodze od nawet sterej R1.<br><hr>Tomi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2007, 18:12

Wszysyc posiadacze R1 mają kompleksy, tak was gryza te wydechy? pewnie też by mnie gryzły jak bym zawsze oglądał GSX od tyłu. Motorek fajnie chodzi i mam zamiar sobie sprawić takie cudo.<br><hr>mAc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez torowiec » 20/4/2007, 10:03

ble ble ble...ciekawe czy ktos z was wykorzysta ta rzekoma przewage gsxr nad r1 i odwrotnie.
roznice sa tak niewielkie ze tylko zawodowiec potrafi je przelozyc na wynik ,wiec pozostaje wyglad a ten zwiazany z gustami o nich jak wiadomo sie nie dyskutuje
torowiec
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 11 gości

na górê