Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Motocyklista amator na torze –...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Motocyklista amator na torze –...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 15/8/2009, 09:23

Komentatorzy napisał(a):chętnie bym się przejechał na tor...ale znam swoje umiejętności i szkoda mi maszyny, a nie będę innych spowalniał ;p<br><hr>invidia<br>
Ja tylko dodam, że tor nie jest wyłącznie do wyścigów, ale przede wszystkim do trenowania. Ja tam nie jeżdżę (nawet jeśli są to zawody) wyłącznie po to aby, się uczyć. Natomiast zanim się pojedzie na tor, dobrze jest mieć jakieś wprowadzenie do tematu....<br><hr>Lovtza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/8/2009, 09:57

Komentatorzy napisał(a):Dobry tekst ale moim zdaniem trochę skomplikowany. Chcesz jechać na tor? Wsiadaj na motocykl i jedź tam. Ważne żebyś miał buty ze sliderami i spodnie ze sliderami na kolanach. Wjeżdżasz na tor i po prostu zapierdalasz jak najszybciej potrafisz bo właśnie tor jest od tego. **** kasę, **** jaki masz motocykl tor i tak zrewiduje twoje umiejętności. Zamiast takich opisów brakuje mapki toru z zaznaczonym optymalnym torem jazdy i ostrzeżenia przed pałowaniem na zimnych gumach, czyli ile toru przejechać lajtowo zanim się odwinie. pzdr<br><hr>s.<br>
Komentatorzy napisał(a):Taaa... Mistrz dwóch kółek przemówił.... takich na torze szybko weryfikują inni kolesie. Ciekawe czy opisany w tekście mistrz w jeansach to byłeś ty :-) Więcej szacunku dla innych i autora tekstu bo taki komentarz jak twój to po prostu litość i trwoga. <br><hr>tedik<br>
jakoś to dziwnie odebrałeś, akurat szacunku jest dla nich bardzo dużo ale kiedyś naczytałem się podobnych tekstów i podejście do toru było jak do złego wilka. A tu wystarczyło pojechać raz a uzależnienie robi potem wszystko za Ciebie.<br><hr>s.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/8/2009, 09:28

Kretyński artykuł - wierszokleta a nie ktos ktochce czy potrafi coc troche jezdzic po torze to pisał - niestety. Porazka !!! Autorowi propponuje rowere nie motocykl.<br><hr>Rudi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez torowiec » 18/8/2009, 15:30

Rudi, kretynski to jest Twój komentarz ,autora widziałem na torze, miałem okazje razem pozapier...Wie chłopak o czym pisze
torowiec
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 26/8/2009, 18:03

Dzięki za rzeczowy artykuł i przedstawienie sprawy "od kuchni". Czytałem z dużym zainteresowaniem. Jazda po torze, pewnie piękna sprawa, ale widząc koszty, przez pare lat jeszcze sobie na to nie będę mógł pozwolić :/.

A co do szkół techniki jazdy, to może by zrobić artykuł o jakiś TOP10 najlepszych w Polsce?<br><hr>BooB
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/12/2009, 21:34

Komentatorzy napisał(a):Dzięki za rzeczowy artykuł i przedstawienie sprawy "od kuchni". Czytałem z dużym zainteresowaniem. Jazda po torze, pewnie piękna sprawa, ale widząc koszty, przez pare lat jeszcze sobie na to nie będę mógł pozwolić :/.

A co do szkół techniki jazdy, to może by zrobić artykuł o jakiś TOP10 najlepszych w Polsce?<br><hr>BooB<br>
A może pościgać się czymś małym na torach kartingowych bo tych jest w Polsce kilka w przeciwieństwie do jedyneg toru w Poznaniu?<br><hr>Emil Struczyk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2012, 23:04

"warto jak cholera!"
Lepiej bym tego nie ujÄ…Å‚. To wyczerpuje temat.<br><hr>Sikor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê