Zobacz wątek - <i>[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl]</i> W
NAS Analytics TAG

[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl] W

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 11/6/2009, 22:16

Komentatorzy napisał(a):Jak wam sie nie podoba to nie bierzcie udziału, jak widać co rok liczba uczestników jest i tak pełna :)<br><hr>Kuba<br>
Komentatorzy napisał(a):podobanie to jedno, koszta to co innego, ale zasadnicze pytanie, na które odpowiedzi wszyscy unikają zmieniając temat to czemu chcą zamknąć WMMP bo głośno, a puszczają prywatne treningi na takich normach jak 107?<br><hr>żółta flaga<br>
Komentatorzy napisał(a):Bo na WMMP nikt w AW nie zarabia pod stołem. <br><hr>Kuba<br>
aha, no to wszystko jasne. dzięki za odpowiedz. a są w aw jacys lekarze albo polityk? to by cba wpadło na goscinne występy chociaż<br><hr>żółta flaga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/6/2009, 09:44

A jakie są normy głośności na drogach? wydaje mi się że bardzo podobne coś koło 100db. to co trzeba by było tłumik inny dawać na tor i to nie jak zazwyczaj głośniejszy tylko cichszy??:O wydaje mi się że byłoby to baaardzo głupie..
poza tym np. Gsxr1000 nowy nie nie spełnia normy drogowej ale mimo tego ma homologacje coś tu jest nie tak...<br><hr>Dzwiedziu:D
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê