[Kawasaki] Kawasaki ZX 10R kontra Honda CBR 1000...
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spox ujecia!Sa gorsi wariaci sam jade 180 na kole na R6.Raptowny to zapomnina czesto o kombinezonie;p panowie zróbie test Kawasaki 636 i Suzuki GSX-R 750. Zobaczymy ktory sie lepiej spisze.Pozdrawoiam do zobaczenia na trasie<br><hr>Prędki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Według mnie lepszego testu nie mogło być na ten czas bo w końcu jeśli choszi o klasę ''1000'' to ZX 10-R zawsze był najlepszy a Fireblade 2006 jest godnym rywalem dla Kawy przynajmniej w tym ubiegłym sezonie i kto wie co będa te maszyny robić na torze w przyszłym sezonie 2007!<br><hr>Ninja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Honda 'The Power of dream" Brawo Konstruktorzy, który to juz raz pokaziliście klasę! Pozdrawiam wszystkich motocyklistów i redakcję<br><hr>Corniak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie : Czy i jak można sciagnąć filmy z testów? Ps. Raptowny kozak na mase
<br><hr>jonjon

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CBR100RR,..to nie motocykl,...to karaluch przebrana za motocykl,...podobno jazda na nim jest rakotwórcza,...jak robota przy azbeście,..i wywołuje przykurcz jąder tak mówią w knajpkach.
Ty to jesteś fachura ,...tego raczej o stylistach Hondy powiedzieć nie można...Boże dno
Jeszcze żaden motocykl nie wzbudzał we mnie tylu negatywnych emocji,...to straszne!!!!!!!!!
Sukcesy hondy na desce kreślarskiej ,...zapomnijcie,... czegoś takiego nie ma ,.. to coś równie ulotnego i mało znaczącego co zwycięstwo Haydena w GP,..
I co najdziwniejsze wszyscy podzielają moja opinie na temat tego robala,..wszyscy,...Muzułmanie,Żydzi,Buddyści ,Hindusi,Negrusy,Geje ,Lezby,Bezdomni,..wszyscy rozumiecie,....zapytacie pewnie dlaczego,....a no dlatego że kiedy przychodzi co do rozmów o stylistyce,.. to ja zawsze mam racje,...i nigdy sie nie mylę,... dlatego macie sie mnie słuchać.<br><hr>Elian
Ty to jesteś fachura ,...tego raczej o stylistach Hondy powiedzieć nie można...Boże dno
Jeszcze żaden motocykl nie wzbudzał we mnie tylu negatywnych emocji,...to straszne!!!!!!!!!
Sukcesy hondy na desce kreślarskiej ,...zapomnijcie,... czegoś takiego nie ma ,.. to coś równie ulotnego i mało znaczącego co zwycięstwo Haydena w GP,..
I co najdziwniejsze wszyscy podzielają moja opinie na temat tego robala,..wszyscy,...Muzułmanie,Żydzi,Buddyści ,Hindusi,Negrusy,Geje ,Lezby,Bezdomni,..wszyscy rozumiecie,....zapytacie pewnie dlaczego,....a no dlatego że kiedy przychodzi co do rozmów o stylistyce,.. to ja zawsze mam racje,...i nigdy sie nie mylę,... dlatego macie sie mnie słuchać.<br><hr>Elian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CBR1000 chciałem napisać,....,..chociaż on nie zasługuje na miano tysiącaKomentatorzy napisał(a):CBR100RR,..to nie motocykl,...to karaluch przebrana za motocykl,...podobno jazda na nim jest rakotwórcza,...jak robota przy azbeście,..i wywołuje przykurcz jąder tak mówią w knajpkach.
I co najdziwniejsze wszyscy podzielają moja opinie na temat tego robala,..wszyscy,...Muzułmanie,Żydzi,Buddyści ,Hindusi,Negrusy,Geje ,Lezby,Bezdomni,..wszyscy rozumiecie,....zapytacie pewnie dlaczego,....a no dlatego że kiedy przychodzi co do rozmów o stylistyce,.. to ja zawsze mam racje,...i nigdy sie nie mylę,... dlatego macie sie mnie słuchać.<br><hr>Elian<br>
<br><hr>Elian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
-
Coyot - Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo widzisz Coyot,.. ja sobie tu czasami pisze coś od tak,.. coś dla jaj ,..a pózniej okazuje sie że te jaja sterują moim życiem bo nikt nie załapał....i trzeba odpisywać częstokroć jeszcze większe głupoty niz w orginale,... rozumiesz co mam na myśliKomentatorzy napisał(a):CBR100RR,..to nie motocykl,...to karaluch przebrana za motocykl,...podobno jazda na nim jest rakotwórcza,...jak robota przy azbeście,..i wywołuje przykurcz jąder tak mówią w knajpkach.
I co najdziwniejsze wszyscy podzielają moja opinie na temat tego robala,..wszyscy,...Muzułmanie,Żydzi,Buddyści ,Hindusi,Negrusy,Geje ,Lezby,Bezdomni,..wszyscy rozumiecie,....zapytacie pewnie dlaczego,....a no dlatego że kiedy przychodzi co do rozmów o stylistyce,.. to ja zawsze mam racje,...i nigdy sie nie mylę,... dlatego macie sie mnie słuchać.<br><hr>Elian<br>Komentatorzy napisał(a):CBR1000 chciałem napisać,....,..chociaż on nie zasługuje na miano tysiąca
<br><hr>Elian<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam ZX10R i jest fantastyczna! A w 2008 bedzie nowa, juz sie ustawilem w kolejce..... Pozdrawiam<br><hr>aro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie kupiłem sobie piękną Kawusie ZX-10R i jadę w miasto, jak jesteście z Warszawy to otwierajcie okna bo będzie ostro hehe<br><hr>Krystian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
GSXR'em 1000 K7 biere Was wszystkich !!! lepsze parametry techniczne. POPROSTU CREZY BIKE CREZY POWER !!!
Ostatnio taki chłopak się zabił na 1000 K2 szkoda, bo na kole to jeździł pięknie !!! Przy 200 w samochód, az mu oderwało głowe, została ona w kasku ;( ;( ;( <br><hr>Szajbus
Ostatnio taki chłopak się zabił na 1000 K2 szkoda, bo na kole to jeździł pięknie !!! Przy 200 w samochód, az mu oderwało głowe, została ona w kasku ;( ;( ;( <br><hr>Szajbus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moim zdaniem Honda CBr 1000RR jest lepsza,mam taką i cudownie się ją prowadzi,kocham ścigacze,a najbardziej Hondy,pozdro papatki<br><hr>Anka:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moj Tata Ma Hondee 929 RR i sie scigal z 1000 Suzuki i go Wziol . . . a Tak Wogole Ja Mam Kawasaki ZZXR 1400 i Biore Kazdego ;] <br><hr>Czari
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry Jestes Bo Jak Sie Czyta GAzety O Motocyklach To Zawsze Wygrywa HONDA . . . Ty Jestes Karaluch a Nie<br><hr>xDKomentatorzy napisał(a):CBR100RR,..to nie motocykl,...to karaluch przebrana za motocykl,...podobno jazda na nim jest rakotwórcza,...jak robota przy azbeście,..i wywołuje przykurcz jąder tak mówią w knajpkach.
I co najdziwniejsze wszyscy podzielają moja opinie na temat tego robala,..wszyscy,...Muzułmanie,Żydzi,Buddyści ,Hindusi,Negrusy,Geje ,Lezby,Bezdomni,..wszyscy rozumiecie,....zapytacie pewnie dlaczego,....a no dlatego że kiedy przychodzi co do rozmów o stylistyce,.. to ja zawsze mam racje,...i nigdy sie nie mylę,... dlatego macie sie mnie słuchać.<br><hr>Elian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości